Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by Biribu
Fetele ce bine ca a venit primavara, e asa cald si bine, am parcat minunea pe terasa in carut si a dormit de a rupt carutul vreo 3 ore azi dupaamiaza, nu s-a mai intimplat demult, in timpul zilei cam dupa o ora se trezeste si miriie

Poti sa stii, nu mi-a venit nici mie sa cred ce cald s-a facut azi, asa ca si noi am profitat de vreme si am iesit la plimbarica. Sophia a dormit si in carucior, si a continuat si acasa in patut, in total vreo 3 ore jumate, ce bine a fost! Am pus si "dovada" cu plimbarea la pozele de la semnatura.

Va pupam si sa aveti o saptamana buna!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Buna fetelor !
Imi imaginez ca trebuie sa fie fantastic sa iesi la plimbare cu bebelusul pe o astfel de vreme..
Eu va bazai la cap tot cu asigurarea asta..
Ce se intimpla daca merg pe asigurare medicaid si intre timp ma anjagez si veniturile familiei cresc deci vor depasi limita de buget admis..ramine valabila asigurarea facuta la inceput? (mi-e greu sa cred asta ..)sau ce alternativa ar fi ?Pentru ca atita timp cit esti insarcinata nu mai poti aplica la o asigurare particulara..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Krissy am admirat pozele de la plimbare. Scumpa foc Sophia Antonia!!Si tu mamico arati tare bine!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna fetele!!

Voiam sa va zic ca azi la control ne-a zis doctorita ca am evoluat la dilatatie 3-4cm. De, bebe a fost ocupata tare ieri si zilele trecute. Sa speram ca o sa fie un travaliu relativ scurt.
Asteptam sa vedem cand o sa vina bebe.

38+

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Cami, multumesc, esti o draguta. Trebuie sa iti intorc complimentul, si asta nu doar din politete, si Sofia ta e o papusa, sa-ti traiasca! Si nici cu mami nu mi-e rusine!

Bianca, mai e un pic, azi-maine se petrece "intalnirea". Tine-ne la curent!

Am si eu o intrebare, ar trebui sa merg in Romania pana mai am concediu sa rezolv niste probleme importante, si asta ar insemna cam mijlocul lui mai, cand Sophia o sa aibe 2,5 luni. A mai mers cineva asa departe cu avionul(zbor Detroit-Munchen-Sibiu), cu un bebe asa mic? Mi se pare f mica si e si cam riscant datorita sistemului ei imunitar imatur, asa ca nu stiu ce sa fac, si bilete nu putem lua in ultima clipa... Astept asadar sa imi spuneti de situatii similare.

Pana data viitoare, va pupa

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noi am mers in vacanta prima oara pe coasta de Est - deci 6 ore de zburat- cind bebelusa noastra avea cinci luni. - fff. simplu, mai ales ca era inca alaptata exclusiv.
Am mai fost apoi in Ro cind avea 7 luni 1/2 - mai nasol pentru ca am fost singura si nu puteam nici macar sa ma duc sa fac pipi, d-apai sa maninc, dar asta e, am supravietuit.
La 1 an iar pe coasta de Est cu escala o data. - f. bine. A dormit pe tronsonul mai lung in ambele sensuri.

In ianuarie in Mexic - 3 ore de zbor - cam nasol. Nu mai doarme in aviona, nu are stare, trebuie sa se joace si sa mearga si daca mai sint si turbulente e jale.

Concluzia: mergeti cu bebelusii cit sint inca mici pina va saturati, ca distractia nu dureaza mult.
Cit despre boli, desi e adevarat ca avioanele sint focare de infectie de raceli si gripe, la virsta aceea bebelusul inca are imunitate de la mama - daca alapteaza. Stiu lume care a mers cu bebelus de 1 luna si stiu lume care intentioneaza sa plece cu bebelus de doua luni, altii cu unul de 3 luni la vara.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

asta vioam sa va intreb eu: daca ati mers cu bebe mic cu avionul! vad ca mi-ati luat-o inainte!
noi planuim un zbor de 12 ore (NY-Dubai) prin septembrie -octombrie
la ai mei ( poate ii mai ia mama un lantisor lu' sotu) si cam am emotii dar tin neaparat sa mergem.
in rest , nu mai am rabdare!!! vreau sa il vad pe bucalat!
pupici

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

si noi am vrea sa mergem prin august, deci erika ar avea 3 luni si ceva, in vacanta in florida. ma intreb daca vom putea, adica e ok sa duc copilul asa de mic? diferenta de temperatura fata de atlanta nu cred ca o sa fie asa de mare si daca o tin la umbra, oare pot sa merg cu ea pe plaja? daca nu, o tin cu mama (care e hipertensiva si n-are voie la soare) in camera si eu merg cu sotu numa.

in legatura cu mancarimile mele, nu mi-au trecut. m-am dat cu A+D si n-a ajutat, m-am dat cu benadryl si ala a facut sa-mi dispara bubitzele dar pielea ma mananca in continuare. ma trezesc noaptea si e groaznic, ma sterg cu un prosop cu apa rece si dau iar cu benadryl, dar curand o iau de la capat . Oare ma tine tot asa pana la sfarsit?

Irina 34+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Krissy merci!

Bianca tinem pumnii sa ai nastere usoara, usoara de tot si tu si bebe sa fiti bine!!

Fetelor subscriu si eu la parerea lui Bic. De cate ori am calatorit cu Sofia si era bebelus mic-mic a fost bine, am fost saptamana asta ( are deja aproape 11 luni)intr-o minivacanta si eu una m-am intors mai obosita decat am plecat.
Asa ca profitati si plecati acum cat se poate ca dupa ce incep sa mearga gata s-a terminat cu statul linistit in avion, masina, etc!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

tre sa va povestesc de aseara!
eram foarte obosita , nu mai dormisem bine de marti, bebele s-a miscat non stop si cum inchid si eu un ochi ( stiti , in prima faza a somnului) incepe copilu sa sughita!!!
in mintea mea ,chiauna de somn, cautam ceva: butonu de inchis SUGHITUL!!!
cand am realizat m-a bufnit rasul si iar s-a dus somulul !

irinuca si eu ma scrijelesc peste tot din cauza mancarimilor, deja mi-am facut bubite pe picioare!

toate bune

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput