Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaalex spune:
Krissy mersi mult pentru informatii. O sa le dau prietenei mele si sper sa o ajute.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
BiancaM spune:
Salut!!!
Va anunt, ca daca de emotii nu ma apuca contractiile azi, atunci maine dimineata mergem la spital si o sa imi induca nasterea. Sper sa nu tina foarte mult
.
Va las, sa ma duc sa imi fac provizii de mancare
.
39+2
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
elena2001 spune:
Fetelor, am intrat sa va urez un Paste Fericit!!!! 

Nu prea mai am timp sa scriu, trebuie sa ne mutam si acum suntem tot pe drumuri....interesant ca pana sa am copii nu-mi trebuia decat un apartament curat situat intr-o zona buna, acum am atatea de care trebuie sa tin cont.....
Sarcina evolueaza bine, sunt in 29 se saptamani ....mi-au mai facut un echo si se pare ca s-a ridicat placenta....asa ca sper sa nasc natural...
Bianca, te asteptam cu vesti bune 
Sper ca intalnirea cu bebe sa nu se lase prea mult asteptata ....
Madalina, noi i-am facut fetitei noastre si certificat de nastere romanesc....dar asta pentru ca am vrut noi, n-am tinut cont de parerile nimanui....
Corina, tare dulce si haioasa fetita ta ....e gata tata cu samanta pentru bebelusa? (-:
Sper sa mai vorbim la telefon...
Paste Fericit tuturor!!!!!!!
Irina, mami de Cezara
CamiM spune:
Bianca nastere usoara !!Asteptam vesti bune despre tine si bebe curand!!

[
Paste fericit tuturor!! Lumina in suflete si in case!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by BiancaM
Din experientele voastre sau ce ati mai auzit, credeti ca se poate sa duc pana la termen cu dilatatie 2, sau chiar sa depasesc?
Arthurana si eu sunt pro nastere naturala.
Cat despre ajutor, noi nu o sa avem , o sa fim doar noi doi si bebe. Ma sperie putin gandul asta, dar ma rog sa ne fie bine si sa ne descurcam. Doar nu suntem nici primii nici ultimii care o sa fim parinti si nu o sa avem ajutor.
eu acum am descoperit subiectul asta, buna ziua tuturor.

BiancaM, eu am avut dilatatie 4 in ultima luna de sarcina, deci nu e nimic iesit din comun sa stai cu 2 pana nasti. ba ar trebui sa te bucuri, inseamna ca organismul se pregateste intens pentru nastere si ca in ziua cu pricina ai sanse mari sa ai travaliu scurt si sa ajungi la dilatatie 10 fara probleme. mie asa mi s-a intamplat. recomandari speciale nu-s, doar cele normale: sa nu ridici greutati, sa te odihnesti suficient, sa bei lichide suficient si sa te hranesti echilibrat.
nu te speria ca nu ai ajutor. contrar legendelor urbane, mie mi s-a parut si inca mi se pare relativ usor sa ai grija de bebe. noi nu tanjim dupa ajutor, ba dimpotriva, preferam sa ne ocupam singuri de bebe.
Arthurana, daca nu ai probleme medicale serioase care necesita cezariana, personal nu vad motive sa alegi cezariana. nasterea naturala este o experienta absolut uluitoare, 10 copii daca as mai avea, pe toti i-as naste natural. alege epidurala daca ti-e frica de dureri.
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by Arthurana
Fetelor scumpe,
Este cineva care sa fii simtit aceste contractii cam toata ziua? PArca este o durere surda ca o usoara durere menstruala, dar nu suficient de puternica ca sa iau ceva.
Totusi am luat si eu azi prima data in sarcina no-spa.
Arthurana, nu mai lua no-spa, ia tylenol daca te doare rau. no-spa e comercializat numai in europa de est si interzisa in vest.
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by Arthurana
Neata' fetelor,
Afurisita asta de asigurare medicala ne impovareaza pe toti..dar sunt sigura ca veti gasi voi o solutie pana la urma.
Astia de la jobul meu m-au vazut ca mai stau jos pe scaun cate odata si vor sa incerce sa ma faca sa-mi iau maternity acum, ca nu mai sunt productiva..dar este ilegal.
Eu stiu ca se dau 12 sapt maternity si-ti pastreaza postul , dar nu inteleg daca asta este dupa ce se naste bebe sau si inainte...ca daca imi iau acum mai raman cu nimic dupa ce se naste baiatul....
Of..in loc sa ma bucur si sa ma relaxez inainte de nastere trebuie sa ma stresez cu probleme de astea.
ai dreptul la 2 saptamani prenatale cu 100% plata salariului, si 3 luni post-natal cu 66% sau 2/3 din salariu. cam asta se intampla in general. ce se intampla in particular la tine la firma afli sunand la HR si ar fi bine sa intrebi clar despre cele doua saptamani pre-natale. daca nu le ei, nu se raporteaza dupa nastere, deci le pierzi automat.
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by irinuca_usa
si noi am vrea sa mergem prin august, deci erika ar avea 3 luni si ceva, in vacanta in florida. ma intreb daca vom putea, adica e ok sa duc copilul asa de mic? diferenta de temperatura fata de atlanta nu cred ca o sa fie asa de mare si daca o tin la umbra, oare pot sa merg cu ea pe plaja? daca nu, o tin cu mama (care e hipertensiva si n-are voie la soare) in camera si eu merg cu sotu numa.
numai dimineata si seara, imbracata, cu palarie si ochelari de soare, sub umbrela. mai ales ca veti face plaja langa ocean (care intensifica ultravioletele), riscul este mare pentru un bebe asa mic. plus ca pana la 6 luni nu poti folosi sun screen lotion...
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by irinuca_usa
m-ai facut sa rad madalina. erika nu prea sughita si cand o face e pentru scurt timp. mie chiar mi se pare haios. sa vedem ce-oi zice peste cateva saptamani daca n-oi putea dormi din cauza asta.
de-abia pe 5 ma duc iar la medic si o sa intreb atunci de mancarimile astea. culmea e ca iritatiile au disparut de la benadryl. daca ma duc la cineva si-i zic ma mananca piele si se uita o sa zica ca-s tzacanita. nu se vede nika. da` pe mine ma mananca de mor. si acuma parca s-a intins, nu mai e numai burtica, e si pe maini, pe dosul palmelor si pe incheituri, si de ieri am inceput si pe picioare.
da` cica uiti totul cand vezi mogaldeatza. astept si eu sa... uit
Irina34+ cu
Erika
Irinuca, iritatiile de piele au cauze hormonale in sarcina, deci nu medicamente anti-alergie iti trebuie tie. dar daca tot vrei sa le iei, ia Claritin, singurul medicament anti-alergie permis in sarcina.
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Nici noi. Si nici nu avem de gind. Prea mare bataia de cap. Si pentru ce?
asa am zis si eu multa vreme, ce-mi trebuie certificat romanesc? dar m-am rasgandit, ca nu conteaza ce imi trebuie mie, ci ce e benefic pentru copilul meu. si e benefic sa aiba doua pasapoarte, dintre care unul UE. ;-)