PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
MADYN spune:
Muuh nu i-am cintarit mincarea, ii dau asa din oki, cam 1/2 din castronel ciorbita/supa si mincarica cam o canuta, mai mica. Oricum el uneori se satura din felul I si maninca mai putin felul II, alteori mai vrea si desert (1/2 dintr-o banana ), adika merg pe mina lui, el stie mai bine cit ii trebuie.. Ciorbita/supica i-o fac mai grosuta, adik ii pun multe legume si le pasez, iese mai cremoasa si o maninca numai cu lingurita, ca deh e baiat mare. Ciorbita i-o acresc fie cu bors (facut in casa, proaspat) fie cu o rosie, iar la supa ii fac galushti.
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
katik spune:
buna dimineata la lume!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
tweety, bine ai revenit. cit despre pernutza, eu nu i-am dat nici la fiica-mea, nici macar acum la 3.5 ani. s-a obisnuit fara si doarme bine. despre bagatul in gura, depinde. fii-mea nu prea baga nimik in gura la virsta aia dar culmea ca a inceput acum, la 3.5 ani. asa ca...
nicolica, noi facem baitza o data la 2-3 zile, mai des nu prea pot ca mai am de facut o baitza si se aglomereaza toate seara. vara o sa ne imbaiem mai des, va fi si mai cald in casa.
nu mai stiu cine intreba de alaptat, si noi papam la greu tzitzi, exclusiv inca. dr ne-a spus sa mai mergem asa daca se satura, sa ne mai revina stomacelul dupa atitea siropele si antibiotice papate.
bulinutza, imi pare rau sa aud ca aveti din nou pb. eu cred ca diagnosticul acela e cam "ciudat". eu cred ca bulinel e ok numai ca este un pic lenes de felul lui. va pupam si va dorim numai bine. (poate mai ceri inca o parere)
adelapop, sanatate si voua!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
nicolica spune:
hop si io! 'neatza si voua
Ce de sarbatoriti sunt azi! Multa sanatate si sa fiti veseli si frumosi mereu
lucians, iubita de Daria si multumim de raspuns ref Philip a mancat doar ieri paine uscata dar sub permanenta mea observatie. La inceput freca painea de dinti..apoi sugea..si in final musca o bucatica, si-o-nmuia bine plimband-o prin gura si inghitea. Daca musca prea mult o impingea cu limba afara. I-am dat si apa intre sa nu se innece, dar s-a descurcat foarte bine
dulce si celelalte piersicute
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
nicolica spune:
amiss_zip tocmaim-am uitat pe amiss interesant si foarte auzant chiar ca doar mamicile se distreaza!
multumim si noi pt ideile de masa
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
dariana spune:
mama, mama, ce retzete bune pe aici, buna ideea cu pastele dar si cea cu galustile, am de unde ma inspira! Bors de cand au voie? fasolica din pacate nu mai facemazi ca am crezut ca mai am un pachet lla congelator dar m-am inselat, asa ca fac o ciorbitza.
as vrea sa stiu daca e cineva care ia lapte praf de la stat in sect 2? ca eu am inceput sa-i cumpar, dar ma gandesc de ce sa nu-l iau pe cel gratuit!?
nicolica, baie ii fac in fiecare zi, o data il spal pe cap, o data nu.dar la noi e cald in casa, nu am de ce sa ma plang.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolica
fetele!
mamicute care inca mai alaptati, va invidiez. Si mie mi-a facut mare, mare placere sa-l alaptez. Era innebunit dupa tzitzi, dupa schimbul emotional foarte puternic din timpul alaptari, cum ma privea si ma mangaia...of,of, ce pacat ca nu am mai avut voie sa-l alaptez. Abia astept sa mai creasca grasanel sa putem comunica si mai fac unul...doi.
bulinuta, ne gandim si noi la bulinel si tie si gandire pozitiva, totul va fi bine
tweety, bine te-ai reintors. Philip nu doarme pe perna, se doar joaca cu ea ziua. Am citit de curand un articol despre " bagatul in gura". Se pare ca bebelusi pe la 8 luni sunt la faza maxima cand orice obiect il baga in gurita, deoarece au mai multa incredere in ea decat in ochi. Nu scria insa cat dureaza aceasta faza...cu siguranta variaza de la copil la copil.
Dragelor, voi faceti baita zilnic piersicutelor? ca noi de 2 ori pe saptamana. Dar ma gandesc ca vine vara si va trebui sa-l imbaiem zilnic, sau cel mai tarziu cand incepe sa "patruleze". Caci momentan doar ne rostogolim si stam in fundulet. Nici nu vorbim, decat bu bu bu, uf uf si radem cu foc. Azi, cu colectia de 6 dintisori am mancat paine uscata..papa bun..puteti vedea in ultima poza
va pupam dragi piersicute si va multumim ca existati
Eu ii fac baita cam la 3 zile, adica o zi da, 2 nu, deci tot de 2 ori pe sapt. inseamna, nu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
nicolica spune:
katik, dariana, doniro multumim de raspunsuri
de ce intrebarea: mi-a fost reprosat de cunoscuti cu multi ani de experienta in cresterea bbilor ca nu-l spal zilnic. Dar eu cred ca fiecare mamica, instinctiv stie mai bine cum sa se ocupe de propriul copil, nu-i asa?
Babee spune:
Va salutam si noi si mai aparem din cand in cand.
Sanatate puilor si mamicilor si la multi ani sarbatoritilor zilei
Citeam de baie:eu le fac in fiecare zi, o singura zi am sarit la Rebecca si a urlat de nu va puteti imagina.La noi este ritual, acum le fac baie impreuna si lor le place mult lucrul acesta.Parul il spal de 2 ori pe saptamana doar.
Rebecca nu spune nici mama nici tata, nu are inca dinti, sta bine in picioare si se tine de patut(daca o pun, da ceva semne ca vrea sa se ridice).E fericita cand sta in picioruse,inca nu suporta sa doarma pe burta si cam atat.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
bulinuta27 spune:
Neata pe la pranz...
Ma tot chinui de azi dimineata sa scriu un measj si nu gasesc timp...
larissa la el nu se vad coastele ca la copii cu rahitism...adica asa cum stiam eu deci nu cred ca este foarte rau...oricum vreau sa-i fac si niste anailze de sange sa vad ce iese
Muuh
doniro sper sa fie totul bina pana la urma...eu am fost la o dr recomandata de cineva care lucreaza de multi ani in spital de copii si mi s-a parut ok si mie...adica a stat cam o ora si l-a tot studiat...nus ce sa zic...poate mai incerc si la alt cineva dar nu stiu unde...
nicolica, genie lucians, katik va multumesc mult de tot fetelor ca sunteti alaturi de noi si va pupam si noi pe toate si mai ales piersicutele...multumesc mult de spijin...o sa-mi revin si eu si sunt sigura ca va fi bine
va pup si intru mai tarziu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
larissa_79 spune:
bulinuta, eu cred ca doctorul asta te-a cam speriat aiurea. Poate ar fi bine sa mai consulti un medic! Am vazut poze cu bulinel si nu pare deloc rahitic.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)