Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Iaca si pe mine cum bantui pe aici..asa e fara copil,plecat la bunici in 'vacanta' de we,si tati,plecat la "marele" meci..
Vad ca in we nu prea scrieti cine stie ce..lasa ca scriu eu
Cici..sa va intoarceti????..eu una ma gandeam in capul meu prost,ca odata ajunsi acolo,asezati,nu prea mai vrei sa te intorci aici...vezi,asa vad eu lucrurile,care stau aicio si unoeri imi vine sa plec cu primul avion si sa nu ma mai uit inapoi,asa sunt de scarbita de unele lucruri din tara asta!Da,firma la care am fost e reprezentanta unei firme din Germania,din site-ul lor am inteles ca sunt vechi de tot pe piata,super tari..etc.Se cauta contabili,se gasesc locuri de munca..dar nu mereu bine platite.Salariul se invarte undeva pe la 400-600 Eur/luna,asta in cazurile fericite.Sau eu cel putin,la anunturile pe net,nu am gasit salarii mai mari.E drept ca nici nu merg la companii multinationale din motive de engleza,pe care o vorbesc,dar nu ca romana,si din motive de experienta.Asta este....multi vor sa muncesti 10 ore pe zi,eventula si sambata,si eventual pe salarii de nimic.Asta e unul din motivele ptr.care as lua primul avion..spre voi.
Monica,Cici,multumesc!..sunt asa fericita ca in sfarsit pot sa ma gandesc la mutat,mobila,camera Mariucai...
Ca a venit vb de BB2,stiti ca eu gravida in 21 sapt.am fost in excursie,cu cortul,prin Europa,printre care si la St.Tropez.Ei..si acum sa va zic ca ai mei nasi pleaca la sf.lunii mai la St.Tropez si al meu sot vrea sa mergem si noi..sa inteleg ca trebuie sa raman pana atunci ca sa urmez traditia?????
Pupic,o seara buna,ne auzim maine

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap...e musaidaca vrei in excursie

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Gata, Capitol Nou !

Mergi la inceput