PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Eu ii dau galbenus, ficatel si rosii de la 7 luni.
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
si ii place? cat ii dai?
www.romania-italia.net
amiss_zip spune:
Eu i-as da tzatza muult timp numai sa vrea ea .
La 7 luni e cam devreme sa intrerupi. Daca ai san mai da-i macar un an . Eu as vrea sa am laptic sa ii dau cel putin un an jumate. Nu are ce sa ii fie rau si in plus este un sentiment tare placut si pentru mama si pentru copil. De ce sa i-l luam? Petra se mai trezeste noaptea de vreo 2 ori sa suga...bine...nu cred ca se trezeste de foame dar eu ii dau sanul. O iau langa mine si o simt asa rece (cum doarme ea singurica in patut) si se lipeste de mine ia tztatza si parca se topeste acolo de placere. O simt cum o ia o toropeala si cum se lipeste strans si ofteaza(ca si cum asta astepta) si adoarme ca un ingeras.
bine...acum au aparut si dintisorii si o mai face pe micul piranha...dar sper sa nu ne suparam pe treaba asta
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Eu i-as da tzatza muult timp numai sa vrea ea .
La 7 luni e cam devreme sa intrerupi. Daca ai san mai da-i macar un an . Eu as vrea sa am laptic sa ii dau cel putin un an jumate. Nu are ce sa ii fie rau si in plus este un sentiment tare placut si pentru mama si pentru copil. De ce sa i-l luam? Petra se mai trezeste noaptea de vreo 2 ori sa suga...bine...nu cred ca se trezeste de foame dar eu ii dau sanul. O iau langa mine si o simt asa rece (cum doarme ea singurica in patut) si se lipeste de mine ia tztatza si parca se topeste acolo de placere. O simt cum o ia o toropeala si cum se lipeste strans si ofteaza(ca si cum asta astepta) si adoarme ca un ingeras.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
sunt de acord cu tine
www.romania-italia.net
Tweety7 spune:
Andreea, Stefania, Anasia saru'mana de primire!!!
Buli eu stiu ca tu esti puternica si vei depasi cu bine si momentul asta. Iti tin pumnii sa fie cat mai scurt. Sa pupi Bulinelul din partea mea.
Adela multa sanatate si voua!
Fetelor chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarile legate de pernutza si bagat tot in guritza???
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Ancutex spune:
Legat de tzitzi, si iubitica mea e indragostita de ea, desi acum mai accepta seara si formula cu cereale. Eu in mai cel mai tarziu ma intorc la job, asa ca nu stiu cum o sa fac cu tzizi. Eventual o sa pastrez 2 mese - cea de dimineata si cea de seara. Dar prefer sa-i dau seara formula, ca stiu sigur ca-i ajunge si se satura. Acum ii dai tzitzi dimineata si la ora 4-5. Cele care mai alaptati, voi cum faceti? Mariuk mea are o masa de fructe la 10 (pe care le devoreaza), apoi pe la 13 are legume cu carnita care insa nu prea ii plac, indiferent de combinatie. Le mai ia cu iaurt. O sa incerc si eu sa le calesc in unt, poate sunt mai bune. Dar nu le face rau la stomacel? Nu e prea greu? I-am cumparat azi doua borcanase cu diverse combinatii sa vad daca ii plac mai mult.
Si noi suntem stirbi dar cu toate astea ne chinuie gingiile. Roade tot, plange in somn, se foieste.
Am si eu un ofulet - comoara mea nu zice cuvinte. Ii place mai mult sa chiuie si sa rada in hohote. Mai zice da-da, ouuu, na, dar cam atat.
andreea25 spune:
tweety iubita ,de perna chiar ca nu mi am pus problema ,asa ca nush sa ti raspund.si cu bagatu' in guritza..he he cred ca ne asteapta vremuri grele.nici aici nu stiu exact, asa ca nu vreau sa te dezinformez..poate mamicile cu 2 puiutzi stiu mai bine..dar cred ca pana la 1.5- 2 ani cred ca tot in guritza vor ateriza chestii..off chiauna sunt
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Eu in mai cel mai tarziu ma intorc la job, asa ca nu stiu cum o sa fac cu tzizi. Eventual o sa pastrez 2 mese - cea de dimineata si cea de seara.
Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/
si eu tot in mai reincep munca, din pacate aici concediu de maternitate este redus, deci sunt nevoita sa merg la munca.
Si eu ma preocup ce va face Ale fara mama.
www.romania-italia.net
MADYN spune:
dana7mi eu i-am dat doar de doua ori pina acum ficatel de pasare, fiert, cu ceapa, ardei, o rosie si ulei de masline si binenteles piure de cartofi - la masa de la 14. I-a placut f. mult, dar de fapt nu cred ca exista mincarea pe care puiul meu sa o refuze . Galbenus ii dau cu brinzica de vaci, uneori adaug si 2 lingurite de iaurt, la masa de la ora 10.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by MADYN
dar de fapt nu cred ca exista mincarea pe care puiul meu sa o refuze .
ca bine ... al meu nu prea mananca mancare. A si invatat sa dea din cap ca nu vrea ....
www.romania-italia.net
SimonaU spune:
Andreea25, tot asa suntem cu kk..Azi noapte l-a facut pe la 5 pe al 4-lea. Diseara vorbim cu doctorita si vedem ce zice.
Intre 1 an si 2 ani invata copii sa nu mai duca tot ce le pica la gurita. Cat de repede invata, depinde de copil si de noi.
Iar cu perna as astepta pana la 2 ani.