Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Neata si de la noi!
Mai nou avem un nou program, sculat la 7. Se mai culca pe la 10-11 si eu cu el, ca altfel nu fac fata. Dimineata gatesc, dupa-amiaza afara, asa ca de-aia scriu si eu mai rar, nu cum zicea Bianca cum ca as lua pauza de DC, ca nu am de ce. L-am cantarit si masurat si eu ieri pe Ayan, are 12 kg si 85 cm. Poate ne treci Gio la tabel
Oachi, eu l-am dezvatat pe Ayan de mult de baut lapte noaptea, cred ca odata cu intarcatul. Ii dau ceai si apa si bea cam 3-400 ml pe noapte. Acum ei beau asa mult si din cauza dintilor.
Cosmina, esti libera azi? Sau vrei sa ne vedem dupa-amiaza? Mai greu dupa 4. Nu-mi merge mess-ul, da-mi pls pe PM nr tau de tel, ca fac ce fac si il pierd.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Dana, Ayan a trecut de faza cu muscatul, imi amintesc ca ne musca de ne lasa semne. O s avezi ca o sa treaca si ea de faza, sper sa n-o muste prea rau pe Oana intre timp.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Aseara pe cand sa scriu, am inchis netul din greseala si nici nu am mai intrat.

Moni probabil de la dinti s-a inrosit in obraji, mai ales daca este unul dintre semne.
Bianca si eu am aparat Sony, dar nu sunt bune. camera e super buna, e tot Sony, dar aparatul lasa de dorit. nu sunt specializati pe asa ceva.
Am vazut filmuletul cu Sandra. super fain.si ce dulce era cand era mica...acum e domnisoara in toata regula.
Cata am vazut pozele. super faian e in verde.
Irina pai sta bine mario la capitolul greutate. Marco la cele 10700 grame, are niste picioruse...de mi-e si rusine sa-l imbrac in pantaloni scurti. e in grafic, dar nu am fost obisnuita cu el slabut, ci cu cateva pliuri, care...au disparut fara urme .
Dana marco musca doar cand i se pune pata si doar pe mine de genunchi sau de umar.in rest nu am probleme sa muste copii.
Alina te-as trece in tabel, dar greutatile sunt pana la 1 an. poate mai fac rubrica cum are si dana pe site, pt. 13 luni, 18 luni.

Aseara pana tarziu ne-am uitat la filmatul de la nunta.
acum ma chinui, ca nu stiu cum naiba sa-l tai sa pun cele 2 clipuri pe net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA!
Eu cu munca
Diana a dormit iar tun si inca dormea cand am plecat.
Ea nu mai bea lapte noaptea numai daca ii dam,dar rar de tot o facem.In schimb daca se smiorcaie si nu reactioneaza la suzeta,ii mai dam o gura de apa,sau chiar de suc,dar tot rar de tot.
CATA ma bucur ca sunteti ok.Cred ai dreptate cu interactionatul,asa invata mai multe,daca sta cu mai multe persoane.
IRINA din ce zisesi eu pricepui ca daca ai stat cu Mario s-a ingrasat? Adica d-aia e Dia slaba ca stau eu mult la serviciu sau pe Dc?
Eu am incercat si aseara sa stau si sa ma mai joc cu ea,in dormitor,dar sta cateva secunde si iar o uscheste Chiar daca ii fac teatru de papusi, sta ce sta si iar pleaca teleleu sa faca te miri ce.De exemplu sa urce pe boxe. Eu am incercat sa o invatz sa numere unu - doi deocamdata ,i-am tot aratat un ursuletz si un deget,apoi doi ursuleti si doua degete.Cred ca a priceput,se uita atenta,deja incerca sa arate pe degete si ea,dar cum va ziceam nu a stat prea mult si s-a carat sa se urce pe boxe sau sa se dea hutza in bouncer
Asta e nu are stare.in schimb s-a uitat la desene cu Popey ,dar in picioare,hizlindu-se si dansand Pai ce sa a stea ea jos,la vizionat, ca alti copii?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALINA nu iubita nu sunt libera ...am zii incarcata ...si diseara ma duc la sedinta cu parintii iar cand vin acasa de fiecare data fac pe suparata .....si BIANCA mea are niste emotii...fara motiv
GIOVA stai sa vezi pe 3 4 ani cand n o sta o clipa locului ..de o sa fie slab de i numeri coastele...eu sunt fericita ca BIANCA nu are pb de greutate pana acum ....sper sa nici nu aiba ca imi plac fetele slabute cu fuste si pantaloni mulati iar adca mai au si un cercel in buric...
DANA-ENEla printese si lasa ca trece si muscatul
OACHI incearac ca laptele de seara sa il dai cat mai tarziu si ai sa vezi ca nu mai vrea cu timpul peste noapte si da i apa daca vrea ceva ... 3 4 zile o sa fie mai greu dar dupa o as stie ca i apa si n o sa mai vreabafta
ALIla frumoasa
MONICA stai tu in drum de un examen? ai sa iei 10

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica ai ghicit...am stat cu el el si l-am indopat. Glumesc...nici vorba. Dia asa e firea ei ...Mario la fel nu ca ar manca cantitati colosale...as fi vrut eu sa fie si el bulanos...dar asta are oase grele...sper camai solide ca a lui tasu.
Cosmi misto ca are unde sta la curte ...si mie mi-ar fi placut.
Alina si noua ne-a facut o surpriza ieri trezindu-se la 7.30.
Giova mie mi se pare ca arata super Marco...lasa pliurile...ca e misto asa.

Mergi la inceput

DANA am uitat sa stii ca a zis mami ca si pe ea a incercat sa o muste de vreo 2 ori.Dar ea mai mult ne tranteste cate o labutza in joaca.Tot i-am repetat ca nu e voie si vad ca o face tot mai rar,nu s-a oprit de tot,dar tot e ceva.
Mi-am amintit de RALU cu Anastasia care sta agatata de ea cand vine acasa. Si Diana o face,uneori,mai ales seara daca stau la PC.Adica vine ,se cere in brate si in doua secunde se cere iar jos.Daca merg sa ne jucam ma lasa balta.Daca revin la PC,iar e calare pe mine.
Ca norocul ca vine caldura si tzusti afara cu ea: mai cu Ghitza,mai cu mami si cand am chef mai ies si eu.

Si mai vorbeati de jucarii preferate.Si Dia are DOU DOU d-ala,am invatat-o sa doarma cu el,dar nu e nici o tragedie daca nu mai e.Si mai nou il cheama BAU BAU ,ca asa m-am jucat cu ea,iar acum de multe ori vine cu el la mine si face si ea "bau bau" de fapt un fele de "BOO BOO".Se pare ca tare o distreaza.
Aseara a plimbat-o cu caruciorul si pe papusa ce zice mama-tata,ca am rugat-o s-o duca si pe aia Tai tai,mama ce mai viraje baga cu caruciorul de ne-am spart de ras

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

IOAIIII nu mai ziceti de bulane,ca daca ati vedea-o pe Diana ce slabutza e la picioruse si manutze ... dar asa costelivi eram si eu si fratelo cand eram mici.Si din poza am vazut ca si Ghhitza,asa ca asta e!
GIOVA eu zic ca e bine Marco,ce mai vrei?

Mergi la inceput

Eu trebuie sa plec in oras din clipa in clipa ,cu declaratiile si la Camera de Munca,de aia nu ma apuc de nimic serios si bantui p-aci.Astept "soferul" (directorul) care face sedinte acum
Care zicea de conferinte ? Se mai fac? Eu am cam abandonat messul Traiasca PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

M-au sunat de la serviciu, trebuie sa dau o fuga pana acolo. Va imaginati ca ma duc cu amandoua fetele dupa mine. Ce distractie!!!

De muscat si Oana musca in perioada maselelor. M-a muscat si pe mine si pe tata.
Dar acum ma streseaza teama sa nu o mai muste Roxana pe sora-sa, fiindca e mica si ea. Pe noi daca ne musca e cum e, dar de Oana mi-e mai mila .

Irina pupici si voua.
... pai Roxana azi s-a trezit la ora 5:00 .
Va dati seama?
Si ca sa -o trezeasca pe Oana am luat-o in camera cu taica-su care se plangea ca el s-a culcat la ora 1:00 fiindca a vazut nu stiu ce emisiune politica. Pai eu ce sa-i fac? S-a dus chiaun la birou.
Alta data sa se culce cu gainile, fiindca Roxana e din ce in ce mai matinala .

Moni, spor la invatat.
Las' ca trece!

Si oricum va trece cu bine si cel mai important e ca merita.

Gata, acum inchid.
Va pup si va doresc o zi excelenta!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput