Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 30
mariussimiuc spune:
Bravo! Felicitari Dama! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. 
Noi cred ca ne-am propsit cu o boala a copilariei...A avut vreo trei zile cu muci si dureri de gat,apoi au iesit bubitele astea care seamana cu bubitele de rubeola,cu toate ca el a mai facut o data la 6 luni. ![]()
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
paxela spune:
http://family.webshots.com/photo/2839500850100841499VEKNVf am mai pus poze cu printesa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ochi_verzi spune:
Paxela,am vazut
.Ai o dulceata!!!Mi-au pladut foatre mult cele in care sta pe pieptul tau.E o scumpa!
Noi n-am mai facut nimic nou,dar sunt sigura ca va face spre seara(o duc la mama pt ca noi mergem la o mica petrecere).Cand a mai dormit la mama, au facut "prajituri".I-a dat mama un ou, malai, gris, zahar si mixerul pentru frape.S-a distrat grozav.
Azi cand i-am spus ca o duc la Olguta(asa-i spunem noi mamei mele),primul lucru pe care l-a spus a fost:"Facem toit,amandoua!"
Va povestesc maine ce-a iesit
andreap spune:
Fetelor,sunt la Pitesti,am net..deci citesc,ca sa nu raman in urma de tot.ieri am avut o zi infernala la servici;am fost si la un interviu care a tinut 2 ore si ceva,timp in care ma vb in engleza,mi-am aratat "capacitatile" in ale calculatorului si contabilitate la greu,drept care toata ziua dupa am fost
.Nu stiu de ce merg la interviuri,nu sunt fff sigura ca vreau alt job..poate asa,sa vad ca nu m-am plafonat de tot.
In primul rand,felicitari Dama,sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos.O sa vezi cum se aranjeaza treburile..eu cand am ramas
cu Mariuca locuiam singura in Bucuresti,sotul era la Pitesti,voiam sa plecam in faimoasa excursie in Europa,deci exclus deocamdata copil,sa se mute sotul..ei,uite ca am fost si-n Europa cu burta la gura,sotul s-a mutat in Bucuresti,eu mi-am luat masina,el la fel...parca fata asta ne-a ajutat.O sa fie bine,fii fericita
!
Acum vin cu o veste mare..ptr.mine:am vandut apartamentul din Pitesti!!!!!!!!!!! Luni semnam precontractul,incep deja sa caut cumparatori ptr.garsoniera din Bucuresti,plus apartament in Bucuresti.Deci fetelor,tineti-va bine:ma apuc cat de curand de BB2![]()
![]()
..adica sper
.De asta nici nu sunt convinsa sa-mi schimb locul de munca.
Mariuca a facut o febra joi noaptea...ea saracuta ma tot striga"mami,vino la mine,ia fata cu tine etc".eu credeam ca-s mofturi.Intr-un final am mers sa vad ce vrea..ardea toata,ca o soba.
Bineinteles ca la 5 dimineata i-am dat Nevralgin,Nurofen si am inceput si cu Ospamox.De atunci febra nu a mai facut,dar de tusit tuseste rau.Oare e posibil sa faca febra de la altceva(de ex.maselute) si tusea sa nu aiba nici o vina?De aceea nu am iesit nici azi din casa,asa ca,Diana,slabe sanse sa se vada cu Andrei...poate maine daca se mai incalzeste si ea e mai bine.Eu la fel behai ca un magar,dar eu sunt mare,nu?
Paxela,e tare frumoasa fata ta!Si pare asa mare...E brunetica si grasunica
Azi am aranjat si eu lucrurile Mariucai de cand era BB in cutii,sa eliberam aici.Si m-a apucat o nostalgie cand ma uitat la bluzitele alea mici..mici,costumase..
Fetelor.....ref.la timp ptr.mine;eu una nu am deloc.seara vin intr-o fuga de la birou,sa plece bona acasa.Doar in we mai am putin timp de cumparaturi.Cu fata dupa mine nu sunt cumparaturi,e chin
.La cosmetica nu mergeam nici inainte,doar la coafor,dar am cam renuntat,din lipsa de timp,ma vopsesc acasa si din cand in cand mai meerg sa ma tund sau sa-mi "egalizeze" culoarea.Cu kilogramele nu ma lupt,norocul meu...
.Burta am si eu,desi am kg dinainte de a ramane gravida,burta nu pleaca deloc
.Iar sport ..din liceu nu am mai facut cred,sunt lenesa.Uneori imi doresc e adevarat macar 1 zi de "pauza"..dar si cand nu o am langa mine nu-i bine...deci pana la urma nu stiu ce vreau.
.Astept ziua cand o sa creasca si vom merge sa stam impreuna la masa la un suc sau sa colindam magazinele..
Hai ca m-am intins la vb![]()
Va doresc la toate un we minunat
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Cecilia C spune:
Paxela super frumusica papusa voastra, iti vine sa o mananci de frumoasa ce e...

Cum e cu 2 copii???/ ti se pare greu pana acuma? sau deocamdata e ok? oricum satisfactiile sunt de 2ori mai mari asa ca merita efortul.

Andrea ma bucur ca-ti merg toate ca pe roate, bravo voua, va doresc sa va vindeti apart si garsoniera cat de repede si sa va gasiti unul super in Bucuresti.Si iti doresc bafta si la gasitul unui nou loc de munca...apropo, ai fost la ceva firma straina la interviu??? se gasesc posturi de contabili sau a fost de altceva? o sa ma intereseze si pe mine ca ne gandim tot mai mult ca poate o sa ne intoarcem peste cativa ani in Ro..si eu sunt contabila dar acuma am ramas in urma cu totul...o sa-mi reimprospatez eu memoria, nu asta e problema...Sanatate la Mariuca si sa fie totul asa cum va doriti voi si bafta la bb2...sa ne dai vestea cat de curand

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
paxela spune:
multumim de aprecieri
Cici multumesc de intrebare, deocamdata e ok ,tati este inca cu noi acasa, mai dureros e ca eu nu pot sub nici o forma sa dorm ziua iar papusa se scoala la 4 si sta treaza pana la 6 si adio somnul meu , asa ca dorm si de la 11-12 la 4 cu o pauza de laptic
, dar vad ca deocamdata inca rezist
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Cecilia C spune:
Paxela o sa rezisti chiar daca nu o sa mai fie tati cu voi acasa tot timpul, nu-ti face probleme ca asa suntem noi facute...sa stii ca eu dupa ce am nascut-o pe Ada nu m-am simtit asa de obosita cum eram cu Alexia...si doar tot asa de putin dormeam si eu... nu stiu de ce....daca Silviu o sa mearga la gradi profita si tu ziua si cat doarme printesa mai dormi si tu. Pupici 

si sa ne mai pui poze....ca eu deja am si uitat cat de mici pot fi bebelusii...Ada mea nu mai e bebe, e mare deja, ha ha![]()
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andreap, felicitari pentru vanzarea apartamentului, deci acum te poti apuca de bb 2
restul(vanzarea garsonierei si cumaprarea altui apartament) se rezolva in timp ce bb 2 creste la mami in burtika...sanatate multa mariucai si pupici
paxelina, am vazut bebelina cea micutza, grasunica si frumoasa...pupici
va pup pe toate sa aveti un we asa cum vi-l doriti
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
Buna seara!
DAMA felicitari!!!!!
sa va dea Bunul Dumnezeu un copil sanatos, mancacios si somnoros!!!!

OTILIA ma bucur ca o sa vina Vlad la voi!! uraaaaaaaa! cred ca esti super fericita!!! bravo mey! sa vezi ce o sa se bucure si Ana!!!! 
PAXELA!!!! nu mai ma jooooc! mey, pai numai uitandu-ma la poze imi vine acum sa ma apuc de bebe 2, apai sa o mai si vad!!!! o dulceataaaa de fetita, superba, minunata, un inger care asculta povestile lui mami!!!!!!!
foarte frumoase pozele!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
paxela spune:
cici sper sa ma descurc , de alfel nu am de ales, Silviu nu va merge deocamdata la gradi , acum mi se pare prea devreme si intre 9-15 aprilie sunt in vacanta de paste, asa ca poate dupa 15 Aprilie in caz ca nu ii mai rezist , desi as prefera totusi sa il tin cat mai mult, imi e teama sa nu vina cu vreo raceala sau mai stiu eu ce boala de pe acolo sa ii dea si fetitei
acum e epidemie de varicela si el nu e vaccinat si stau cam cu teama , in special ca nici eu nu am avut
, dar speram sa scapam
multumim tuturor de aprecieri
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si