PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ancutex nu-s eu mare gospodina, dar doctora mi-a zis sa-i fac ca pt. noi, fara sare sau prajeli. Adica pun la fiert ceapa si morcov ras cu apa si ulei, apoi dupa ce au fiert pun cartofi/fasole/dovlecel/broccoli si dupa ce au fiert si astea pun 1/2 rosie taiata marunt si verdeata (marar sau patrunjel). Iese o mincarica f. buna, maninc si eu ce ramine (dar cu sare ). Dar ii mai fac si ciorbita/supica, caci la masa de la ora 14 ii dau felul I si felul II.

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

fetele!

mamicute care inca mai alaptati, va invidiez. Si mie mi-a facut mare, mare placere sa-l alaptez. Era innebunit dupa tzitzi, dupa schimbul emotional foarte puternic din timpul alaptari, cum ma privea si ma mangaia...of,of, ce pacat ca nu am mai avut voie sa-l alaptez. Abia astept sa mai creasca grasanel sa putem comunica si mai fac unul...doi.

bulinuta, ne gandim si noi la bulinel si tie si gandire pozitiva, totul va fi bine

tweety, bine te-ai reintors. Philip nu doarme pe perna, se doar joaca cu ea ziua. Am citit de curand un articol despre " bagatul in gura". Se pare ca bebelusi pe la 8 luni sunt la faza maxima cand orice obiect il baga in gurita, deoarece au mai multa incredere in ea decat in ochi. Nu scria insa cat dureaza aceasta faza...cu siguranta variaza de la copil la copil.

Dragelor, voi faceti baita zilnic piersicutelor? ca noi de 2 ori pe saptamana. Dar ma gandesc ca vine vara si va trebui sa-l imbaiem zilnic, sau cel mai tarziu cand incepe sa "patruleze". Caci momentan doar ne rostogolim si stam in fundulet. Nici nu vorbim, decat bu bu bu, uf uf si radem cu foc. Azi, cu colectia de 6 dintisori am mancat paine uscata..papa bun..puteti vedea in ultima poza

va pupam dragi piersicute si va multumim ca existati

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

MADYN, olita cu muzica lambada! vrem si noi

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Tweety, nici eu nu sunt de acord cu perna la bebelusi, se doarme foarte bine si fara zic eu, asa mi se pare mai sanatos, sincer. Poate mai incolo, dupa 3-4 anisori
Bulinuta sanatate multa si sa treaca depresia! Poate ar fi bine sa faci cum a zis doniro, sa mai mergi la un doctor ca sa mai auzi o opinie...Eu am auzit numai lucruri bune despre dr Stanciu de la Budimex parca, are si cabinet privat din cate am inteles. Cica este intr-adevar un pediatru foarte bun, gandeste-te si vorbeste cu fetele care merg la el sa-ti dea date de contact
Legat de mesele copilului meu, pe care inca o alaptez (are 7 luni jumate): dimineata la trezire-tziti
ora 9.30-10.30 branzica de vaci + mar/para sau combinatii
ora 13.30-14.30 piure de legume+ carnita o zi da una nu, de azi am inceput sa-i dau si 1/4 galbenus
ora 16.30-17.00 putina tzitzi
ora 18.30 iaurt+1 biscuite nestlle
ora 21.00 cereale
noaptea se trezeste o data pentru apa si o data pentru tzitzi

A, si inainte sa adorma, desi este cu burtica plina, mai papa putin laptic de la mine, asa s-a invatat sa adoarma.

m-am cam intins...

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare!
nici noi nu am mai dat pe aici dar va citesc mereu!
stam si noi f prost la capitolul papapapa cel mai bine fructele in rest e dezastru... am gasit si eu in sf topfer si tot prost a papat acum seara adica...100 ml nu stiu ce sa mai mai fac! am in casa 3 feluri de lapte (nan, humana si topfer) ....fac colectie.
vreau si eu sa-i bag galbenus poate ii place... voi dati oua din comert?
eu am o pernutaf subtire si doarme pe ea...oare sa nu i-o mai dau? e f f subtire.
scuze k nu mai tin minte (si nici nu gasesc acum) cine zicea de praz
prazul il amestecati cu restul si ii dati sa pape?k si eu am pus praz la fiert dar l-am scos la blenduit (k pe ceapa). sper k nu am pus o intrebare tampita dar si e si tarziu acum.
hai k am recuperat zilele in care nu am mai scris

va pupam si noapte linistita!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

[quote]Originally posted by adelapop

dariana am fost la dr stanciu si treb sa ii facem analiza de coproparazitologic si de giardia
mi-a zis ca e cam slabutza si incercanata
sunt trista ca a scazut in greutate - are 7,260 kg

[quote]

...deja? N-am stiut ca fac paraziti asa de mici.Off,tare greu se scapa de ei.Pana la urma,nu cred ca-i fac,ci ii iau...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Adela acum am observat ca a vazut-o doctorul si ti-a spus ca e slabuta. Multa sanatate puiului. Daca iese vreun viermisor ceva, ii faci tratament si sa vezi ce repede isi va reveni!
Sa auzim vesti bune!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip
Rosii poti sa ii dai fara grija de pe la 7 -8 luni (le faci coapte sau la aburi sau fierte)

Mihaela,ce rosii ii dai Petrei?

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh
dariana eu fac fasolea la aburi cu un catel de usturoi langa ea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Miruna,de care fasole-i dai?Pastai,dar congelate sau...?iar usturoiul il pasezi si pe el?Si doar atat...nu mai combini fasolica si cu altceva? pupici

6-7 luni

Mergi la inceput