*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Addinel este un eveniment pentru a informa cat mai mult viitoarele mamici despre sarcina si va avea loc pe data de 15 martie la ora 16:30 si dureaza 1:30min. Ce zici?

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Liviana,stiu ca trebuie sa ne ferim de chilotii sintetici...favorizeaza multiplicarea bacteriilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Dylan, sa-ti traiasca puiul!Sa fia sanatos si cuminte!
Si tu ai grija cu contractiile!Daca sunt puternice mai bine vb cu dr!

Dideip, nu stiu inca!Poate vin dar mai bine zic nu decat sa zic da si sa nu vin!Sa vad ce fac joi!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Dylan, in legatura cu contractiile de care te plangi, nu esti sigura.Dupa cum vezi cam toate ne confruntam cu ele.Dar e bine sa-ti instiintezi doctorul sa te linisteasca el.Depinde de cum sunt si cat de dese.Mi-e mi-a facut un calmant cu piafen papaverina si scobutil.Lui Pauly i-a facut un Gtavibinon.Cel mai bine e sa vezi ce zice el, nu sa iei ceva dupa capul tau.
Bafta!

Ioana29 cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit si eu!
Liviana, dar tu ai de gand sa stea bebelul 42 de sapt in burtica? Eu miercuri implinesc 30 de sapt si ma si duc joi la medicul de familie sa imi dea prenatal! Ca oricum stau acasa, macar asa sper sa primesc si eu niste banuti sau macar sa nu mai trebuiasca sa cotizez atat de mult pe luna! .
Am fost si i-am cumparat lui Serban un tricou cu maneca lunga, scrie varta 2 ani pe el, dar mie mi se pare un pic marisor...dar daca ii e acum mare, sigur pe toamna o sa ii fie bun, asa ca nu imi fac probleme... Si fiindca am fost la magazinul pt copii, se putea sa nu cumpar ceva pentru nou nascuti?! Insa nu am cumparat pt Stefy, ci pentru fetita verisoarei mele, care se va naste intr-o sapt, maxim doua. E o salopetica roz, cu ratuste, are si body si un fes de ala prelung, gen caciulita de mos craciun! Atatea lucrusoare frumoase sunt...mai ales pt fetite!
Nu mi-a venit sa cred ca e deja 3 jumate cand am ajuns acasa, si eu inca nu am facut nimic de mancare...ma duc sa imi pun mintea la contributie sa vad ce pregatesc rapid...
Revin mai incolo...

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Fetelor la mamici de martie-aprilie s-au nascut doi bebei azi. Si cel mai caraghios este un mesaj de la sotul uneia dintre mamici care spune asa:
Buna ziua la toata lumea.....sunt sotul LALEI . Azi dimineata a nascut o fetita de 3 kg...Amandoua se simt foarte bine....Mai multe o sa va zica ea cand se intoarce. O zi buna tuturor...
Va dati seama cand ne va veni si noua bebei si vor intra sotii nostrii sa anunte.....ei care nu au nici o treaba cu net-ul(cel putin al meu,doar sa se joace si atat)

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by dideip

Fetelor la mamici de martie-aprilie s-au nascut doi bebei azi. Si cel mai caraghios este un mesaj de la sotul uneia dintre mamici care spune asa:
Buna ziua la toata lumea.....sunt sotul LALEI . Azi dimineata a nascut o fetita de 3 kg...Amandoua se simt foarte bine....Mai multe o sa va zica ea cand se intoarce. O zi buna tuturor...
Va dati seama cand ne va veni si noua bebei si vor intra sotii nostrii sa anunte.....ei care nu au nici o treaba cu net-ul(cel putin al meu,doar sa se joace si atat)

Paula32+

poze

poze bebe

tocmai de-aia, ca mesajul sa nu fie atat de fad, eu o sa negociez cu sora-mea sa va anunte... sau dau eu un sms. nu de-alta, dar pupicul meu e inginer

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cred ca tot mai bine prin sms .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

dianalaura, desigur ca nu-mi doresc sa ajung la sapt 42, mai ales ca pe M l-am asteptat pana in sapt 41. Eu v-am expus doar modul de calcul pt data cand legal am voie sa intru in prenatal.
Apropo de papa, sa va spun ce-am facut in week-end, caci tot eram in pana de idei. Pt sambata si duminica la pranz am avut ciorba de legume si felul 2 compus din parjoala de porc la gratar cu salata de cruditati (deci fara garnitura la friptura). Salata am facut-o asa: cateva foi de salata verde, cateva cozi de ceapa verde, o leg de loboda, una de marar, 3 rosii, sare, apa si zeama de la 1/2 lamaie. A fost super bogata in vitamine, v-o recomand! Pt zilele astea am facut cateva piftele din piept de pui, coapte in vas de yena (nu prajite) si separat o garnitura din legume preparata asa: am calit 3 morcovi, cateva fire de ceapa verde si 1 ardei rosu in putin ulei. Am ras 1 1/2 dovlecei si i-am pus impreuna cu legumele calite si 1 borcan de rosii in bulion la fiert. La urma am adaugat putina telemea rasa. A iesit o minune!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Addinel si eu sunt la negocieri cu sora mea cea mare in legatura cu anuntatul ca pe baza sotului meu face copilul 18 anisi am mai rugat-o pe sora mea sa umble cu el sa declare copilul si ce mai este de facut ca pe baza lui,ohohoho. Cumnatul meu cand sa dus sa declare copilul a vazut ca sunt 2 cozi, la una erau 2 persoane la alta erau 15,si sa asezat si el (bineinteles, doar este barbat)la cea unde erau 2 persoane, ii vine radul si ii spune doamnei ca vrea sa declare si el copilul(el foarte bucuros)si doamna il intreaba daca a vazut la coada sa asezat, (el bineinteles falos ca deh, are baiat)ii explica doamna ca de fapt coada era pentru deces copii nu pentru declarat, stiti cum sa facut cumnatul meu????va imaginati.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput