Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..daca te uiti in Album ai sa vezi ca si Dani are un semn pe obraz. Acum o luna jumate am spus ca l-a piscat ceva si nu i-a trecut de atunci..tot are o pata rosie. Nu stiu ce e. Azi i-am cumparat Fluocinolon N si sunt curioasa daca ii trece. Nu gasesc nici o explicatie de i-a ramas inca urma acolo. Am vb cu un medic si cica medicamentul asta usuca...acum sunt curioasa..
Mai si copii vostrii se murdaresc asha cand mananca? Finul meu vesnic mananca si cu nasul gura nu stiu care e treaba acolo...
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC03015.jpg
Dani niciodata nu a aratat niciodata in halul asta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu nu ma culc,desi as vrea.Diana inca bantuie,Ghitza la film pe DVD,iar pe fratelo acum l-am hashait de la PC

A cumparat Ghitza un mango in premiera si azi l-am inaugurat.Mie mi-a placut ca era acrisor (cu gust de pruna ), dar nu prea am avut parte ca a halit Diana jumate.Am apucat sa gustam cate o feliutza fiecare,restul l-a papat ea.Ca sa nu mai zic ca are un sambure urias A luat inca un exotic d-asta da' sa mor io daca mai stiu care e - e ca o para verde si tare O sa vad maine cum mai e si asta. A , ba da , mi-am amintit,avocado e !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica la Dia sa treaca bubitele...sa sti ca si la Iarina i-au iesit ceva bubite dar putin mai jos de gat catre piept si sunt mai tuguiate parca...sunt vreo 7 ,una pe gat si una dupa gat...mai stau si maine sa vad daca mai apar si daca da merg cu ea la nenea dr.
De Dia ziceai ca are pe fata??? pai se poate sa iasa din cauza dintilor????Ca eu sincer nu stiam asta...sper sa ii treaca repede.

Si apropo bafta la examen...lasa ca ai sa vezi ca o sa sti

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Ali
Acolo cu calul eram in Apuseni cand ne-a prins ploaia acum 2 ani. Mai are poza in care ii da zahar la cal. Mie sincer mi-a fost frica sa ii dau zahar si sandra radea de mine Ii plac tare mult caii, sper sa ii placa si sa calareasca
Motocicleta e din Ungaria
A si am tuns-o ca deja avea parul mai jos de talie si eu m-am plictisit de el. Isi facea ea parul dingura dar vesnic ii ieseau fire si era cu ele pe fatza. Acum si-l creste iar.
Asa a plans cand am tuns-o.. A spus ca nu mai merge niciodata la coafor..Si cand ii tai varfurile face scandal.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Ali
sper sa ii placa si sa calareasca

Craciun 2006

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Diana nu are bubitze! Are obrajul rosu. Doar un punctuletz e un pic mai rosu,dar nu tare.Si nu e propriu zis bubitza.Nu e in relief,e asa ma vag ... ca o urma rosie,dar e acolo de ceva vreme.Cum va ziceam poate iese o alunitza
Ia uitati ce scrie pe DC ca simptome la aparut dintii:
Sunt specifice fiecarui copil, dar va prezentam simptomele generale:
bebelusul saliveaza din abundenta, mai mult decat de obicei;
cauta sa muste (in joaca);
are gingiile umflate si rosii;
are obrazul rosu in locul unde apare dintele;
se poate sa fie mai suparacios, mai agitat noaptea si/sau ziua;
eritem la fese;
febra nu prea mare

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Monica orice ar fi sper sa ii treaca repede.

Si apropo de alunite,semne de mama...au bebeii vostrii careva aparute pana acuma? Ca Iarina nu are deloc nici unul oricat o intorc si o rasucesc si o invartesc sa i le caut si nu gasesc nimic...cam pe la ce varsta apara?

Dar care e faza cu editatul postarii?...care e problema?Ca nu am priceput?

ali

Mergi la inceput

Moni..posibil sa fie aia...
Ali...stiu ca la Sandra pe la 2-3 ani i-a aparut primul semn. Are o pana in spate deasupra fundului. E un semn alb care nu se coloreaza nici cand se bronzeaza, si mai are inca un semn mai inschis a culoare tot in zona aia.. In rest nimic. Eu am multe semne pe gat..mi-au iesit in timp si am si 3 pe fatza dar mici.
Apropo..chiar ma gandeam ziele astea...
Voi ati constatat ca INCA gura copiilor nu miroase?
Sa vedeti cand o sa aibe masele cum o sa le miroasa gura dimineata (cel putin asha imi amintesc ca de la 1.5 ani)
Cel putin la Sandra dupa ce i-au iesit maselele a inceput sa ii miroasa gura dimineata cu toate ca seara o spalam pe dinti.
Ali..ce ai facut in weekend cu Mitica? Ca pe net nu ai intrat. vezi ca ai promis un film cu el

Craciun 2006

Mergi la inceput

Nu e nici o faza
Diana e kk-rita si nu da semne ca i-ar fi somn,Merg s-o deratizez si sper sa ma intorc ,,dar fratelo e inca prin zona.Daca imi misc de pe scaun,poate imi ia locul iar Bine ca nu-i Ghitza pasionat de PC ,ca altfel

Mergi la inceput