Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by danette

Dama, asa e, se pare ca sarcinile cam joaca feste unor mamici...
Citeam ce-ai scris si ma gandeam la mine cum asteptam luna de luna vreun simptom, un semn cum ca as fi insarcinata... si ba m-i se parea ca ma dor sanii, ba ca mucusul cervical e schimbat, ba ca starea mea generala e altfel... si defapt nici vorba de bebe... deceptiile a inca unui luni ratate ma innebuneau.
Cand in sfarsit s-a intamplat... nu ma simtem nici cum altfel. si pana pe la vreo 2 luni de sarcina cand am inceput sa am dureri in zona uterului...nu am sesizat nici un simptom de sarcina.

Pai tocmai de-asta spuneam si eu ca nu tine intotdeauna de ceea ce vrem noi si de cum ne planificam. Pt ca si eu l-am asteptat pe David aproape 1 an si la fel ca tine (si alte fete de la aspirante) eram luna de luna deceptionata si stresata... deci nu a venit din prima. Si eu tot metoda calendarului si prezervativul cand e risc, dar uite ca mai scapam si pe langa.

Acum sunt 100% sigura ca sunt, pt ca tocmai mi-a cofirmat-o un test de sarcina. Asa ca nu ma rog decat ca totul sa fie bine si sa am o sarcina si un bebe sanatos. O sa fie cred tot scorpion, dar nu asta conteaza, nu?

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Draga Dama, ici si-ti doresc din tot sufletul o sarcina usoara, fara probleme si-un bebe sanatos si frumos.
Vreau sa-ti spun ca sora mea a aparut pe lume cam asa... neplanificata si a ajuns sa fie febletea familiei.

Chiar, te-ai gandit daca ai vrea o fetitza sau inca un baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dama felicitari , sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere super rapida si nedureroasa si un bebe sanatos.Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii. Si acum sa vedem cine mai urmeaza. Care e DPN-ul ????

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hopa, ta-na-na-nam...se pare ca dama a preluat stafeta cu funditza roz de la paxelina
dama, sarcina usoara si bb sanatos, sa-ti dea Dumenzeu ce-ti doresti tu.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Dama,felicitari,sa te simti bine toata sarcina! Pupici dulci!

Onitza,azi ti-am trimis mail!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Dama, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. O sa fii din nou mamica de noiembrie-decembrie.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Dama felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos, si poate preluand stafeta de la mine o sa fie o fetita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DAMA - Sa-ti duci sarcina pana la capat cu bine si sa fii cat mai linistita!
Un bebe sanatos si mult noroc!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Io ma bucur de 10 ori mai mult, mi-a fost teama sa-ti spun ca nu cumva sa fie pe invers decat sperai tu-n sufletul tau si sa fiu i ncontradictie cu ce simteai tu poate. Dar sa stii ca e bine, totul va fi bine. In 2 sapt. ai sa vezi ca daca iti spune cineva "nu esti gravida" o sa fii deceptionata.
Doamne ce norocos e David ca va avea un partener de joaca.
Sarcina usoara, fara probleme si bebe sanatos si la termen iti doresc. Tati ce zice?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bravo Dama, sa dea DUmnezeu ca bb- fetitza sau baiat nu conteaza prea mult- sa fie sanatos si cuminte, si tu o sa fii o mamica de 2 ori mai fericita cind vei avea 2 si nu doar unul. Sunt convinsa de asta. Pupici
Oti, in ce priveste Rh-ul, am o prietena cu Rh negativ care a nascut in octombrie fara probleme...Si era la a treia sarcina(a avut si 2 avorturi) Nu a avut nici o problema din cauza Rh-ului. Asa ca: succes si tie[;)
Pupici tuturor

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput