Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Altfel Moni..ai mai lua un calc mare lucru..
Pt DC iti ajunge si un Pentium 2, si conta faci pe celalalt.
Mare lucru..solutii sunt.
Lasa ce e pasionat la meu de calc si facem cu schimbul..cand nu el, stau pe pe DC La mine merge calc mai mult ca Tv. Tv merge asha sa mearga si nu il asculta nimeni
Ali..pusca aia e a lui e pasionat si in viatza de zi cu zi de ele cand mergeam la Stanceni ne vedeam dimineata, la amiaza si seara ca in rest umbla teleleu pe munte cu pretenus-`o la impuscat de pasari Noi tot speram sa prinda vreun fazan dar slabe sanse
L-ai vazut pe finutzul meu cum papa?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca pai la cei 7 dintisori ce sa ii miroasa?
Semne de mama si mie mi-au aparut mai multe in timpul sracinii si inca pe gat dar sunt de alea mici noroc ca nu suport lantisoare pe langa gat(la tin in vitrina) ca ltfel cred ca toate le-as fi agtat...acum nu-ti imagina ca sunt numai semne toata.
Pata din aia cum zici ca are Sandra am si eu deschisa la culoare pe sold si nici la mine nu se bronzeaza.
Monica ce bine ca nu e Ghita pasionat de pc ca Mitica e prezent sa vada ce noutati au mai parut la filme ca e obsedat de filme... la Dia.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Daaaa Bianca poate ca sunt si bebei carora le place sa intinda papica peste tot ...e mai palpitant...Iarina asa de frumos papa incat ii spun si la taica-mi-o sa invete de la ea si nici macar nu pleoscaie...e o finuta ce mai.
Aoleoooo e pusca lui daca era a lui Mitica ce bine ea ca era deja

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Moni..ti-am gasait aparat foto... este oferta la Real la un Fujifilm (sigur sunt mai bune ca Sony..si eu Sony am dar nu ma incanta foarte mult) e de 8.3 megapixeli si iti da si un card de 1 G gratis...e cu 8 mil parca.
Eu am dat pe Sony meu anul trecut 7.2 mil, e de 6 megapixeli dar sincer nu ma incanta. Pacat ca Kodakul meu nu are zoom ca altfel nu mi l-as fi schimbat. Scotea ala niste poze..de poze. Si are 6 ani saracu . L-am si tinut nu l-am vandut. Pt Sandra e bun sa faca poze prin excursii.
Apropo de excursii ce imi face fata mea anul trecut Nu am incarcat acumulatorii sa mearga cu Kodakul si i-am dat un aparat cu film cu care sa faca poze. Eu am uitat sa explic sa apese si gata ca filmul se trage singur. Vine fata mea acasa si imi spune ca a facut foarte multe poze...Cand ma uit...imi arata ca avea 7 poze facute. O intreb ce s-a intamplat si mi-a spus ca ea dupa ce facea o poza deschidea aparatul sa vada daca se vede ceva.
Am si aruncat filmul ala

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eu am fost de vina ca nu i-am explicat ca ea nu avea de unde sa stie ca astea cu film sunt altfel ca astea digitale.
Ali..sa vezi ce fain mananca nepotu meu cand il amenitza ca scoate pusca. E un chin sa ii dai sa manance la copilu ala...are 4 ani si 3 luni si 15 kg. Mananca cam intr-o ora

Craciun 2006

Mergi la inceput

Azi am vazut si la noi tantzari Este un parau cam la 1 km de mine si azi am trecut pe acolo si era plin...vesnic acolo sunt tantari Giova..nu esti singura care are tantzari
M-a si piscat azi unul. Ce bine ca am plase la geamuri
Ali si Dani papa foarte frumos, aproape deloc nu se murdareste mai ales cand ii place mancarea
Stiti ce a mancat finul meu de la 11 luni azi? Un iaurt Danone de 150 g + 220 g iaurt cu banana ( iaurtul cu banana i l-am facut lui Dani dar asta nu a servit azi masa la ora 4(am pus un iaurt de 150 g si o banana). A mancat pe la 18 niste pufuletzi si atat. Tine regim ca si-a dat seama ca a facut gusha. L-am cantarit zilele trecute si avea 11 kg imbracat cu un trening, pampers, body si incaltzat in sandale. Cred ca are vreo 10.600-10.700.
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eu tot editez mesajele sa nu scriu atata..
Mai sunteti careva sau merg la film? La 12.15 imi incepe un serial pe Pro

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca ce film e pe Pro? Si Iarina a papat azi 4 cutiute de alea mici de branzica cu fructe "Danonino Gigantino"?(parca) prima data am zis ca ii dau unul de capsuni si unul de caise dar se uita cu jale la celelalte doua si i l-eam dat si alea...nu stiu cat are o cutiuta de aia...dar apoi a facut ture pe aici nu ziceai ca a papat 4 cutiute de alea

ali

Mergi la inceput

Ali depinde...este de 80 g sau de 50g.
Parcea alea cu branza sunt de 80 g. Iarina papa bine..Cat kg si ce inaltime are?
Dani la amiaza mananca cel mai bine..adica vreo 250 g , urmatoarea masa e desert pt el, intre 150 g si maxim 200 g si deobicei consta in fructe sau iaurt.
E serialul meu preferat.."Prietenie pe muchie de cutit" se numeste. E super.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am venit eu sa sting PC si sa va zic noapte buna!
Am pus-o in sac,am stins lumina si m-am pus langa ea in pat.Si a adormit urgent! Cand e picata de somn nu mai incearca sa se dea jos din pat Deci am mai rezolvat o problema cu adormitul
Doar ca a baut numai cca 60 ml laptic,pe urma a impins sticla,si-a luat suzeta si mi-a intors S-a mai invartit oleak si in 5 minute somnic de voie!!!
Merg si eu
la
Si la alea din umbra

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput