*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Foarte liniste pe forum, ce sa intamplat?Se vede ca nu este Andrada,sper ca esti bine.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu intru in prenatal la 30 de saptamani fara o zi!
Cristalina pentru nastere cu cezariana ce trebuie sa contina bagajul?
27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile ! am fot la curs si aproape ca am adormit urmarind un dvd cu atelere de tearu... am vazut "lectia" lui Eugen Ionescu in spniola, iraniana, chineza, franceza... si aici mi s-a taiat firul ! am atipit si cand m-am trezit era scoala rusa de teatru in toata splendoarea ei ! am trecut sa va si sa va intrebde unde sa-mi iau o pereche de pantaloni de (evident) !!! ca nu stiu unde sa ma duc... ma duc sa fac ceva de papa si revin !

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Liviana, foarte bune retetele tale..o sa le incerc si eu...dar cred ca mai mult eu si mama o sa mancam....cat ii priveste pe tata si sora mea, ei nu prea le au cu legumele..sotul meu mananca in general cam tot ce este, nu prea are pretentii la mancare. Acum am facut niste cus-cus si langa niste ciuperci cu sos. Sa alunece mai bine. Acum ma duc la masa

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

dideip, tu mergi la bamboo??? eu stiu ca e de megafitze... sigur nu e vreo taxa de participare? mie asa imi miroase... daca nu e taxa cred ca vin si eu ! sa vad joi ce cursuri am si daca nu am de la 2 in sus vin !!!

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

gagici, eu am fugit la coafor... pupici la burtici si o seara minunataa

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, poti sa incerci la Cocor la etajul 3 parca (sau 2? cred ca e 3). Mie mi-au placut hainele de acolo.
Mai sunt si magazinele Rococo (e unul chiar in piata Sf. Gheorghe, aproape de Cocor)
Ai vazut ca in Feeria Zippy System a urcat la 20 de milioane? Cu 3 mai mult decat acum o luna. Si arata desalat rau - cred ca multa lume s-a jucat cu el. Dar presupun ca nu e singurul.

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Kay, acolo se tine evenimentul si mie tipa cu care am vb nu mi-a spus de nici o taxa de participare, asa ca te mai tin la curent si mi-ar face placere sa vii si tu

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna Burticutzelor,
Am ajuns pe la 16.00 acasa,dar nu aveam net.I-au dat drumul de curand si acum am reusit sa va citesc.Am o problema, de fapt 2.
Mi-am luat prenatal, incepand de azi si eu stiam ca sunt 126 de zile de prenatal, nu conteaza cum le imparti, ideea e sa ai min.42 dupa nastere.Daca intri mai tarziu in prenatal, atunci iti iei dupa mai multe zile, nu? Doctora mea de familie imi spune ca obligatoriu 63 inainte de nastere si 63 dupa nastere.Mie nu imi convine ca eu sigur o sa ma mai multe dupa, nu e obligatoriu sa ai 126 in total?Ca nu mai stiu,m-am pierdut...
A doua problema e urmatoarea, in CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010 se specifica urmatoarele:
Art. 61. - (1) Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
a) casatoria salariatului - 5 zile;
b) casatoria unui copil - 2 zile;
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura;d) decesul sotului, copilului, parintilor, socrilor - 3 zile;
e) decesul bunicilor, fratilor, surorilor - 1 zi;
f) donatorii de sange - conform legii;
g) la schimbarea locului de munca in cadrul aceleiasi unitati, cu mutarea domiciliului in alta localitate - 5 zile.
(2) Salariatii au dreptul la 30 de zile concediu fara plata, acordat o singura data, pentru pregatirea si sustinerea lucrarii de diploma in invatamantul superior. Acest concediu se poate acorda si fractionat, la cererea salariatului.
(3) Pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata.
Eu stiam ca, certificatul ca ai absolvit un curs de puericultura il da doctorul de familie, asa spuneau niste avocati pe net.Doctora de familie mi-a spus ca nu este adevarat si ca mai are gravidutze si nimeni nu i-a cerut asa ceva?Ce sa fac?Ca avem mare nevoie de alea 10 zile in plus platite?

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lilky, eu nu stiu ce sa zic...asa scrie in lege, intr-adevar, in mod normal 126 zile impartite in mod egal..63 cu 63...dar tot acolo spune ca se pot compensa intre ele, cu conditia sa ai minim 42 dupa. Du-te cu legea la doctorita daca nu vrea sa iti dea. Cat despre certificatul acela, eu cred ca se elibereaza de la maternitatea la care se presupune ca ai facut aceste cursuri. Sunt fete de la noi care fac aceste cursuri de prenatale, si la sfarsitul lor banuiesc ca vor primi o diploma, un certificat ceva, pe care il prezinti la serviciu pt acele 10 zile in plus platite.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput