Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

!Neata!

Felis, ma bucur din suflet ca inimioara lui Mihaita e bine, ma intristez insa cand vad cat de mult ai de alergat si cum trebuie sa faci fatza la toate!
Multumim pentru poze, am vazut 2 baieti mari si frumosi in actiune si o domnisorica mica si dulce foc, o sa fie o rasfatata cu atatia cavaleri in jur!

L-am admirat de asemenea pe Robert in tinuta de primavara!

Dana, ne-am aprovizionat si noi cu pantofi si sandale de al Melania, foarte frumosi , un pic mai scumpi insa decat ai luat tu.Multumesc de pont!

Otilia, asa l-am invatat si noi pe Mihnea sa pedaleze (ce-i drept mai mult tat-su, ca pe mine nu prea ma ajuta coloana in pozitia aia)- i-a apasat alternativ picioarele pe pedale, la inceput avea tendinta sa dea o data inainte si o data inapoi, dar repejor a invatat cum trebuie si e tare tantos acum la ghidon. Acum avem probleme sa o invatam pe Bianca pe 2 roti, sa vezi aici distractie, nu-si prea tine echilibrul si trebuie sa tot fugim dupa ea, sa vezi ce conditie fizica ne facem!In plus , mi-e cam frica sa nu cada cand si-o da drumul la mers, cred ca am sa-i pun casca.

La noi vad ca a venit primavara, azi au anuntat maxima de 21 grade, dar cica bucuria e de scurta durata , de miercuri incep ploi

Ai mei copii sunt un pic tusitori, sper sa le treaca repede, e o tuse din aia productiva, tare enervanta.

Am mai pus ceva POZE, sa vedeti ce harnicuti am

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by danette

Sa va zic faza cu Iris de azi dimineatza:

Iris, ai facut kk pe tine?
Iris: Nuuuu
Nu minti Iris, ca-ti creste nasul mare!
Iris: nu mint, pasarica a facut kk in chilotii mei.
(se referea la o pasare-jucarie care arata f. real si este printre preferatele ei mai nou.)

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Dana,tare faza cu Iris......Mariuca e o mincinoasa..deja.O intreb:ai facut KK pe tine?..ea:nu....;da' atunci ce miroase...numai patz mami,numai patz..de unde,pampersul era plin de KK!
Roserb,am admirat din nou scumpicii tai!
Felis,am vazut poze,sunteti tare frumosi.Paxela arata bine,Ana e deja domnisoara mare,Mihai un scump....am citit de 'drumurile' tale...offf..ma si intrebam de ce nu prea esti asa "vizibila"...la cat ai de alergat..va doresc sanatate multa!
Noi am fost in we la Predeal;vremea a fost asa si asa,adica muuult mai frig decat aici,soare nu prea mult..dar ne-a prins bine putin aer curat la nasuc.Pe tati nu prea l-am vazut,el a fost ocupat cu "activitati" de serviciu,dar noi ne-am simtit bine.sambata seara am fost la "dans" adica in restaurant a fost un mini program artistic,Mariuca era super fericita....alerga,topaia,toata lumea radea.
Pupici si ne mai auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Hello hello!!!!

Felis am vazut poze frumoase si copii frumosi. Sa stii ca-ti sta tare bine cu un bebe mic, Mihai e un scump si Paxela mamica frumoasa.Imi pare bine Felis ca e Ok inimoara lui Mihai si Doamne ajuta sa nu fie nevoie de alte operatii. Te admir pentru ca te imparti intre atatea drumuri la doctori si contabilitatile tale. Pupici voua la toti.

Miha vazut poze cu Robert cel frumos, pupam ochisorii lui

Dana
haioasa faza desi imi inchipui ca nu-i deloc fun sa o schimbi de Iris. Lasa ca o sa vina si vremea ei de facut la olita, ea face multe altele.Pupici
Noi in schimb cam de-o luna si mai bine facem numai la Wc asa ca putem sa ne laudam..si avem chilotei, doar noaptea ii mai pun pampers sa nu avem accidente desi se mai intampla.

Roserb vazut copii minunati si o mamica frumoasa. Mie imi place tare mult cum te-ai tuns desi era bine si cu parul lung. Cateodata e nevoie si de cate-o schimbare.
Dar tu vad ca-i exploatezi bine pe copii..ii pui la taiat morcovi si cartofi, pai si mama lor ce face??? ha ha Si-mi place de Mihnea cum grebla el la greu. Le-ai dat mamaliga sa manance dupa atata munca???Si-apoi poza in care fac baie cu spuma e super...ce mai, toate pozele sunt faine, Mihnea e mare de tot iar Bianca o domnisoara in toata regula...Bianca din ce an e nascuta? in poza asta mi se pare mult mai mare
Pupici la familia frumoasa si fericita

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fugitiiiiiv...
Paxela are o papusa nu copil, e o scumpa
Felis si sunteti frumosi toti, toti
Roxana, esti o draguta si sa stii ca Bianca iti seamana chiar bine de tot, iti sta nemaipomenit tunsa ... obrajorii aia imbujorati de Mihnea, tare e harnicut el.
Fug la munci

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, super pozele.
Am ajuns la concluzia ca Bianca seamana si cu tine si cu sotul tau, depinde de expresia fetei. Are figuri cand seamana cand cu tine cand cu sotul tau.
Insa eu vad ca Mihnea iti este copie.
Ce de copacei infloriti pe-acolo...
Iti sta bine cu parul scurt, sa stii.

Cici, da... deja ma obsedeaza problema cu facutul in scutec... sper foarte tare sa reusesc s-a rezolv situatia in vara asta. Desi in mare parte nu de mine depinde. Fiindca ea inca nu-si coordoneaza din creier sfincterele. In momentul cand simte senzatia ea si da drumul... deci nu-i "suna clopotelul" mai repede... ca mey, trebuie sa spun ca vreau la olitza/wc. Stie ca nu-i bine, stie ce trebuie sa faca, lectia teoretica e priceputa, cu practica suntem la pamant insa.
De o vreme am reusit sa o fac sa stea pe olitza, cand cred eu ca ar fi posibil... si frate, sta si cate 20 min. si nu face nici macar un strop de pipi. Am lasat-o zilele trecute in chilotei si evident ca a facut pe ea... a venit cracanata, miorlaind ca a facut pipi si e uda pe picioare. Dar nicidecum nu mi-a spus inainte de a executa fapta, ca o scapa. Asa ca... tristete mare pe capul meu...
Felicitari Alexiei!

Chiar, mai este vreun copil prin gasca noastra care sa faca numai in scutec???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana,Mariuca face si la olita,in pampers numai la somn sau afara.Dar uite:we asta fiind plecati,nu a cerut nici macar 1 data la olita..a facut numai in pampers...mor de nervi.de cate ori plecam undeva,ne dam peste cap cu tot ce am reusit pana acum.Astept vara sa vedem daca am taria sa o las sa ude tot de pe ea si de prin casa

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Lasa Dana ca rezolvati voi si problema asta, si-apoi nu mai aveti nici o problema si ce va faceti????
Cu cine o lasi pe Iris daca mergi la servici? ca parca ziceai ca de la 1 Aprilie incepi serviciul??
Andrea va doresc si voua bafta la aceeasi problema si s-o rezolvati cat mai repede.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CECILIA, ANDREAP, DANETTE, ROSERB,MONICA, OTILIA, DAMA multumim mult de vorbele frumoase... si ca va ganditi la noi...
As fi vrut sa il vedeti azi pe Mihai la innot... a fost intr-o forma de zile mari si eu am fost taaaare fericita... Ce vedeam ca fac alti copii acum cateva luni si nici nu visam ca va face Mihai, azi l-am vazut facand... A fost si tare fericit...
Imi pare rau ca nu pot pune aici poze de la innot sau filmulete, dar contractul nu imi permite sa le fac publice...

Am vazut si eu copii frumosi de Roserb, harnici nevoie mare... ( nu ti-a fost frica sa nu se taie???????) mi-au placut toate pozele...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZE CU PRINTESA DIANA, FETITA LUI OCHI VERZI!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput