Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Te salut, Delia.
Da, am cateva momente libere si profit de calculator. Ca l-a acaparat sotul cu totul....
Tu ce faci? Cum te simti in concediu?
Vezi ca ai ramas restanta cu niste poze...le astept.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Hopes
si io si io
sunt aici, stau la panda
Hopes
cu pusca sau pistol?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Te salut, Delia.
Vezi ca ai ramas restanta cu niste poze...le astept.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stiam eu ca ma vei tine minte cu pozele.

Sa stii ca lucrez la ele, trebuie micsorate, sper sa le pun in curind la semnatura.
E bine in concediu, ma scol cind vreau, fac ce vreau, nu ma bate nimeni la cap, nu ma grabeste nimeni.
Ar trebui sa ma apuc de curatenie generala dar incep cu...o pauza.
Hopes, pe cine pindesti?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Ar trebui sa ma apuc de curatenie generala dar incep cu...o pauza.
super!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mephala30 spune:
Daria, fiica ratacitoare si cazatoare in pacate,
, daca nu postezi, nu faci decat sa inrautatesti lucrurile....hai cu noi!!!! 

An-k, cum stai cu pregatirile pt. ziua Biancai? O serbati maine sau in week?
Crys, cum se simte Lilly? Ati venit de hac alergiei? Pup
Tzunis, tu nu esti prin preajma?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Delidana spune:
Noapte buna dragelor, pe miine. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Noapte buna dragelor, pe miine.
ce noapte buna draga? ca Zuzilici cred ca abia s-a sculat... Eu ma pregatesc sa plec de la job....
crystina spune:
Buna fetelor!
Abiam am venit de la scoala..uf! trebuie sa ma apuc de curatenie si facut mancarica.
Am mancat azi un sandwich si niste fructe uscate. In seara asta am programat niste spanac.
Delia, Mik, Sabina, Carmen...multumesc de raspunsuri. E mai bine acum Lilly..ii dau acum tinctura de floare de ochi, ii fac spalaturi de doua ori pe zi..toate medicamentele au esuat in cazul ei. Sa vedem ce-o iesi.
Sabina, da..o sa-i facem analize. Poate descoperim la ce este alergica. Te pup! Sofia ce mai face?
Carmen, a inceput sotul salucreze de acasa? Cum e?
Mai vin.
Carmen, Crystina, Khristin & Daria
an-k spune:
Buna, buna!
Carmen, merci de intrebare. O serbam sambata cu copii(prieteni) la un loc de joaca si duminica acasa cu familia, maine dimineata doar va desface cadourile... la gradinita nu am voie sa duc nimic (scrie in regulament) asa ca ramane pe weekend.
Eu sunt suparata tare... de miercuri am tinut dieta sout beach impecabil- pana ieri cand m-a luat cu tuse si frisoane si am luat portocate kiwi (iar in dieta nu-s permise fructe)... si azi si mai rau am mancat un senvis maaare si ciocolata cu o colega- cica sa ma inzdravenesc si tare rau imi pare, acu tusesc in continuare a se citi rag- e foarte urata tusea asta. La sport nu merg ca mi-e sa nu dau plamanii afara![]()

Sper totusi sa am rezultate joi- macar cateva sute de grame. Si sper sa mi treaca raceala ca sa ma pot apuca serios de traba, ca acum e si vremea favorabila, au inflorit magnoliile si sunt multe pe la curti- e superb- si un soareee...!
Nu v-am zis ca a fost f frumos la safari (acolo am racit) Bianca s-a distrat de minune, a alergat tot timpul si noi dupa ea. Cel mai tare i-a placut in auto safari unde limita de viteza e 20km/h, asa ca a stat in fata, la mine in brate, si am admirat si pozat animalele . O sa pun acum cateva poze in album.
In seara asta vom merge la spital la verisoara Biei, sper sa fie totul bine cu ea si sa o externeze repede.
Delia
, noapte buna!
Cristina, si eu si fratele meu am fost alergici.. faceam des o rinita pe fond alergic- asa spunea doctorul orelist, care ne-a prescris un tratament cu histamino- globulina. De atunci nu am mai avut mari probleme cu racelile repetate.
pe Lilly. Aaaa noua ne-a mai recomandat dr atunci cure cu aerosoli marini- adica vacante dese la mare, si ce bine mai era![]()
Incerc sa pun cateva poze in album si revin.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)