Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Eu sunt tot la 3 kg minus si azi e ultima zi de Scarsdale. Speram ca maine sa raportez 4 kg in minus, dar n-am cum sa slabesc 1 kg peste noapte. Abaterile se cunosc.

Ruxandra, cat ai slabit de ieri pana azi?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Deci cu post nu se slabeste? Uf, eu speram sa tin post ultimele 2 saptamani si sa se vada si la cantar cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Deci cu post nu se slabeste? Uf, eu speram sa tin post ultimele 2 saptamani si sa se vada si la cantar cat de cat.

Depinde ca mananci! Daca papi cartofi, fasole, paine, paste nu prea ai cum sa slabesti. Cu putine "buruieni" si fructe, slabesti sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura
A trebuit iar sa-l aspir ca nu putea respira dar oricum e ceva mai bine ca ieri.

Eu cumpar carvol si respira mai bine.Sunt niste capsule care se sparg pe o batistutza si se pun in apropierea bebelului.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Fetele cu copii mai mari, daca aveti timp treceti si pe aici , poate ma ajutati ca simt ca o iau razna. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Treaba sta in felul urmator: eu mi-am schimbat prioritatile in viata, in sensul ca am introdus miscarea ca MOD de viata, nu ca "dieta" temporara ca sa scap de kilogramele in plus.
Poti fi supla, nu zic nu, si fara sport, numai cu regim, dar niciodata corpul respectiv cu va avea tonusul pe care-l are cu sport. Testat pe mine, crede-ma.

pisici, flori si jucarele

He he, parca ma citesc pe mine.
Scarmanus, gindim la fel, se pare. Bine ai venit printre noi! Ce sport faci si de cite ori pe saptamina?

Am scos boldul de la zilele de nastere si am schimbat numele subiectului. Daca nu-mi ziceati de nume, chiar ca nu observam, eu mereu il numeam "Un nou stil de viata" iar Carmen "Nou stil de viata".

Sanatate multa bolnavioarelor.

Sabina, ma bucur ca mai treci pe la noi.

Tzuni, bine ai revenit! Te astept joi la raport.

Adelapop, sugestia ta ar fi buna daca toate fetele ar tine o dieta in mod constant. Dar stii cum e, azi ne apucam de una, miine de alta si tot asa...in plus, unele dintre noi nu urmeaza o dieta anume ci incearca sa manince cit de sanatos posibil sa si faca mult sport. De fapt asta e si "ideea" subiectului, nu neaparat sa tinem o dieta ci sa ne schimbam stilul de viata cu unul sanatos.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

Eu n-as vrea sa se piarda munca mea in uitare si o intreb pe serifa Delidana daca e ok sa copiez aici dietele pe care le-am tradus,poate mai vrea cineva sa tina ceva de acolo.

Anca
carnaval

Cit dai?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Adelapop, sugestia ta ar fi buna daca toate fetele ar tine o dieta in mod constant. Dar stii cum e, azi ne apucam de una, miine de alta si tot asa...in plus, unele dintre noi nu urmeaza o dieta anume ci incearca sa manince cit de sanatos posibil sa si faca mult sport. De fapt asta e si "ideea" subiectului, nu neaparat sa tinem o dieta ci sa ne schimbam stilul de viata cu unul sanatos.

Corect si adevarat!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Eu am fost intr-o agitatie continua inca de saptamana trecuta suntem in cautarea unei noi locuinte si cele care ati facut credite ipotecare stiti despre ce vorbesc. Asa ca incerc sa fac fata stresului

Uf, multa bafta si tinem pumnii sa se rezolve cu bine!
lui Edi

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Salutare, Carmen!
Se pare ca doar noi doua sintem prin zona.

Mergi la inceput