PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
MADYN spune:
Bulinuta si eu i-am dat o data brinza cu rosie si i-a placut f. mult. Mie doctora mi-a recomantat sa-i dau. Incearca poate multumesti kupilu'!
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Ramoon spune:
Nicolica va asteptam!
poate ne si vedem la o plimbare sau la un gratar...am si io o problema cu gratarul
imi place mult sa stau tolanita in sezlong langa o apa si abia astept sa putem merge...![]()
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
Nicolica va asteptam!poate ne si vedem la o plimbare sau la un gratar...am si io o problema cu gratarul
imi place mult sa stau tolanita in sezlong langa o apa si abia astept sa putem merge...
Ramona si Timeea (04.08)
gratar
gata ne-ai cucerit
. Cateodata " lenea" e al doilea nume pt minePiersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
Ramoon spune:
la noi botezul a durat cam o ora/ o ora juma, mai erau 2 fetite si le-a citit impreuna preotul, restul cu scaldatul si taiat din par le-a facut separat...noi am facut la biserica din tractoru' de pe str.independentei, am vrut la aia de la parc dar preotul pe care-l vroiam noi (cel care ne-a si cununat) acolo avea program..
va las k s-a trezit maimuta si plecam afaraaaa. Yeeeeeeeeee 
Ramona si Timeea (04.08)
bulinuta27 spune:
adas merci mult de sfat...m-am hotarat si ii fac analize sa vad exact ce si cum...in legatura cu sinuzita mi-a mai trecut dar capu' doare seara de turbez...cica poate sa fie si de la depresie...nu stiu ce sa mai zic...te pup
ramoon uite vb eu cu tine
...hai nu mai fi supi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
Madyn gata diseara la 6 bagam rosii cu branza
...abia astept sa vad cum reactinoeaza ca dimineata s-a lins juma de ora pe botic dupa rosia aia ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
gata nu mai sunt supi! va 
Ramona si Timeea (04.08)
ralu80 spune:
Cred ca doctorii astia(unii, nu toti) nu sunt zdraveni...unde au vazut ei capul mare la bulinel? Asa il are si fi-mea si nu mi se pare ca e disproportionata. E un bucalat si un frumos. Tu bulinuta, ai grija cu depresia, ca nu e de gluma. Daca te prinde muncesti mult sa scapi de ea...din experinta vorbesc.
de la mine si Riana, sa fie sanatos.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
adas spune:
roshii crude mai fetelor sau fierte? ca eu i-am mai dat dar fierte. si as vrea sa-i dau crude ca sa aiba toate vitaminele si alte cele in ele.
eu ma trezesc in cate o dimineata cu durere de cap si pana seara se amplifica pe ora ce trece de mi se pare ca port un butoi pe cap
imi vine sa si vomit de durere
ramoon nu fi cruda sa ne faci asa pofta de gratarel
si mai e pana la vara...
Lushk spune:
Salutare gagici!!! Apar si eu dupa 2 zile de cheauneala maxima
...
LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor de ieri si de azi
Fetelor, de cand puiul meu e peste tot eu chiar nu mai am timp de nimic...nu pot sa-l las deloc nesupravegheat ca face numai prostii
...incepe sa-mi fie dor de vremurile trecute cand unde-l puneam acolo statea
...e din ce in ce mai greu...trage de tot ce prinde, tot ce gaseste pe jos baga in gura...eu cu
toata ziua pe jos..in patutz nu mai vrea sa stea ca s-a plictisit si e spatiul mic, patul mare iese din discutie ca ar fi numai pe jos
...offffffffff...de s-o face cald mai repede sa stau cu el toata ziua afara...asa mi-am promis: luam papica cu noi si nu ne mai prinde nimeni pana seara acasa...
Va pupic si sa nu va para rau ca puiutzii vostri n-au luat-o inca din loc...profitati cat mai puteti!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"