Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

mai fetelor! eu tot nimic nu am !
mai vin contractiile, puternice dar nedureroase, azi la 6 merg la doctor! in schimb am o energie de zici ca sunt bagata in priza, plimbari de cate 3 ore in mall, azi am bagat la spalat vro 2-3 masini...
nici burta parca nu ami am! nici nu stiu ce sa mai zic!

in schimb ma chinui rau cu pipi: pur si simplu ma doare vezica, e plina,dar eu nu pot sa faca decat cateva picaturi, trag de burta, imi modific pozitia,daca am noroc vine pipi, daca nu... pic-pic!

arthurana eu la asta am poftit toata sarcina MERDENELE!!!!
daca mama ta nu declara ce are in bagaj nu o sa o caute nimeni - sotul meu venea cam cu detoate- de mancare- io nu spun ce ca alti, sa fac pofte pe aici!

pupici

Mergi la inceput

arthurana sotul a zis ca nu ne ia decat 9 ore sa ajungem la tine la o merdenea!( sau poate ii atacam pe ai tai daca vin la ny) ca l-am zapacit saracul rau de tot cu astea ! si nu numai , oricum am poftit munai la mancaruri foarte simple, da rau de tot!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Mai poftesc la covrig cu sare si mac si la strudel din ala tare ca piatra cu mar si zahar pudra..ce mai..la patiserie...

Sa te intreb ceva: cum misca bebele tau? e mai somnoros ca inainte sau mai activ.
Doctorul m-a pus sa urmaresc cu mare atentie cum se misca zilele astea. Mama ce stress. Daca nu misca 2 ore beau apa rece sau mananc ceva...cred ca il stresez si pe el...sarcaul copil!
Fac zilnic kick counts... si bebe este destul de activ cand ma trezesc dimineata.

Daca are cineva impresii pe aceasta tema PLEASEEEEEEEE, let me know...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mie mi-a adus socrul meu branza de burduf in valiza! Si vin rosu de tzara! Sic! Din fericire nu l-a oprit nimeni in vama, dar chiar si asa am senzatia ca regula interzice sa aduci fructe si legume, nu cred ca au nimic cu mincare preparata.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by madalina78

arthurana sotul a zis ca nu ne ia decat 9 ore sa ajungem la tine la o merdenea!( sau poate ii atacam pe ai tai daca vin la ny) ca l-am zapacit saracul rau de tot cu astea ! si nu numai , oricum am poftit munai la mancaruri foarte simple, da rau de tot!

Madalina...treci o tura prin Queens pentru satisfacerea tuturor poftelor culinare. Krystal Bakery are merdenele, pateuri, placinte dobrogene...cam tot ce iti poti dori intr-o patiserie/cofetarie romaneasca...este la statia de metrou Fresh Pond Road (linia M)Eu stau cam la 15 minute de ei.

Pentru mincare gatita mergi la Cornel's Garden in Sunnyside pe Skillman Avenue la 45 street...au de toate. Poti incerca si Acasa - tot pe Skillman intre 48 si 49 street.

Daca vrei directii, da-mi un PM.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Multumesc pt sfaturi, cu diaperele deja m-am lamurit, le-am gasit. Am citit pe ici, pe colo, ca exista si varianta sa intorci marginea scutecului... o varianta de luat in considerare.
Cu A/C nu m-am lamurit... nu de caldura intreb, ci de aerul rece. Iarna noi stam pe la 72 si in dormitor cu umidificator (in iarna asta nu stiu ce m-as fi facut fara el). Insa aerul rece stiu ca poate fi periculos si pt un adult, asa ca mi-as fi dorit sa stiu pe la ce temperatura e ok si pt bebeu.
Seara buna tuturor!

Mergi la inceput

am venit de la medic, am dilataie tot 2 cm , dar colul uterin e 80% moale, de la control am contractii dese si dureroase!
ca sa scap fara inductie mi-a recomandat plimbare sau ! sotul a ales prima varianta asa ca am dat o tura prin magazine !
daca nu se intampla nimic zilele astea, luni dupa masa imi induc nasterea si marti vine barza la 39 de saptamani!

pupici, ca a mai venit o contractie si tre sa uf uf uf si of of of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna fetelor!

Of, de 2 zile imi plange copila aproape toata ziua. Si banuiesc ca e din cauza gazelor. Am zis ca o sa intrerup ceaiul ca sa vad daca tot asa se comporta. Nu ne putem da seama ce altceva ar putea fi. Nu o putem linisti decat daca o pun pe pieptul meu(piele pe piele).
Din fericire, ca sa zic asa, episoadele astea au loc doar ziua. Noaptea doarme bine intre mese.

Curiozitate, ce sunt merdenele? Nu mi-e pofta, dar nu am mai auzit termenul pana acum.

Curaj burticute! La mine nu a fost rau deloc cu inducere. O sa scriu si eu povestea, dar mai intai astept sa mi se linisteasca puiutul. Sper zilele urmatoare sa isi revina.

Va pup!

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Buna fetelor! ma primiti si pe mine

Mamicilor, am o intrebare:
Ati calatorit cu bebicii pe avion US-Ro? Intentionam sa mergem in Ro in aug-sept, bebelina ar avea 8-9 luni pe atunci.
As vrea sa stiu cum e pe avion cu bb mic asa timp lung, ce sfaturi mi-ati da sa ne fie calatoria mai usoara. Ce ati pus cu voi pe avion pt bb, etc ca sa fie bb happy. Mi-e cam groaza sincer ca si pe mine ma agita statul asa de mult in avion dar pe un bb asa mic.

Merg sa citesc mesajele din urma la acest subiect.

Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Madalina -
m-ai facut sa imi amintesc de ultimele luni de sarcina..o sa iti aduci aminte cu asa drag de momentele astea.. Nu uita sa faci ultimele poze cu burtica si sa o mingii des ca iti va fi dor de ea mai incolo

si pe mine ma tot sfatuiau moasele aceleasi variante cind am ajuns la due date si nu dadeam semne ca nasc (doar dilatatie 2 ca si la tine) si am ales plimbatul -lol.
pina la urma tot la inductie am ajuns la 41 de saptamini cu toate plimbarile de rigoare credeam ca nu se mai termina odata cu sarcina.
Nu am dormit in noaptea dinainte de programare de emotii... plus ca toti din ro dadeau telefoane super agitati.

oricum sa nu iti faci probleme ca e bine si daca ajungi la inductie, nu e mare diferenta fata de nasterea declansata natural. Iti da un 'jump start' si se declanseaza travaliul cu toate etapele lui.
La mine motivul a fost o bebelina mare de 4,077 kgs parea guliver in tara piticior pe linga ceilalti bebici din spital:))) Ei imi estimasera muult mai putin la greutate deci a fost surpriza.

Oricum multumesc la DD ca e sanatoasa si super zimbareata. (zimbea f des din a doua zi de la nastere pina acum si sper sa o tina tot asa) asa ca ma declar pe deplin fericita.

Numai bine si nastere usoara iti doresc si un bebic mincacios si fericit!
si la celelalte mamici si gravidute

Mergi la inceput