Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

m-ai facut sa rad madalina. erika nu prea sughita si cand o face e pentru scurt timp. mie chiar mi se pare haios. sa vedem ce-oi zice peste cateva saptamani daca n-oi putea dormi din cauza asta.

de-abia pe 5 ma duc iar la medic si o sa intreb atunci de mancarimile astea. culmea e ca iritatiile au disparut de la benadryl. daca ma duc la cineva si-i zic ma mananca piele si se uita o sa zica ca-s tzacanita. nu se vede nika. da` pe mine ma mananca de mor. si acuma parca s-a intins, nu mai e numai burtica, e si pe maini, pe dosul palmelor si pe incheituri, si de ieri am inceput si pe picioare.
da` cica uiti totul cand vezi mogaldeatza. astept si eu sa... uit

Irina 34+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

bic am recitit subiectul cu wrap-ul, pe mine m-a tentat de la inceput; sigur o sa imi iau si eu o bucata de material, da o sa o pun pe soacra sa il tiveasca !
dar vreu si din acela cu inel!
intrebarea mea este : care e diferenta intre astea doua si pe care mi-l recomanzi? http://www.mayawrap.com/s_best-sellers.php
nu stiu ce marime sa imi iau : small sau medium? eu am 1,50 cm , cum masoara astia bucata de material, ma gandesc ca din medium fac small dar invers nu prea se poate...
mersi mult

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

tot eu !
fetelor gravidutze si mamici, copii vostri au si certificat de nastere romanesc?
acum 15 minute s-a bagat si tata in discutie: ca vrea ca nepotul sa aiba si cetatenie romana! ( sa vezi ce faze o sa faca socru)
eu , la mijlec , ca de obicei...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Madalina noi tocmai am luat certificatul e nastere romanesc acum vreo saptamana. Uite aici actele necesare, adresa si programul de lucru; te duci la consulat cu actele si ti-l dau pe loc.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nici noi. Si nici nu avem de gind. Prea mare bataia de cap. Si pentru ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani! pt toti cu nume de Floare, Florina, Florin etc.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

24+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Salutare fetelor!!
Noi inca suntem 2 in 1. Bebe ne-a lasat sa ajungem azi si la interviul pentru rezidenta. Nu am terminat de tot, ca trebuie sa le trimit evaluarea diplomei mele de licenta sau de bac, dar a zis ca dupa ce primeste asta, ar trebui in 30 zile sa avem si green cardul. Ne-am linistit un pic si noi.

Cred ca si bebe a simtit agitatia, ca de 2 zile se joaca pe sub burta pe la mine si am niste dureri de imi vine sa ma urc pe pereti cand face asta. Daca stau in picioare apasa pe col, daca stau jos ma doare pe sub burta de la agitatia ei, nici eu nu stiu cum sa mai stau. Nici noaptea nu prea mai dorm....

Dar de maine suntem in saptamana 40, asa ca suntem super aproape de intalnirea cu bebe...

Va pupam si sa auzim de bine!!!

38+6

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna fetelor.
Am si eu o rugaminte, daca este cineva din Detroit si poate recomanda un medic bun. Am o prietena care tocmai a aflat ca e insarcinata si ar avea nevoie de o recomandare. Daca stiti si vreun spital ar fi de ajutor.
Multumesc.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

[redbianca] gata scapi! iti tinem pumni si iti dorim nastere usoara!
vin si eu din urma, mai am 3 saptamani si jumatate, doctora a zis ca daca nu vrea bebe sa vina o sa imi induca nasterea!
intradevar, nu ma asteptam sa fie asa de mari durerile, eu nu mai pot sa fac nimic, abia ma misc ( cred ca tine mult si de organism: sora mea trebuie sa nasca zilele astea si nu are nici o treaba- tot timpul e in oras, la plaja sau la terasa)!!!
krissy[/red] mersi pentru informatiile despre
Cord Blood- aseara ma vazut ca nu ti-am multumit, scuze!
ne-am inregistrat si noi aseara si acum astept kit-ul!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by oanaalex

Buna fetelor.
Am si eu o rugaminte, daca este cineva din Detroit si poate recomanda un medic bun. Am o prietena care tocmai a aflat ca e insarcinata si ar avea nevoie de o recomandare. Daca stiti si vreun spital ar fi de ajutor.
Multumesc.

Oana, uite mai jos link-ul doctorului meu, are chiar doua locatii in zona Detroit pt convenienta. Eu sunt f multumita de el, numai ce am nascut cu el acum 5 saptamani si a fost super. Atat ca nu stiu daca ia pacienti noi. Ca spital, fara ezitare William Beaumont Hospital in Royal Oak sau Troy (in Royal Oak de nota 10+).
http://brodskyobgyn.com/brodsky/home.html

Succes prietenei tale!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput