PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
amiss_zip spune:
Mada mniam ce meniu bun i-ai facut! Eu inca nu i-am dat Petrei praz. Am sa incerc daca e ok
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
dana7mi spune:
buna ziua!
astazi am fost la piata, la parc si cum a inceput sa planga ... nu am rezistat si i-am dat tatza ... bineinteles ca nu a mai vrut mancare la pranz ... poate vrea diseara. De cateva seri, inainte de a merge la somnic, ii dau lapte praf + biscuiti, doarme mai bine noaptea, nu se mai trezeste din ora in ora.
de la ce luna se poate da galbenus de ou, rosii si ficatel?
www.romania-italia.net
amiss_zip spune:
Ficatel cel mai bine este sa ii dai dupa un an,
oul (depinde cand ai inceput diversificarea) cam la 7 luni e ok daca ai inceput la 6 luni (intai un sfert de galbenus). Rosii poti sa ii dai fara grija de pe la 7 -8 luni (le faci coapte sau la aburi sau fierte)
Ce m-am amuzat la faza cu tzatza ce imi place cand ii vad indragostiti de tzitzi.
Si petra e indragostita de tzitzi. Cand ii mai dau ziua asa o apuca cu ambele maini si sta si se joaca mai intai cu ea vreo 2 3 minute, o ia in guritza o lasa repede si se uita la mine razand iar o ia un pic si iar o lasa uitandu-se la mine razand si apoi se pune pe supt cu pofta
Amiss
MissJJ spune:
Amiss eu am luat reteta dintr-o carte speciala de baby de aici si se mai poate praz calit in unt cu niste broccoli si cartof, sau praz cu mazare, cateva boabe si cartof. Eu ii fac asa calit in unt pt ca fierte nu le vrea de nici o culoare si intradevar are gust mult mai bun. Ceapa e prea puternica pt ei atunci dam praz care e f gustos. Eu cand am facut reteta asta de baby si am gustat-o am zis ca fac si pt noi asa piure ca iese super la gust.
Mamaluidavid ce conteaza cum inainteaza piersicutza important e ca se straduie. Creca e asa simpatica, bolfoshica dintoasa si topaind asa in funduletz.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
bulinuta27 spune:
amiss-zip hai ca parca m-ai mai remontat putin ...sper sa fie ok...asa mi-a zis si dr in legatura cu caputul...ca daca e mare e si creier la greu si te pomeni ca iese Einstein ceva ...rad acum...sper sa fie ok ca nu pricep de unde naiba problema asta cu intarzierea psihomotorie...rahitismul nu ma sperie ff tare ca eu am fost rahitica toata viata si uite acu cata ...merci mult de incurajare
mada va pup si pe voi si va multumim de urari ...sunteti niste dragute
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MADYN spune:
Eu ii dau galbenus, ficatel si rosii de la 7 luni.
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
bulinuta27 spune:
mamaluidavid va pupam si pe voi si
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Ficatel cel mai bine este sa ii dai dupa un an,
oul (depinde cand ai inceput diversificarea) cam la 7 luni e ok daca ai inceput la 6 luni (intai un sfert de galbenus). Rosii poti sa ii dai fara grija de pe la 7 -8 luni (le faci coapte sau la aburi sau fierte)
Ce m-am amuzat la faza cu tzatza ce imi place cand ii vad indragostiti de tzitzi.
Si petra e indragostita de tzitzi. Cand ii mai dau ziua asa o apuca cu ambele maini si sta si se joaca mai intai cu ea vreo 2 3 minute, o ia in guritza o lasa repede si se uita la mine razand iar o ia un pic si iar o lasa uitandu-se la mine razand si apoi se pune pe supt cu pofta
Amiss
Amiss, multumesc!
diversificarea am inceput-o pe la 6 luni.
Pe la 6 dimineata il i-au in pat cu mine ... a descoperit unde este sursa de lapte si doar pe langa mine se da. O prietena imi spunea sa incerc sa-l intarc de la tatza acum (are 7 luni si o saptamana) ca mai tarziu imi va fi greu ... La parc am intalnit o mamica cu o fetita de 2 ani si tot mai sugea la tatza lui maica-sa (inainte de nana) ... si era foarte fericita si mandra!
Alessandro, de ceva timp face exercitii sa stea in 4 labute, este tare simpatic ... ridica mai intai funduletul si isi i a avant ... astazi l-am lasat un pic singurel pe covorasul lui (eu eram la telefon) si a facut cativa pasi in 4 labe. Acum cateva saptamani s-a ridicat singur in picioare, s-a sprijinit de palestra. Peste putin timp imi va cere telefon mobil
www.romania-italia.net
anasia spune:
iryn@ , nici noi nu ne-am incumetat sa iesim azi, dar maine daca e frumos sigur aparem, tot pe la 14, dupa ce papa;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
MADYN spune:
Bulinuta dar ce analize sau teste i-a facut neurologul lui Bulinel, de a ajuns la concluziile astea?
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)