*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 16
dianalaura spune:
Da mica, ai dreptate..intre timp s-a mai primit un mesaj...asa o sa fim si noi...la mine cred ca o sa va dea sms sotul, sau o sa scrie el pe forum, ca cica la cezariana, de fapt la terapie intensiva nu ai voie nici cu telefon, nici aparat foto
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
lilky spune:
poohyAsa stiu si eu ca e numai pt.tatici si il da medicul de familie.dar doctora imi spune ca nu e de competenta ei, ca nimeni nu i-a mai cerut si sa-i aduc dovezi ca ea trebuie sa-i dea hartia...ca ea stie ce trebuie sa dea si ce nu....Desigur ca-i dau ceva...
mica0307 Pt.sotul meu ma interesez, ca nu are timp si oricum stii cum sunt barbatii, ca daca-l lua pe el cum m-a luat pe mine azi, a doua oara nu mai trecea pe acolo....
Vali5 Este vorba de adeverinta cum ca a absolvit sotul meu un curs de puericultura, pt.a beneficia de 10 zile platite de la serv. la nasterea copilului(in plus fata de cele 5 obligatorii), pe care treb sa o dea doctorul de familie...asta daca stie ca trebuie, nu ca a mea!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
Ce de bebei

, sa fie sanatosi si mancaciosi si sa se bucure parintii de ei!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
mary_lou spune:
Alyna 24,multumesc pt sprijinul moral

Vali5,in continuare ma simt la fel,cand ma ridic din pat am o durere ciudata(eu cred ca e colul)dar mai nou ma doare si piciorul stang pana la genunchi(osul),e tare ciudat,maine daca ma simt la fel sun dr.Ieri am cam exagerat,am facut un picut curat,am iesit la cumparaturi,la plimbare(ai vazut si tu ce vreme frumoasa a fost la noi)......Eu sper sa-mi treaca
poze cu noi si bebe
Mary
26
Patrick
Paflo spune:
Am revenit!
Am tras un pui (mai mare
) de somn, apoi am fost la gimnastica si la cateva cumparaturi. Am tras o geana la cea ati mai scris si fug sa fac ceva de papa (ca bate un vant prin frigi...).
5 bebei intr-o zi?! Harnice fetele! Azi, maine ne vine si noua randul
!
Michigan,
ptr tine! La multi ani, sanatate multa si un bebel durduliu si mancacios!
revin!
Florina 31+ si bebelina Sosolina
Florina R.
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Trag si eu cu ochiul la mamicile de martie, am o colega care trebuie sa nasca zilele astea...
Si m-am uitat si pe pozele Ralucai si, desi am mai trecut prin asta, tot am avut un fior...maaamaaa, da mare mai e acul alaaaa! In alta ordine de idei, cred ca v-am mai zis ca eu nu am simtit cand mi-au montat epidurala, tin minte ca imi spuneau din timp ce urmau sa-mi faca si ce bine a fost dupaaaa...
Dianalaura, nu stiu cum e in alte maternitati, dar la Filantropia toate fetele de la terapie intensiva vorbeau la mobil...cat despre aparat foto, crede-ma ca nu e nimic interesant de pozat...in plus, nu se primesc vizite acolo...
Andrada, sper ca esti bine...
29+ si Tudor(5.07.2002)
Vali5 spune:
O sa ma duc si eu la medicul de familie sa ma interesez de aceasta adeverinta pentru sot.
mary_lou, intr-adevar a fost tare frumos ieri, dar nu am apucat sa ies pentru ca eram cu casa cu fundul in sus. Ai grija de tine si nu mai exagera cu eforturile. Sa ne tii la curent cum te mai simti.
Valentina
32+
Andrei
Poze

4 bebei s-au nascut azi.