PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Simona multumesc mult pentru raspuns! Stiam eu ca ma pot baza pe tine. Bafta multa la doctor!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

ciorapei pana la genunchi am gasit intr-un mall in valcea(60.000) dar si la tarabe in obor(30.000).
buli, si noi cica am avea inceput de rahitism si am fi in urma un pic psihomotor ca nu sta f bine in fundulet, se mai cocoseaza, mai cade, dar e din ce in ce mai bine. eu ii dau 3 pic vigantol/15 zile si 2 pic/15 zile.
tweety, si eu eram curioasa cand inceteaza sa mai bage totul in guritza, multzumim Simona, deci mai avem de asteptat, offf.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Madyn i-a facut tot felul de teste cu diferite chestii: jucarii, un ciocanel, o esarfa etc...
tweety multumim mult si sa stii ca-l pup la greu...va si noi
dariana sa Dea Domnul sa isi revina repede ca simt ca turbez...m-a mai linistit amiss zip un pic puiutii

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele am zis sa va intreb intai pe voi!
As vrea sa angajez o bona care sa ma ajute cu Alexia. Program flexibil, 4-6 ore pe zi si menaj usor. Voi fi si eu acasa dar am si alte treburi si tare bine mi-ar prinde un ajutor. Daca stiti pe cineva, preferabil din zona Crangasi si daca se poate peste 40 de ani va rog sa imi spuneti!
Bulinuta, si Alexia e un pic rahitica ia vigantol cate 3 4 picaturi pe zi inca. Doctorita a zis ca e ok...mie insa parca tot mi se par coastele usor iesite mai inafara. Eu n-am fost la controlul de 7 luni sper sa ajung macar la asta de 8 luni!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

spuneti-mi si mie cum faceti fasolica pt bb va rog, as vrea sa-i dau si eu maine. ce mai pun in ea?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

buli off off. Pup Bulinel si mamica greu incercata.
Tweety ehe ce bine ca ai revenit.Eu perna nu o sa ii dau deloc. Eu nici acum nu dorm cu perna si nici nu simt nevoia.
irin@ eu maine nu merg in Moghioros. Poate joi daca e vreme buna.
dariana eu fac fasolea la aburi cu un catel de usturoi langa ea.
Madyn ce mult ma bucur ca ne mai scrii ce face piticul tau.
she wolf stam aici oarecum temporar. Mama sta tot acolo.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si asta nu e tot. Azi a facut primul pishu la olita ! I-am luat o olita care in contact cu lichidul cinta Lambada si a fost tare incintat dar si nedumerit ca nu stia de unde vine muzica! Uff, dar din pacate eu nu am fost linga el si imi vine sa mor de ciuda ca la micile-mari progrese ale lui nu sint prezenta (am inceput munca si sta la bunici) .

Tweety nici eu nu ii dau perna, nu de alta dar la cit se foieste el in patut mi-e frica sa nu si-o puna pe moaca .

Dariana eu mincarica (de cartofi, de dovlecel, de fasolica etc) i-o gatesc ca si pt. noi, evident separat si fara sare sau prajeli, adik cu ceapa, ulei de masline, rosie, patrunjel/marar si iese f. gustoasa, se linge pe botik. Fierturi simple nu prea au succes.

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

madyn poti sa descri te rog mai in detaliu cum ii prepari mancarica. Pui ceapa in uleiul de masline si apoi adaugi apa si celelalte legume? Sunt un pic dezorientata si nu prea stiu cum sa-i mai fac legumele. Nici la mine fierturile nu au succes (nici la abur) si as vrea sa le fac mai gustoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

ani-nutu, nicolica, andreea25, Genie, multumesc mult pt raspunsuri ref strabism. M-ati mai linistit. O sa astept cu siguranta pana la 1 an si jumatate; sper sa se regleze...
iryn@, multam mult pt pont ref medic oftalmolog. Mi-am notat si daca vom avea nevoie, o sa iau legatura cu el.
tweety7, multumesc pt raspuns (strabism) si in legatura cu ce ai intrebat, perna nu cred ca o sa ii pun cel putin pana la 2 ani, iar cu dusul obiectelor la gurita, si eu cred ca tot in jur de 1,5 - 2 ani vor face asta, probabil are legatura cu aparitia dintilor, nu stiu... Sau la varsta aia se "prind" ei ca pot descoperi lucrurile si altfel, nu numai ducandu-le la gurita.
anasia, mersi pt raspuns ref strabism. Eu ca sa fiu sigura ca nu dau gres cu oul fiert (care pute intr-adevar groaznic!!!), il las 8-10 min sa fiarba (deci dupa ce incepe sa fiarba apa).
bulinutza27, m-am intristat sincer cand am citit ca iar aveti probleme, dar totusi primul gand a fost ca poate ar trebui sa consultati si alt medic. Stii cum e cu medicii.....Am auzit atatea cazuri... Nu stiu de ce, dar sunt sigura ca daca ati merge la altcineva, ar spune ca nu are copilu' nimic. Si eu am un nepotel care avea caputul f mare (nu ii venea nici o caciulita pt varsta lui) si acum are 8 ani, e cel mai destept din clasa si e sanatos tun. Chiar cred ca o sa fie bine si bulinel. Sanatate multa si tie!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Petra pana acum a zis tata, da, dada, dreptate(chiar de 4 ori), chilichili, face ca si calu' (ma refer la sunetul copitelor), canta....dar de mama NIMIC .

Adelapop lasa bebita sa creasca in ritmul ei! Nu cred ca e nimic grav.

bulinuta Nu ai de ce sa te ingrijorezi! Ce intarzieri psihomotorii? Pana la 1 an jumate rahitismul este tratabil si nu este grav! Dupa 3 ani este grav. Si la noi mai sunt cirese care de exemplu abia la 9 luni se intorc de pe spate pe burta si in fundulet se ridica doar ajutati si sunt perfect ok! Asa e ritmul lor.
Cat despre capul mare am avut eu un verisor cu capul foarte mare, drept pentru care mereu cadea in cap Toti ziceau ca nu va fi normal copilu' asta si ghici ce! E un ditamai omu' cu familie, foarte destept stie 3 limbi la perfectie printre care si germana , facultate cu bursa etc...

Si Petra a fost diagnosticata cu rahitism, coaste evazate si bratara la manuta am ridicat doza de la 2 picaturi de vigantol la 3 pentru 3 saptamani. Nu s-a ameliorat nimic. Am facut analizele si au iesit perfecte. De fapt niciodata nu i-au iesit analizele de rahitism prost dar...ea are un aspect rahitic. Concluzia n-are nimic copilu' si pentru ca e mai slabuta se vad toate asa...am revenit la 2 picaturi si acum, pentru ca a mai crescut in lungime arata mult mai bine si coastele si tot.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

M-am uitat si eu la poze de curiozitate. De ce spui ca are aspect rahitic??? Nu mi se pare absolut nimic rahitic la copil. Arata perfect normal, dupa parerea mea!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput