Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Noapte buna Moni..
Alea din umbra nu au vreme sa scrie
..lor le place numai sa citeasca
La cata ipocrizie este aici...

Faina faza cu
Moni... Ce faci cu patutul daca iti faci dormitor? Eu deaia m-am mutat la 3 camere sa am dormitor, ca la 2 camere eu nu concepeam sa imi fac dormitor. In dormitor eu intru doar cand dorm, in rest...deloc. Nu vroiam sa tzin o camera blocata doar ca sa am eu unde ma culca
. Dupa ce a implinit Sandra 1 an ne-am mutat in camera mare si ma dispera sa fac toata ziua patul ca doar mai venea unul altul si eu dormeam in camera mare. Si asha ca m-am mutat la 3+1 camere
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Bianca sincer nu stiu cate kg are iar inaltime nici atat
ca nu am cantar si de masurat nu sta locului sa o masor...apoi numai pentru atata nu ma duc la dr. ca nu am chef sa ia ceva raceli sau mai stiu eu ce boli de pe la alti pacienti...la 1 an avea 9,700 kg si 76 cm. cica(cred ca earu mai multi ca nu a stat nici atunci la masurat)...vad eu daca ii mai apar bubite de alea trag o fuga pana la nenea dr. cu ea si atunci o masoara si o cantareste.Probabil o fi de 80 gr. ca nu stiu si nici nu m-am uitat ca am uitat si nu am mai cautat in cosul de gunoi
....daca e asa e 320 gr.
![]()
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
Monica noapte buna 
Bianca vizionare placuta si somnic usor
Merg si eu la o
si apoi la
ca vad ca nu mai e nimeni pe aici.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Ali..cum nu sta? Masoar-o la perete si ii pui un cutit desupra capului si i-ai facut semn in tocul usii apoi masori.
Unde am stat inainte era plin tocul ushii de masuratorile lui Sandra. Si le faceam cu carioca sa vad diferentza
Noapte buna....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
oachi_79 spune:
Buna dimineata tuturor!!! 
Trebuie neaparat sa-l dezvat de baut lapte noaptea. Ceva idei?
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
dana_ene spune:
'Neatza si de la mine!
N-am reusit decat sa rasfoiesc paginile din urma.
Sanatate lui Dav de Anasol
.
Pupici pentru Bia si Cata
.
Fetelor, Roxana a inceput sa muste
!
Ce credeati? Ca a scapat Oana cu o singura muscatura ? Nuuuu!
Din nefericire, ieri dupa-amiaza, fiindca Oana a tot necajit-o, Roxana si-a infipt iarasi dintii in manutza sora-sii . De data asta a fost o muscatura mult mai urata, eu una m-am cam speriat cand am vazut-o, totusi azi arata mai bine. A ramas cu o vanataie urata, dar o sa-i treaca.
Cert e ca trebuie sa o ferim de gura Roxanei, ca a prins asta mica smecheria si acum, daca o supara careva, incearca sa muste .
S-o fi vazut-o pe Oana ce se ferea din calea Roxanei!!! 
Oachi si Roxana se trezeste inca noaptea sa bea un biberon cu lapte. Am incercat sa-i dau mancare consistenta seara. Degeaba! Laptele ala din noapte e sfant! Nu vrea inca sa renunte la el.
Bombo
pentru Jasy si pentru tine.
Mirela, ce e cu filmuletul acela despre romanii din Spania?
Ma duc sa le dau de mancare.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
irinadum spune:
Buna dimineata si de la noi...un pic maraiti...sau mai bine zis nervosi...dar o rezolvam si pe asta.
Bianca sincera sa fiu nu am avut timp si nici chef sa scriu insa vad ca nu poti de grija curului
meu si dc tot te doare atata intra mai fata pe mess sau trimite un email ca si asa mi-ai umplut casuta si spune ce ai de zis . Nu toata lumea e obligata sa citeasca toate frustarile tale.Iar in legatura cu ipocrizia( si apropo de asta nu insulta inteligenta cuiva ca ma indoiesc ca e vreuna care sa nu stie ce inseamna fara a fi nevoie sa ia dictionarul si sa copie) dc nu iti convine ce am scris ia-ti valiza si pleaca ca se poarta sau nu citi...ca nu te pune nimeni sa citesti ce nu iti convine.Asa ca dc ai bun simt te astept pe mess.Si pe tine si pe colegele tale de conferinta.
A si ca tot se poarta si editatul...Daniela afirmatiile nu erau gratuite...eu m-am chinuit timp de ceva zile si cu ajutorul unei fete de pe dc care a fost super draguta si mi-a trimis un pm cu o adresa sa dau jos filmele alea si am spus tot timpul ca cine le vrea sa intre sa imi spuna sa vedem cum facem ca le trimitem ori pe net ori prin posta.Cum a procedat Maraki care le-a luat intr-o zi pe toate si fara tamtam de trebuia sa o stie tot dc-ul.Insa de aici pana la a face mistouri cum ca le vand e diferenta .
Sorry fetele .
Pupici la bebei
loren@ spune:
Neata..scriu si eu sa nu ma dati la disparuti...deci, eu aplic o alta schema cu Bia..dupa ce am venit de la ai mei, am vazut cit de mult e schimbata prin faptul ca au reactionat atitia cu ea, inclusiv eu, care nu am mai stat pe net..ca atare, vorbeste mai mult, face lucruri noi si treaba asta m-a determinat sa profit cit mai mult de timpul cu ea, ne jucam, ii arat diverse, dansam, adica ma dedic exclusiv ei, desi e obositor..si mai ales ca ma gindesc ca atunci cind voi fi la job voi regreta clipele pe care le-am stat pe linga ea si de care nu am profitat....in fine..asta e ideea, pentru care nu apuc sa citesc mai nimik si de scris nici atit..
Bia e bine, a inceput sa pape cu lingurita si prinzul si fructe, avea 11300 ultima data si 83 cm...
Sanatate si ne auzim!
Am pus si eu niste poze in drop
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
irinadum spune:
Catalina ma bcuur ca Bianca e mai bine si ca ai luat decizia asta...si la mine a fost unul din motivele pt care nu mai stateam asa mult pe net...diferenta s-a vazut imediat. Mario avea 13 300 in body si tenesi
.
Dana pupici la printese
Acum chiar ca am plecat.
cosmi1975 spune:
SALUTARE FETELOR SI PUPICI
STEFAN e bine ...e inca la mama deoarece am o lucrare de facut
...ii place acolo mama sta la curte si toata ziua sta afara
CATA pupici frumoasei
ALINA poate ne vedem.....
IRINA
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan