*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Dylan spune:
Buna, fetelor!
La muti ani tuturor celor nascute azi!
Si puiul meu a facut 2 ani azi!
Vad ca e normal sa ai contractii dese la aceasta varsta de sarcina... eu am intrat in saptamana 33 si aseara am avut o groaza de contractii ciudate... dese rau si insistente si aveam senzatia aia de cand imi venea ciclul, care nu poate fi numita chiar durere, mai mult amorteala a ovarelor. In 10 minute am avut 7 contractii. Am luat no-spa si m-am culcat. Am dormit lemn ca eram foarte obosita, iar dimineata m-am trezit destul de bine... dar au inceput iar contractiile pe 11... nu la fel de dese... Pana ieri aveam doar cateva seara inainte de culcare...
Sa-l sun pe doctor??
addinel spune:
liviana, in ce parc mergeti voi de obicei? ma tenteaza ideea... in plus mi-am propus sa fac cat mai multa miscare. m-as duce la gimnastica speciala ptr gravi, sa vad daca reusesc sa ajung. in rest... ies cu pupicu in fiecare seara sa ne plimbam prin cartier, avem un traseu bine stabilit, zici ca suntem 2 mosulici
dideip, o sa intru si eu pe mail sa citesc... la ce ora e toata povestea?
azi ma duc sa ma fac frumoasa, ma tund si ma vopsesc. si ma duc si la cosmetica.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
raportam si noi niste contractii de fiecare data cind ne sculam din pat, sau poate doar se reaseaza bebe in burtik. ma contrariaza faptul ca se intareste doar in anumite parti si nu peste tot, poate fi doar pozitionarea lui bebe ciudata ?
ieri a fost si cam lenes...mai putina miscare, mai putine suturi.
astazi si-a mai revenit.
am momente cind intr-adevar nu pot merge nici eu pe jos, in special cind ma dau jos din masina, dureaza ceva pina ma pot pune iarasi pe verticala. mi se pare ca nu dau corect din picioare. si intotdeauna cind stau la calc, trage suturi asa ii iau pulsul cum s-ar spune.
sapt asta fac analize si cred ca pe simbata ma voi duce la doctor, sa il mai vad pe bebe si sa vad ce voi face cu prenatalul.
cam atit azi, va pup.
ANDRADA, sper ca totul este bine, nimeni nu a patit nimik si bebe este cumintel.
IULIA
27+ cu bebe FLORIN MARIO
lbelciug spune:
Addinel, uite aici:
Nr inregistrare:……….
Data:……………….
.
Catre Departamentul Resurse Umane
INFORMARE
Subsemnata .......,
angajata la ..... - departamentul ........, as dori sa va aduc la cunostinta faptul ca sunt insarcinata in ...... saptamani.
Atasez alaturat adeverinta medicala care atesta cele mentionate mai sus.
Va multumesc.
Semnatura
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Liviana incearca sa nu te mai speli cu sapun. Eu mi-am luat intimate ca nu mai suportam sapunul si aveam impresia ca am mancarimi si de la el.
Mie dr de familie mi-a zis ca imi da oricand concediu prenatal. Da asa am hotarat eu sa intru de la 1 aprilie, adica de la 33+ sapt.
Sa imi spui daca vrei sa iti trimit pe PM datele dr pediatru.
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
lbelciug spune:
Addinel, noi luam parcurile la rand ca sa nu ne plictisem numai de unul. Ne deplasam usor caci avem masina. F bine ca faci miscare zilnic, asta te va ajuta la nastere.
Vreau sa va zic o chestie pe care mi-a spus-o azi dr Grigoriu - aviz mamicilor cu BB2! Cica statistic, al doilea BB va avea greutatea mai mare decat BB1. Cand dr a aflat ca M a avut 4.05 kg la nastere si ca eu vreau sa nasc natural, a cam ridicat din sprinceana. O fi zis ca-s nebuna, dar eu chiar vreau sa nasc natural, desigur doar daca nu-i periclitez viata lui BB.
lbelciug spune:
Da, Mica, am exclus si eu sapunul de cand cu mancarimile si acum folosesc un Intimate de la Nivea. Da, vreau PM cu datele doctorului, dar ma intereseaza neaparat si locatia cabinetului. Mercic. Eu una nu ma grabesc cu prenatalul, voi incerca sa-l aman cat mai mult posibil pt ca am si nevoie de banutzi. Deh, daca vrem sa facem credit...
dideip spune:
Addinel eu nu am avut cerere tip pentru a-i informa de sarcina mea, dar mi sa cerut adeverinta de la medicul de familie precum sunt insarcinata.Alynace zici ne intalnim joi?
Paula32+
poze
poze bebe
addinel spune:
mercik fetelor cu modelul de instiintare, am facut-o si predat-o. am mai scapat de o grija.
interesant cu celulele stem, nu e atat de scump pe cat credeam. ne gandim si noi ft serios daca sa apelam la recoltare sau nu... am vazut ca la cluj saptamana trecuta s-a facut primul implant de astfel de celule si ca operatia a fost un succes.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."