PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
MADYN spune:
Adas, crude si zdrobite cu furculita. Fierte doar la mincare.
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
bulinuta27 spune:
raluca esti mortala
...or fi astia ai nostrii mai caposei...lasa ca ies mai destepti...
...in legatura cu depresia sper sa nu ajung prea rau...acum mi-a dat mentat si magneziu cu b6
adas pana acum i-am dat doar fierte dar diseara ii bag crude cu branzica sa vedem ce zice golanul...![]()
ramoon si eu visez la gratare la padure cu o berica ceva 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adas spune:
tocmai ce i-am facut pt pranz urzici cu orez, putin morcovel si piept de pui
au iesit excelent. sper sa-i placa si lui... dar ma ustura si acum degetele de la curatat. si sunt urzici din alea tinere. eu nu stiu cum culeg oamenii aia urzici...
sunt asa mai in forma cu mancaricile ca de o saptamana de cand i-am facut injectia cu d3 si nu-i mai dau vigantol i-a revenit pofta de mancare si a luat 200gr intr-o saptamana. fara sa manance spectaculos de mult, ci asa normal. iar toata luna trecuta a luat doar 280gr. deci e clar ca-si revine 
larissa_79 spune:
Fetelor ce branzica le dati voi la bebeii vostri si in ce combinatii. La a mea nu ii place de nici un fel...are chiar tendinta sa se inece cu ea si sa isi provoace greata. 
A mea are toane si toane ...azi abia de a inghitit cateva lingurite de piure de fructe si in rest tzatzi la greu. Aseara insa ii era foame si pentru prima data a devorat un iaurt intreg Cremosso. Pentru noi e mare realizare ca suntem mari mofturici.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
adas spune:
eu ii dau branzica calcica si totdeauna o blenduiesc cu fructele sa fie pasta ca daca simte la limba bucatele ii vine sa vomite
i-o dau mereu la 10.00 combinata cu fructe - mar, banana, para, piersica (borcanel pana vine sezonul), avocado. sau ii mai dau la 18.00 cu cereale si putin fruct daca raman fara iaurt.
ralucaspm spune:
Buna, fetelor !
Eu am inceput serviciul si nu prea mai am timp de scris. Oricum mai am contract doar pana pe 15 mai si apoi iar cu bebe.
Mai incerc o data sa trimit datele Ioannei, poate ne trece si pe noi cineva pe listuta.
Deci, Ioanna s-a nascut pe 5 iulie 2006, 3,050kg, 50 cm, cezariana.
Zice "baba" care inseamna "tata" de la 5 luni si jumatate, are 2 dintisori de la 7 luni si jumatate, sta singura in poponet de la 6 luni, iar de la 8 luni se ridica in picioruse.
Numai bine tuturor si pupici bebeilor 

Raluca
bulinuta27 spune:
adas...sunt senila rau...recunosc...tu ai zis ca ai luat din Italia D3...dar nu mai tin minte cum ai facut? ati fost voi acolo? ai idee cum se poate transporta in sensul de la ce temperatura etc? ca am pe cineva in italia dar mai simplu mi-ar fi in austria...daca stii cumva daca se gaseste si acolo
larissa branzica eu i-o dau cu fructe sau cu mamaliga si un pic de smantanica si ii place la nebunie...pofta buna
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
larissa_79 spune:
mersic de raspuns fetele! Am incercat sa ii dau branzica si cu fructe si nici asa nu a vurt. Voi puneti mai mult fruct decat brnzica? Eu cred ca punem jumatate jumatate...dar tot simtea ca e ceva in neregula. A mea dimineata nu vrea sa pape de nici o culoare...doar pe la 11 11:30 si uite asa ajunge sa pape masa de amiaza pe la 5 ca pana atunci iar nu mai are chef de papa. Si am mai observat ceva mananca doar una din mesele solide f bine...restul mai putintel asa! A mai patit cineva asa?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)

gata esti in listuta!