PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
iryn@ spune:
Anasia
iesim azi sigur,ca e foarte frumos, ne vedem pe la 14-14.30 pe insulitza?(e mai cald acolo ca bate soarele la ora aia).Pe langa pod.
Daca da,o sa incerc sa te recunosc eu, noi avem un carucior gri cu portocaliu(primii pasi),iar eu port ochelari si geaca neagra de piele
Sunt convinsa ca ne descurcam noi.Iar maine poate marim gasca si cu Muuh.
Irina, mami de SEBY si IULIA
bulinuta27 spune:
larissa nus ce sa zic...as mai merge la un dr dar iti spun sincer ca nu stiu unde...daca ai vre-o idee zi-mi...te pup mult
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Darius Theodor, Andrea Stefania
Alessia Maria, Ianis, Elena Corina, Alexia Roberta si piersicuta mea
multumim pentru urari o si pt fiecare
iryn@ , da, iesim ca e f frumos, ne vedem, lucians, nu veniti si voi?
noi facem baita acum zilnic, pe cap de 2 ori pe sapt; cand a fost frig faceam baita o zi da, una nu;
nicolica, nu asculta ce zic unii si altii, numai tu stii ce-i mai bine pt bb tau, care e un scump cu painica in gurita;eu ii mai dau covrigel si il moflaie;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
bulinuta27 spune:
moama ce va invidiez eu pe voi ca va intalniti in parculet si io stau aci la munci si ma chinuie talnetul...vreau si eu la parc la soareeee...da' las ca vine vara si cum ies de aici stau numa afara cu puiu sa recuperez
am uitat sa va zic faza de dimineata: taica-su manca rosii cu cascaval.el se uita la el si balea...taica-su ii da si lui in mana o rosie din aia mica la care rares o baga in gura si musca din ea...a sarit la el..i-a bagat degetu' in gura si i-a scos-o ...apai sa te tii urlete nene dupa...acu ce ma fac? ca vrea cupilu rosii?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
sarbatoritilor de azi!!!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
adas spune:
bulinuta eu iti spun unde am fost eu cu stef pt rahitism. daca vrei sa te duci si tu eu ti-l recomand pe prof.dr. ulmeanu. e seful de pediatrie de la grigore alexandrescu dar lucreaza si la medsana in primaverii lunea dupa-amiaza. eu am fost la el la medsana ca sa nu stau la cozi si tot tacamul... e cam scumpa consult, cam 900mii. dar mie mi-a lasat o impresie f.f. buna. totusi fa-i si niste analize inainte sa te duci ca sa vada si rezultatele. eu i-am facut calciu, fier, fosfataza alcalina. ultima indica de fapt daca are rahitism.
iar daca zici ca nu are coastele evazate s-ar putea ca diagnosticul sa fi fost cam pripit, mai ales fara analize... nu stiu ce sa zic... s-ar putea sa fie asta ritmul lui de dezvoltare. si eu stiu atatia copii care au mers abia pe la 2 ani sau au vorbit la 4 si dupa ani de zile nici nu mai zici ca au avut asa ceva
sanatate multa
sinuzita ti-a mai trecut ca pe mine tocmai ce m-au apucat iar migrenele... aoleuuuuu
Ramoon spune:
mai fetelor dar cu mine nu vreti sa vb?
ce mai fac fetele din bv?
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
ramoon nu plange..ca noi venim la bv in iulie vro 3 saptamani sa-l botezam pe Philip printre altele
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
Ramoon spune:
hai k io amchef de vb acum k Timi doarme, astept sa se trezeasca sa iesim afara.
Buliimi pare rau de baby tau. si io sunt un pic stresata k e cam slabuta si papa si prost Timeea inca nu se rostogoleste singura, dar sta bine in fundulet...io nu prea imi fac probl. e mai puturosica...putorica asa o mai alint.
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
ramoon, vrem sa-l botezam, sa-i serbam primul anisor si sa-i taiem si motul, plus ziua de nastere a lui tati. Toate intr-o zi, vineri 6 iulie la biserica Sf Nicolae in Schei, apoi masa, cheful si dansul la restaurantul Civic Center. Va invitam si pe voi sa ne cunoastem. Cat dureaza oficierea botezului?
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta