PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Larissa_79 si Ioanna mananca mai mult la o masa, dar si la celelalte sunt multumita:
De dimineata alaptez (asa ca nu stiu cat papa, dar ii place mult, chiar si cand nu e ora de laptic trage de mine si ii mai dau si intre mesele de peste zi), apoi fructe 250ml, apoi 400-450ml legume cu carnita, iar seara cam 150ml crema de vanilie de orez sau grau, iar inainte de culcare iar laptic.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Raluca, ce este crema asta de vanilie, orez, grau?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Larissa_79, crema de vanilie e de la milupa, nestle, nutricia, etc.
Am vazut ca aveau si in Romania, la Cora si la farmacii (milupa si nu mai stiu ce alte firme), numai ca acolo am gasit numai si cu malai. Aici e din faina de orez si lapte praf si are aroma de vanilie sau e din gris tot cu lapte si aroma.
In tara am gasit si faina de orez biologica, fara aroma si fara indulcitor, dar Ioanna se invatase deja cu asta indulcita si cu aroma si nu i-a placut deloc, desi ar fi fost mult mai buna.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Raluca, bun venit. Si Philip al meu tot pe 5 iulie s-a nascut . ai si tu o poza cu iubita ta? ca sunt un pic curioasa

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Uaaaaauuuu ce de piersicute s-au nascut pe data de 14

LA MULTE LUNITE TUTUROR:

VLAD ANDREI

DARIA ANTONIA

LUCAS

DARIUS THEODOR

ANDREEA STEFANIA-MOTATA MEA

ALESSIA MARIA

IANIS

ELENA CORINA

ALEXIA ROBERTA

ALESSIA ANCA

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

va multumesc mult pentru incurajari
inca nu am ajuns sa ii duc kk la analiza pentru ca duminica a fost nchis si pe urma a plecat sotul din tara
am stat 3 zile cu kk in frigider dar nu a avut cine sa il duca
asta e
saptamana viitoare ii facem analiza
ieri ne-a viitat pediatra si mi-a aratat ca i se vede si ei un dintisor,
insa nu a iesit , doar ca se vede prin gingie
d-aia e mititica mirait

Mergi la inceput

Nicolica, uite niste poze cu Ioanna imbracata de Carnaval. Sunt ceva mai vechi, dar am avut probleme cu calculatorul si a trebuit sa reinstalam windows-ul si nu mai am alte poze in calculator.
Sper sa se vada.
Am vazut si noi pozele cu piersicutul tau smecheras

http://www.europe-nikon.com/pmail-redirect/fotosharepmail.aspx?countryId=20&languageId=22&pmail_reference=1569076_29039258

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

e dulcica Ioanna si ce costumase vesele si frumoase are

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

BUNA FETELOR ! Noi nu am mai intrat de mult si sper sa nu fiti suparate pe noi dar suntem mai puturoase . Am tot citit din urma si vad ca puiuti vostri sunt bine sanatosi unii mai mofturosi dar ......e de bine!
Acum la micuta mea am inceput sa-i dau vitamine ptr fofta de mancare ca si noi eram tare mofturoase si nu mancam mai deloc nimic toata ziua si de aceea am recurs la aceste vitamine !
Fetelor mai este cineva care-i da fier puiutului sau ? Ptr ca noi luam si fier si avem dureri de burtica ingrozitor!Prima data i-am dat FER-SOL si tot asa reactiona iar acum ii dau HAUSMANN si nici o schimbare!
FETELE DIN BV CE MAI FAC?
AAAA mai venim cu inca un dintisor in listuta : 7 luni si 7 dintisori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Poze noi cu tzoaca mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=/ef3bre2

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput