Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, eu nu ma prea omor cu gatitul, cu cit pot prepara mai repede mincarurile, cu atit mai bine. Folosesc tot felul de condimente autohtone cu conditia sa nu aiba ardei iute. Imi plac mincarurile de genul stir-fry, adica prajite putin in ulei si gatesc tot felul de amestecuri cu carne taiata bucatele si vegetale. Incerc sa pun acum niste poze, printre ele este si una cu mincare facuta saptamina trecuta.

Intre Tailanda si Romania sint 5 ore diferenta. Cind in Romania este 10 dimineata, in Tailanda este 3 dupa-amiaza.

Am uitat ca Roxa e plecata.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, frumoasele mele!

Eu de azi incerc sa tin iar Dieta daneza (oare a cata oara?). Poate reusesc...

So, meniul de azi:

D: cafea cu zahar
P: spanac cu 2 oua si o rosie
S; salata verde cu ulei si lamaie si friptura de vita.

2 l de apa si ceva voie buna...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Zuzilici sanatate multa..... eu nu stiu ce sa mai zic, azi mi-e bine, miine mi-e rau, m-am saturat ori imi trece ori bolesc. Si culmea dracilor este ca dupa ce iii trecuse raceala Anisiei, ieri ma suna socro ca are din nou febra Toata lumea in jurul meu e racita, ca niciodata!

Tzuni respectele mele tie si tuturor celor care pot tine daneza... mie nu-mi iese nici sa ma omori!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Indra

Tzuni respectele mele tie si tuturor celor care pot tine daneza... mie nu-mi iese nici sa ma omori!

Idem!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am tinut cura acum 2 ani. Nu m-am abatut nici un strop de la ea. Si am slabit 10 kilograme atunci. Dupa, am reusit sa ma mentin la o greutate care m-a multumit. Chiar daca mai exageram cateodata cu mancarea, mai ales de sarbatori, imi reveneam rapid in greutate.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ma gandeam ca poate ar trebui sa strangem toate retele/curele pe un link al nostru, pe care sa-l accesam cand suntem in cautare de...ceva. Sau exista deja unul?

o idee grozava!
Te ocupi tu?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Bianca! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa-ti iubesti parintii!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu iar raman singurica pana duminica ...

Cu dieta merge bine, ma tin tare...sper sa am o surpriza frumoasa dupa cele 2 saptamani.

Delidana, nu-ti face griji, sunt cu ochii pe tine sa vad daca te tii de alergat. Ai sa vezi ca o sa slabesti ceva mai rapid daca alergi.

Legat de strangerea retetelor de slabire intr-un singur loc: putem crea o adresa de email unde sa le trimitem pe toate...de exemplu.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

An-k, sa-ti traiasca fetita!!! Bianca, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, sa cresti mare si sa-ti bucuri mereu parintii!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumim frumos pentru urari! Dimineata Bia si-a primit cadourile si a fost foarte incantata. aici cateva poze de azi dimineata.

Ieri nu am mai apucat sa intru pentru ca imediat dupa ce am postat a venit sotul si am plecat la verisoara Biei, care se simte mult mai bine si azi o externeaza. Asa ca o revin azi si cu pozele de la safari.

Azi ma simt ceva mai bine, am inceput sa iau sirop de tuse si se simte.

Delia, aici e ciorbica de telina postata de Tzuni "la bucatarie" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80551

Tzuni succes cu Daneza! Daca o termini tu vad ca se poate si ma ambitionez si eu.. a n-a oara..

Meniul de azi:
D: lapte batut
P: mozzarela light cu rosii
C: salata cu sos de ansoa (daca asa se scrie- ca m-am obisnuit sa-i zic anjovis ca aici)

Pupici si revin

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput