Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Stiu, mai Smarandita, de middle name-ul tau ca mi-ai mai spus o data si am bagat la cap, dar e drept ca nu ti-am spus... Oricum, eu cind sint asa-zis suparata pe ea ii spun "SmaranDIta, vino te rog imediat incoace." :-) si aproape intotdeauna ma ginesc la tine.
Si-mi trece supararea!

Bianca, inca ceva: poti sa mai incerci urmatoarea tehnica pentru problema voastra: apuci sinul cu ambele miini, ca si cind ai lua o bucata de piine, apoi cind il apropii de bb il lasi numai intr-o mina, il apropii pe bb de sing si daca deschide gura, nu-i viri imediat sinul in gura, ci mai ademeneste-o un pic ca sa deschida gura cit de mare poate, astfel incit sa vezi unde e pozitionata limba. Si abia apoi infige tzitza cit se poate de adinc. Am explicat mai plastic, dar ideea e ca sfircul sa NU apuce sa stea la suprafata gurii si ea sa aiba loc sa-si rasuceasca limba cum vrea ea pe acolo. Eventual pune-i tu mina pe limba si pozitioneaz-o usor. Sint sigura ca cei de la lactation center ti-au spus de asta, dar repet si eu.
Uite un www.babycenter.com/videos/view/?vid=1287372#videoplayer" target="_blank">video pe babycenter.
Nu stiu de ce te trimite la un alt video. Du-te pe fascicolul din dreapta, jos, under breastfeeding si uite-te la video-ul despre correct latch-on.
Poate e de ajutor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

De la o vreme maica.... ma lasa si memoria! Multumesc mult de gindurile bune! Si pup-o pe semi-tiza mea, ca tare-i frumoasa!

Mai, ce de probleme si cu alaptarea! Si cnd ma gindesc ca am niste sfircuuuri... sa tot dau si la alte mamici doritoare de asa ceva. Fara sutien nu pot imbraca nimic, ca se itesc alea prin orice fel de material, mai ceva ca niste sulitze. E drept ca asa le-am avut intotdeauna, mama la fel si din ce am inteles de la ea, si bunica. Dar dupa ce au tras si doi sugaci din ele, va dati seama ce falnice-s!...

In fine, gata cu descrierile, ca deja bate la ochi.

Pofta buna la bebei mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

cami acuma am vazut ce fetita frumoasa ai tu. sa-ti traiasca! si mi se pare mie sau e bucata rupta din taica-su? ma tot gandeam ca pe cata lume cunosc eu si au avut primul copil fata, cam seamana cu tata. deci si erika mea va semana cu zoli mai mult decat cu mine. sunt asa de curioasa cum o sa arate .
da, in jur de 10 mai nasc. a venit aseara mama la mine si ei i se pare ca burta e lasata si ca nu ar mai fi mult pana nasc. eu una nu-mi dau seama. oricum sa fie bebitza sanatoasa, cand o veni pe lume conteaza prea putin. merg azi la medic si o sa vad. acu 2 saptamani nu eram dilatata deloc si cica aia era bine pe vremea aia.

eu zic ca e ceva cu madalina. nu e stilul ei sa nu dea pe la noi. si daca e ce credem noi atunci eu iti doresc nastere usoara si te astept cu nerabdare sa ne dai numai vesti bune.

Irina 36+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Am intrat sa vad ce mai faceti. Eu sunt acasa si incerc sa ma odihnesc cat pot de mult pana sapt. viitoare. Luni dimineata voi stii exact planul de actiune al doctorilor. Ai mei care cumparasera biletele de avion pentru 8 mai le-au schimbat si vin miercuri...uraaa,am mari emotii, ca nu i-am vazut de un an jumate... Sincer sper sa ma induca la 37 si sa scap de anxietatea asteptarii. Sunt foarte informata despre toti pasii nasterii prin inductie si mi-e frica rau de contractiile puternice si bruste, dar VOI TRECE EU SI PRIN ASTA SI MA VOI GANDI MEREU LA RECLAMA ILEGALA PE CARE O SA-L TIN IN BRATE!!! Am facut clase de Childbirth...super cursul..6 sapt. a durat si a fost la spitalul unde o sa nasc.
Bic ai perfecta dreptate, la 37 bebe nu este prematur. M-ai linistit mult.
Probabil va avea in jur de 3 kg la nastere ceea ce este ok.
AM crezut ca va fi urias ca tatal lui dar bebe vrea sa semene cu mine..bravo lui!
Incerc sa ma incurajez si eu singura si sa fiu cat se poate de pozitiva, cu taote ca e cam greu.

Mergi la inceput

RAd cu lacrimi la ce a aparut in mesaj...LA RECLAMA ILEGALA...JUR CA N-AM SCRIS ASTA...Chiar asa am luat-o razna..ha hahhaha.

Mergi la inceput

Am scris : la momentul in care o sa-l tin pe bebe in brate...este ceva cu softul cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

am citit si eu de cateva ori arthurana faza cu reclama ilegala si numa nu pricepeam. ma gandeam ca o fi fost vreo gluma mai inainte si n-am prins-o eu.
ma bucur sa aud ca vin ai tai. ai sa vezi ce usor iti va fi. si la mine a venit mama azi-noapte si deja imi face un bors.

Irina 36+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Simina, eu nu ti-am recomandat tie nimic, nu inteleg de ce "te bagi" in recomandarile mele? doar asa ca sa ma contrazici? atit de mult le-ai denigrat saracele ceaiuri rominesti ca acum probabil tot forumul crede ca sint facute din urina de soarece....sau mai stiu eu ce; daca tie nu ti-au folosit nu inseamna ca la altii nu folosesc; eu am spus doar persoanei care zicea ca i se va trimite pachet din Ro daca tot i se trimite sa-i trimita si ceai din ala; nu inteleg de ce te revolti asa pe bietele ceaiuri ca doar nu ti-am spus tie sa ceri sa ti se trimita....
mie mi-au folosit f. mult, si voi continua sa le consum pt ca imi plac; pt. mine e mai scump sa dau 4,5 dolari(cu taxa? ca daca-i fara se mai adaoga vreunu in plus...) pe cind pot sa dau mult mai putin si cu banii care ramin sa-i iau la fata ceva...dar ma rog fiecare face cum crede;
eu nu voi mai face nici o recomandare si nici un sfat pt ca pot sa vad ca postarile mele deranjeaza; nu voi mai posta nici la bebelusi made in usa nici la fetele din america, intrucit nu doresc sa deranjez pe nimeni, o sa scriu pe alte subiecte sau forumuri unde nu deranjez si o sa ma adresez prin pm. direct persoanelor in cauza cu care doresc sa comunic
si cu astea fiind spuse va doresc numai bine la toata lumea

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Credeam ca ne aflam pe un forum public de discutii, unde de obicei fiecare isi expune propriile pareri, experiente, etc. De aceea se si numeste forum. Discutiile nu pot fi numai in consens, ca atunci ne-am plictisi cu totii si nu am mai avea ce discuta. La fel ca in viata. Daca te superi numai din cauza ceaiurilor, ma intreb ce faci atunci cind citesti subiecte "serioase", ca cele de la "Sufletul Credintei" sau "In unul sau in doi mergem mai departe"?? Acolo sa vezi discutii!

In rest, indiferent de sfaturi, pina la urma toti le trecem prin filtrul propriei gindiri si alegem numai ce ne convine din sfaturile primite.

Ceaiurile despre care am scris au costat 4 $/cutie cu tot cu taxe si cu S&H free. Asa am prins eu oferta atunci. Si imi pare rau ca nu am cautat din timp. Dar acum asta e, regretele sint tardive.

Uite o floare ca sa nu ramii suparata, ca e pacat.

Mergi la inceput

Fetelor,

Maica-mea m-a intrebat ce poftesc si i-am spus sa-mi aduca de la Bucuresti merdenele si branza de burduf...Dar stiu ca la aeroport nu are voie cu ele ca le arunca..este asa de strict acum. La care mama face: o sa-si ascunda branza de burduf in geanta de mana, de or sa creada aia in avion dupa 17 ore, ca am vreo boala femeiasca..vreo scurgere...
Asa ca n-o sa-mi aduca nimic. Eventual niste vin rosu! N-am pus gura toata sarcina nici pe o bere.
Va pup

Mergi la inceput