Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt aici, fetelor!

Delidana, crezi ca pana joi ma fac la loc zina ?

Ma gandeam ca poate ar trebui sa strangem toate retele/curele pe un link al nostru, pe care sa-l accesam cand suntem in cautare de...ceva. Sau exista deja unul?

Mephala, cum adica a acaparat sotul calculatorul?

Zuzilici, te simti rau?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Io-s stoarsa de puteri ca o lamaie , dar nu ma las de dieta nici moarta. Ma visez slaba, slaba...cum n-am mai fost de ani de zile .

Pup si eu fetele bolnavioare ...tare urata e gripa asta.

Carmen, si la mine se mai intampla sa acapareze sotul calculatorul dar fac scandal pana mi-l da si mie putin .

Delidana, cum merge cu alergatul?

Scarmanus, mai vino pe la noi si povesteste-ne experientele tale in ale slabitului. Stiu ca la un moment dat ai urmat o dieta data de o nutritionista...te-a ajutat?

Daria, hai pe aici pe la noi. Marturiseste ca stii ca noi suntem fete bune si iertam repede daca promiti ca te tii de treaba .

Zuzi,ai grija de tine, fa-te bine. Ce dieta tii tu acum?

Mamica Dulce, cum merge cu slabitul?

Sigridutza, mobilizarea. Hai ca uite a venit primavara...vorba Ancai . Nu vrei sa tii Scarsdale cu mine? Hai ca usor, promit .

Andreea, nu stiu cat am slabit ca eu nu ma cantaresc zilnic. Oricum luni cand am inceput aveam 75.9kg, ca am terminat tortul de la ziua mea . Iti spun joi la raport cat am dat jos in 3 zile.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor care mai sunt treze!

Imi pare rau, dar eu de la servici nu pot sa intru, sunt mult prea ocupata. Azi am fost la sala: 20 minute bicicleta, 10 minute bicicleta eliptica, in rest abdomene si altele. Scarmanus,sunt perfect de acord cu tine. Sportul ajuta f. mult in ceea ce priveste musculatura.
Tzuni, imi pare rau ca te contrazic un pic, dar depinde de organismul fiecaruia. La mine sa stii ca functioneaza f. bine o dieta prin infometare, mai ales cand ai multe kilograme de slabit. Binenteles infometare nu inseamna nimic. Eu de exemplu mananc f. putin. Am incercat si diete la care mancam cinci mese pe zi. Nu prea au dat rezultate la mine.
Sanatate multa fetelor racite!
Sor'mio, straduieste-te sa bei minim 2 litri de apa plata pe zi. Si neaparat cu lamaie (1 lamaie la 2 litri). Ajuta f. mult. Este valabil pentru toate fetele. Probat pe mine!
Tzuni, dieta pe care ai scris-o pentru Zuzilici, ce dieta este?

Ma retrag acum ca mor de somn. Noapte buna!

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor, ma credeti cand va scriu ca NU MAI POT! Nu-mi vine sa cred c-a dat aasa o gripa urata peste mine.
Tzuni multumesc de ajutor si dieta. Cred ca despre asta este vorba. Ma simt tare rau intr-adevar si daca m-ai vedea cum sunt incotosmanita in casa si tot mi-e frig. Stau in cap cu fesul de mers la munte. Schiurile imi lipsesc si-s buna de rostogolit pe partie.
Ruxi dieta mea consta in ceai cu lamaie si miere, supe de toate felurile (vita, pui, rosii, varza), ceai, salate, ceai si binenteles mucenicii de rigoare care cred ca s-au preparat in fiecare casa. A, si ceai. Am baut la ceai ca mi-a iesit prin toti porii.
Indra sanatate multa de la una care zace ca si tine.
An_K petrecere frumoasa si printesei.
Scaramus Cand ti-am citit mesajul imediat mi-a venit in cap Bohemian Rhapsody. . Bine-ai te-ai aciuat si spor la slabit.
Of nu mai poci imi curg toate cele. Va pupic si revin.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, esti zina deja , dar eu ma gindeam ca te-ai apucat de calarit , asa, ca sa mai remediezi din situatie.
E buna ideea cu o pagina cu diete insa cum o punem in practica? Ar fi bine si sa mentionam acolo care diete au fost tinute de cine si cu ce rezultate si care diete n-au fost incercate pina acum. Astept sugestii.

An_k sau Tzuni, mai scrieti va rog o data reteta ciorbei/supei aleia cu telina. M-am aprovizionat ieri de la supermarket si am pofta de o supa. Am aruncat un ochi si pe la culinar.ro si am gasit niste retete din care m-am inspirat. Vreau sa fac supa doar din verdeturi, fara carne, eventual cu putina smintina de nuca de cocos (coconut cream) sa vad ce-o iesi. Am chef de experimente.

Puskin, am alergat 4 zile la rind si ieri am facut o pauza ca nu m-am simtit bine din cauza rusilor. Te rog sa ma tragi de mineca din cind in cind, poate asa ma tine motivatia. Astazi am reluat activitatea.
E asa de frumos afara, adie vintul putin, e soare mult si au inflorit boschetii de pe marginea drumului, mai sint si niste copacei care fac un fel de trandafiri mici si roz, foarte mirositori, o placere sa alerg pe linga ei. In concluzie, pe linga alergat, mai fac si sauna si ma si bronzez: 3 in 1.

Zuzilici, multa, multa sanatate iti doresc. Trece ea si raceala asta.

Sigrid, unde esti??? Nu te-am mai vazut de muuuuult! Hai, scoate capsorul din frigider.

Mik, Roxana, .

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

delidana multumesc pentru raspuns....
eu ieri am stricat rau ce facusem in restul zilei
v-am spus ca seara nu mai pun nimic in gura, deja ma obisnuisem cu ideea insa ieri a dormit mama la mine si m-am gandit eu sa ii iau ceva bun
si normal ca acel ceva bun este si ceva nesanatos: ecler cu ness mareeee de tot
si desi intial am zis ca mananc a doua zi - nu am rezistat
dar a fost fooooooooooarte bun.....nu ma bateti tare

sa vedm maine ce zice cantarul

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!
Eu sunt suparata pe Scarsdale. Nu-l mai tin niciodata. Azi am mai putin de 3kg in minus. Si s-a terminat.
Ma bate gandul sa incerc dieta cu lapte si banane, mai ales ca mi-e pofta si de una si de alta. Sa vad daca rezist toata ziua.

Fetele ma cam speriati cu racelile astea. Dureaza mult prea mult. Va urez multa multa sanatate!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor

eu azi merg la ziua unei prietene, bine ca e de la ora 13, ce nasol ca e kiar inainte de raport, sper maine sa nu fac infarct cand ma urc pe cantar...o sa stau cat mai departe de tort

maronicile ce faceti? sunteti bine? eu slabesc tot mai greu, , poate si din cauza ca rushii tot nu vin...ufff

si ne auzim maine la raport

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

an-k la multi ani Bieisa va traiasca printesa si sa va bucure toata viata

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, . Chiar voiam sa te intreb daca prepari mincaruri exotice. Si mai voiam sa intreb cite ore de decalaj sint (fata de Ro) ?

Roxa, cred ca e cu schiurile in picioare la vremea asta.

Azi am zi de stat acasa, de gatit, spalat, alte celea casnice.

Meniul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata
- legume fierte si carne de vita fiarta. un iaurt
- salata verde cu oua tari si cruditati. fruct.

Va pup pe toate.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput