Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..las ca te descurci tu cu examenul ala de experti...doar esti experta nu? La anul si eu o sa fac audit si am inteles ca e cam prostie
Anasol, imi pare rau de David.. Nu am auzit pe nimeni sa spuna ca pufuletii sunt alergeni...dar cine stie...
Si eu ma gandeam azi la Ingrid...mi-o imaginam in patul ala stand in (chiloti
Bombo...ma bucur ca mai dai un semn de viata..macar aici ca pe mess esti tare ocupata
Mirela..tin pumnii sa iasa totul bine
Vad ca tot de vacantze vb... mai lasati-le ca pana la vara se pot intampla multe...Noi nu stim inca ce facem asha ca...mai este timp. Poate ma angajez si atunci ciu-ciu vacantza
Noi am iesit azi pe la ora 15 si am stat pana la 19.30 Am fost in parc cu prietena mea, l-am imbracat pe Dani doar cu un pulover si blugi asha cald a fost. Apoi i-am dat o gecutza in spate. L-am pus prima oara in nisip si a stat copilul meu o jumate de ora si s-a jucat cu nisipul..il lua intre degete si si-l punea pe el si tot asha tare mult i-a placut in ciuda faptului ca s-a facut ca un purcel dar ce conteaza..spala masina
Si eu editez mesajele ca mai am greseli de ortografie si nu imi place sa le vad acolo. Cum scriu repede se mai intampla. Plus ca nu imi place sa scriu mesaje scurte decat daca e necesar , mesaje gen Anasol
Giova, Silvi, Maraki, Alina

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Giova..ce grasutz era Marco in Antalya, defapt ca orice bebe... voi ati fost cu el in luna de miere?
Am muncit la un filmuletz dar a meritat (dupa parerea mea)
Aici e filmul:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=22ce5cdf4334c3826bc172

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor, am vazut ca ati calatorit cat am fost eu lipsa care pe unde...fain ca va ganditi la concedii...se pare ca si noi o sa plecam undeva dar inca nu stim unde si cand,depinde de seful cand poate face o ruptura intre lucrari.
Am citit mai pe sarite ca nu am avut timp si ati scris cam mult ...sunteti tare harnicute
Multa sanatate tuturor spiridusilor si multi
Mirela sper sa iti faca cat mai repede operatia si sa te faci bine.

Noi suntem bine sanatoase si tare figurante, are fata asta niste figuri in cap al-dracului ca numai cum vrea ea face. Pe la 21 jumate s-a culcat dar inainte de asta a mancat vata de pe un betisor de ureche are o boala pe betisoarele astea , cand pune mana pe ele le imprastie ,le rumega si le mananca .Mai nou tre sa ii cumpar masinute ca numai cu masinute vrea sa se joace de papusi nu e incantata mai nou.Ea nu are o jucarie preferata cu care sa adoarma sau sa umble tota ziua in manuta,numai cat se uita la ele si le arunca prin casa sa am eu ce strange...
De papat ii place sa pape banane en-gros si kiwi daca i-as da toata ziua de astea ar fi multumita.
Astazi am fost afara ca a fost foarte frumos si e fascinata de toate pasarelele iar daca bate putin vantul se uita si dupa toate mizeriile care trec pe langa ea sau zboara pe sus.
Ieri cand am fost afara eram cu caruciorul si ne-am intalnit cu un bebe baiat (nu il cunosteam) care avea doar 10 luni si sa vedeti cum se intindeau amandoi sa se prinda de manute s-au mangaiat putin pe manute si apoi Iarina i-a facut "tai-tai" si i-a trimis si pusic, baietelul i-a zambit si s-a intors dupa ea dar si ea dupa el...fata asta deja se apuca de agatat

Nu mai stiu ce am vrut sa spun dar oricum sunt in zona...

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Am uitata sa va spun ca am pus niste filmulete de ieri si pozici de astazi aicihttp://www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070313&cimg=0 pentru cine vrea sa vada

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Ali..m-au trecut fiorii cand ai scris ca a mancat vata de la betisoare...eu nu suport sa pun mana pe ea, dar sa o bag in gura Brrr...
Si Dani e fascinat de pasarele El are o jucarie preferata cu care doarme tot timpul de la 5 luni. Cand am fost la mare i-am luat o albinutza pe care daca o apesi pe burtica ii lumineaza capul. Cu ea doarme de atunci

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Bianca pai ce sa fac daca ea a prins cutia cu betisoare...ca eu le-am strasn rapid dar se pare ca a mai ramas unul, noroc ca era de ala naspa si putin vata pe el ,ca a luat sora-mea de la un magazin "fantoma" dar sunt bune la buric ca la urechi m-i frica sa-i bag de astea.Si sa o vezi dupa ce a papat vata cu i l-adat la tata-so care a ramas...nu a pati nimic
Acum se incarca filmuletul ala si la mine...dar multe poze cred ca ai pus ca tare greu merge.

ali

Mergi la inceput

Ali..am pus multe poze ca ti-am spus ca am muncit la el mai aveam destule dar noah..astea ar fi cele mai reprezentative Acum pun si eu niste poze in album de azi de afara.
Copilul meu e turbat sa mearga singur. De mana nu ma lasa sa il iau, azi i-am pus hamul dar se enerva daca il duceam unde vroiam eu si vroia sa se puna jos. La asta ii place sa se plimbe singur. Cand ii spun sa imi dea mana imi face semn din mana sa il las in pace..(l-a invatzat tatas-o cu "lasa-l pe bebe in pace" sa dea din mana asha pe lateral)
Vad ca iar s-au culcat gagicile ca gainile
Mai ce ati patit? De ce nu mai scrieti seara?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Maraki a fost o sedinta numai cu "comitetul",adica vreo 5 persoane,la administrtor in apartament.Si stiam de ieri ora,numai ca am uitat
ALI si Dianei tare ii plac pasarelele,chiar zicea mami ca tot dupa porumbei se uita zilele astea.
Diana ia betisoarele cand le vede (zbiara daca nu-i dam si ei ) si "se curatza' in nas sau urechi. A desprins si vata,dar nu prea baga in gura.In schimb am gasit-o cu un buton de la pic-up : l-a scos si rontzaia pe el L-a scos de mai multe ori

E tot rosie in obraji,intr-o parte mai tare ca in alta.Mai a fost careva asa cand i-au iesit masele?
Poate asa imi raspunde careva Macar sa stiu daca de la ele e.
GIOVA atunci se pare ca ai platit peisajul nu mobila !
ANASOl deci ii pusasi sechestru pe adresele noastre ! Da'daca tot ai sters, recycle Bin il golisi?
BIANCA ce fain ca e cald! La noi ieri noapte a inghetzat ,dar ziua e placut!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Bianca am vazut filmuletul ce frumos si cate amintiri ...sunt cateva poze care imi plac foarte mult...aia cu pusca aia cu 3SE,aia cu motocicleta aia si aia cu calutul e faina....si ce schimbare e in pozele in care are parul mai scurt, parca nu mai e Sandra...sa-ti traiasca papusa si sa fie sanatoasa.

ali

Mergi la inceput