*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 15
lilky spune:
alyna24 Eu de azi am intrat in prenatal si vezi si tu cate probleme....
chris24 Esti foarte simpatica .Am inteles cum arata, nici eu nu vreau sa dau bani multi pe burtiera,multumesc.Oricum o sa intreb si doctorul ce parere are despre asta.
dideip Ce-as veni si eu daca nu ar trebui sa stau in pat
msemcu Sa-ti traiasca micutele si sa fie sanatoase si nastere usoara.Referitor la kg eu la o sg fetita si aveam 10 in plus la 24 de sapt.
dylan La Multi Ani pt.prichindelul tau!Sa fie sanatos si sa te bucuri de el....
Sa nu uit, am vazut ca avem noi mamici, bine ati venit si sa ne scrieti cat mai mult!
Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele
DidiAlex spune:
Salutare,
Suntem si noi in zona dar in arest la domiciliu cu capil bolnavior si cu febra.
Tare mie teama ca nu o sa scape fara antibiotik....
Liviana, despre bb1 si greutatea bb2 am vb si io cu Iri la un moment dat. Cat despre faptul ca e mare si te trece direct la ceza...vise..uite e o mamica pe forum , cu bb1 de 4 kg si ceva si celalat a venit la 42 s cu 4,600 si la 20 zile era mai vioaie ca mine.
La cresa M nu are gradina?
I-as sparge capu proiectantului de cresa. R are un adevarat parculet cu educatoare de gradina. Il las cand e soare mai mult pt ca dupa amiazile asta fac cei mici. Se joaca-.
Dideip, ti-ai schimbat medicul. Incearca sa te relaxezi si bucuri de sarcina si pana vine soacra. CE..barbatii tai au menajera. O sa iti para rau mai ales daca nasti mai devreme si socotelile din targ nu se potrivesc...
Nu mai stiu despre ce vb..dar intreb..Unde-i ELTEKA??????
Ah, mi-am adus aminte. Vineri am avut o petrecere, motiv pt care ne-am intalnit cu o alta burtica cu DPN 14 iunie tot cu baietel, dar bb1 la ei. Si il intreb pe al ei sotz...Si ati ales nume?...daca as fi citit felicitare cum trebuie scrisese deja acolo, am vazut ulterior... si el imi raspunde: Da, de mult sunt si ei impreuna de vreo 14-15 ani, acu il intreb Si? primesc raspuns: David -Adrian.... Initial mi-a picat fatza si zic...Oooooo la care saracu om a ramas nedumerit ce treaba am io cu numele lor dar imi chem sotzul, care circula prin zona, in secunda doi si ii spun: Intreaba-l de nume.. si cand aude...mai comic decat mine...Ah, sichhht. Apoi l-am dumirit pe om ca si noi ne-am fixat pe primul nume si saracu a inteles. Asa ca noi suntem in urma ta cu Eliasi .
Eh, n-avem treaba prea multa doar ca tipa si sotzul meu sunt colegi de servici si o sa apara in gasca 2 David-i.
lilky spune:
dianalaura Problema e ca pt. sotul meu imi trebuie si pe net scria, uite nu mai stiu unde dar o sa caut ca e obligatia medicului de familie sa faca aceste cursuri si sa-i dea atestatul....el si numai el...
Pozele mele
lilky spune:
Vin repede, ma duc pana jos sa platesc intretinerea....ca n-are cine altcineva
Pozele mele
Vali5 spune:
Buna seara!
Am citit si eu rapid ce ati mai facut de dimineata pana acum. Eu inca sunt la birou.
Andradap, sper ca esti ok, desi kay ne-a asigurat de acest lucru.
mary_lou, cum te mai simti? Sper ca ti-au trecut durerile.
msemcu, sa-ti traiasca printesele!
Ma intorc la treaba acum. Va pup pe toate!
Valentina 32+ Andrei
Poze
poohy spune:
Lilky, si eu stiu ca numai pentru tatici este cursul asta. Se duce la medicul de familie de care apartine si ii da adeverinta. Eventual ii da ceva - ca nu am auzit pe cineva care chiar sa fi facut cursul.
Bine ca mi-am adus aminte :(( Doctorul de familie al sotului meu e in C-ta.
Anca 29+
poze
bebelusa
poohy spune:
Andradap, si eu sper ca e totul ok ;) Doar cozile de la politie (daca se poate numi asta ok)
Anca 29+
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Fetele de martie aprilie s-au pus serios pe lucru..azi s-au nascut 3 copilasi, 2 baietei si o fetita, si mai devreme am citit un mesaj postat de o mamica in sapt 39 care are contractii nedureroase, dar la interval de 5 minute. Intreba ce sa faca, sa sune dr sau nu..Eu zic ca daca nu azi, in noaptea asta sau maine dimineata sigur naste..
diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze
mica0307 spune:
Lilky si concediul de 5 zile si cursul sunt pentru tatici. Tu esti deja in prenatal, deci ce iti mai trebuie concediu?
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by lilky
alyna24 Eu de azi am intrat in prenatal si vezi si tu cate probleme....
Pozele mele
Ce probleme ai intampinat? Ca nu am apucat sa citesc...
Valentina 32+ Andrei
Poze