Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 22
try spune:
Pupici Anei Delia, grasunica si somnoroasa. Paxela, asa e s ialex acum cu adrian, exact cum spui tu de Silviu. Dar initial a trecut printr-o gelozie inevitabila. Uite ce-nseamna sa fie copilul un pic mai mare... se simte imediat.
Felis, ce-a zis Mihaita cand a vazut-o pe Ana? Ca l-am vazut in cateva poze langa ea, dar nu am reusit sa deslusesc pe fatza lui ce anume simtea, cum reactiona...
Felicitari pentru progresele la inot, amandoi copiii mei au trecut mereu intr-o treapta superioara a progreselor dintr-o data, nu lent. Dintr-o data te pomeneai cu ei ca fac nu stiu ce si pana atunci nu aratau semne ca ar face. Spre exemplu, aseara, la masaj, adrian mi s-a intors de pe burta pe spate de 4 ori. Prima data am zis ca-i intamplare, dar apoi a reptat figura. Si la fel ca si tine m-am bucurat enorm pt. ca in mintea mea credeam ca undeva departe se va intampla asta avand in vedere evolutia lui mai intarziata.
Dana, pupam biciclista entuziasmata, de cand va aud cu biciclete pe aici am zis ca-i luam si noi lui alex, astept doar sa vina iar caldura sa pot iesi zilnic cu ei afara ca daca ii iau bicicleta acum nu mai scap de el. Ma gandeam ca e prea mic totusi pentru tricicleta cu pedale, dar vad ca se poate.
Mey, Roserbino, ai niste ajutoare de nadejde la bucatarie. E perfecta imaginea lor tocand zarzavaturi acolo. Pun pariu ca Mihnea incerca s-o copieze cu inversunare pe Bianca, asa are o expresie pe fatza in una din poze. Iar tie iti sta tare bine tunsa asa. Asta e noua moda de tunsoare prin Ro, vad. Ca si sora-mea s-a tuns asa (desi ea nu e genul ultimei mode) si can dam vazut-o asa am zis ca ma tund si eu asa, dar trebuie sa-mi mai creasca pleata in laterale.
Cre' ca lu' adrienutzu ii dau dintisorii ca azi noapte m-a trezit din ora-n ora pana la 4 dimineata si de atunci pana la 8 a dormit continuu cred ca de oboseala. S-a mai trezit el, da radormea singur la loc in 2-3 minute (deis pe mine ma facea sa ma duc pana la usa lui). Asa ca am avut o noapte de pomina, eram ca soldatelul care trebuie sa faca planton la fiecare ora. Ziceai ca are ceas in el, asa se trezea. Una peste alta, de cand doarme singur in camera in patutul lui se trezeste de cel putin 5 ori pe noapte. Sper sa le rareasca in curand ca ma termina in stilul asta.
Azi e destul de agitat si plangaret si de-aia cred ca ii dau dintii. Sa vedem daca e asa.
Dana, daca merge asa cracanata cad face pe ea si vine si-ti spune sunteti pe drumu lcel bun. Iti spun sigur ca ea este capabila sa faca la olita si sa spuna, insa ce o determina sa nu-ti spuna, nu stiu. Daca n-ai covoare prin casa de care sa-ti para rau cand mai face pisu pe ele, atunci poti incepe de pe acum s-o tii fara pampers pe ea. De fiecare data cand ii scoti pempersul spune-i si spune-i ce astepti de la ea. Eu am observat ceva: lui alex daca ii pun si chilotei pe sub pantalon e confuzat un pci si tinde sa-si dea drumul pe el, dar fara chilotei si doar cu pantalon se duce mereu la olita/veceu. Probabil ca inca nu intelege foarte bine ca de fapt chiloteii nu-s chiar ca pampersii, mai ales ca folosim 2 tipuri de pampersi: de-aia normal isi de-aia tip chilot caretin umed inauntru). Cand are pampers pe el nu-mi spune niciodata ca face pipi, isi da drumul acolo.
Asa ca tu insista, esti sigur pe drumul cel bun, numai ca trebuie sa ai rabdare, e chestiune psihologica la ea la varsta asta (nu i nsensu lca are o problema), nu mai e chestiuen fizica, adica e capabila sa spuna ca face, dar nu ai gasit tu inca "tragaciul" care s-o determine pe ea sa-ti spuna.
As mai scrie, dar plange junioru', ma duc sa vad ce are.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ochi_verzi spune:
onitza,multumesc pentru ajutor!
FETELOR,daca vreti sa vedeti poze cu mica mea printesa,cautati la pagina 14 la ONITZA.
Sa va spun si cate ceva despre ele.
La 2 ani am facut o mica petrecere la un centru"SALVATI COPII",unde sunt copii care acasa nu au nici paine.Am vrut ca fiica mea sa fie inconjurata de copii,dar am vrut sa fac fericiti si cativa copii sarmani Nu stiu daca puteti sa va imaginati cat de fericiti au fost.Sa-i fi vazut cum imi spuneau:"Tanti,mai imi dai o bucata de tort?" O, Doamne!
Dar am avut si noi o surpriza.Doamnele de acolo au insistat sa le punem si pe Diana si pe nepotica mea la masa.La inceput am ezitat,pt ca nu doream ca fetele noastre sa manance mancarea copiilor,dar pana la urma.....A fost foarte frumos.
Eu nu-s nici intr-o foto,pt ca eram fotograful nepriceput.
Celelalte poze sunt de la Craciun.
PA! PA! 
PS Cand statea pe olita,avea ochelarii de soare pt ca in surpriza de la Kinder era o jucarie care avea ochelari de soare, iar Diana dorea sa fie la fel.
Am uitat sa va spun!Zilele trecue a stat la mama, deoarece la noi era santier,iar mica printesa a inceput sa manance. In seara asta am gatit spaghete si i-au placut grozav(a mai mancat si alta data).A mancat aproape singura si va dati seama cum arata de la sos.Spunea mereu:"Mami, ce buna-i spagheti asta!"
Sper sa mananance tot asa!!!

miria_cristina spune:
ROXANA - Sa=ti traiasca puiutii! Zi-mi de unde ai luat sandale si pantofiori Melania? A=ti fost acola sau de aici de undeva?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
TRY... ti-am trimis mail... sper ca l-ai primit.. am luat ID-ul de pe mess si l-am facut adresa de mail![]()
Cd ai povestit de Adrian cu masajul mi-am amintit de Mihai ca am fost in seara asta pe la socri si cumnata i-a facut masaj pe spate lui Mihai...
si ma intreaba ; "da cum ii face la kineto masaj lui Mihai?... ca dupa ce i=am facut pe spate s-a intors sa ii fac si pe fatza .... sau mi s-a parut?..."
i-am zis ca la kineto ii face masaj si pe fatza si pe spate si la tample si la buricele degetelor... asa ca nu i s-a parut deloc... trebuie sa presteze ca sa faca masaj cum vrea Mihai...
OCHI VERZI... chiar ca ai printesa
Sa-ti traiasca... si sa fie sanatoasa...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Ne-am vaccinat aseara pentru varicela (Culcer a zis ca este epidemie de varicela) si de hepatita A, era tare nemultumita ca suntem foarte intarziati cu aceste vaccinuri si ne-a atentionat ca trebuiau facute la timpul lor altfel nu se stie cat de eficiente vor mai fi...daca se intarzie prea mult...in fine...luna viitoare iar ne vaccinam de meningita.....iar peste inca o luna vine vaccinul de la 2 ani jumate.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
carmen spune:
Roxanaiti sta tare bine tunsa asa. Asa ma tundeam si eu cand eram mai tanara
de la un timp am ales mai scurt si mai putin sofisticat ca nu am timp dar ma tenteaza sa revin. Bianca si Mihnea sunt tare frumusei si cel putin in poze pare ca se inteleg. Ai parte de mare ajutor la bucatarie
te-ai scos.
Danette esti pe drumul cel bun cu Iris. Tin minte ca Ana tot asa era,isi dadea drumul si dupa aceea vroia schimbata. Mama ii punea in scutec de panza in chilotel ca sa nu ii ude patul sau pe unde mai apuca ea sa faca si pentru ca era incomod incet incet ii zicea "sa nu mai pui carpa in chiloti ca spun cand vine pisu
"
Ochi verzifrumusica foc Diana si chiar ai fost insipirata ca ai facut ziua impreuna cu copii mai nevoiasi.
Felis elicitari pentru Mihai. Tare ma bucur pentru progresele lui, e felul lui de a te rasplati pentru toate eforturile tale.
Try parca vad ca la urmatoare postare ne spui ca s-a invartit Adi si a picat din pat
.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
andreap spune:
Buna dimineata
Onitza,saracutul..cate vaccinuri..pe ala de meningita l-a facut si Mariuca la 1 an,dar pe ala de varicela nu cred sa-l fac,pana la urma varicela e una din bolile copilariei(sper sa nu gresesc..
)...baiatul colegei mele de birou a facut varicela si acum e bine,deci nu te panica.
Felis,felicitari ptr.marele inotator
!Mie una chiar ca mi-e dor de tine
..
Ochi_verzi,e dulce printesa ta..ce idee minunata ai avut de ziua ei..
Aseara a fost o vreme superba in Buc,am fost la groapa cu nisip
,Mariuca era tareee fericita,abia am bagat-o in casa.A vazut apoi un baietel ce facea pipi pe strada si imediat a cerut si ea,desi aveam pampers.....si a facut fetelor!S-a asezat singurica pe vine si a facut,numai ca proasta de mami
nu a stiut cum sa o tina bine si s-a udat un pic pe pantalonas,noroc ca eram langa casa.Asa ca in curand imi fac curaj sa renuntam si la pampersul de afara;la ala de noapte cred ca mai avem cale lungaaaaaaaaa![]()
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Multumim pentru aprecieri!
Felis, Mihnea are cutitul lui care este foarteee bont, nu are cum sa se taie cu el nici sa vrea, si il las sa taie numai dovlecei
, ca la alte legume mai tari nu face fatza cutitul. In general ii pun la astfel de activitati cand sunt singura cu ei, si am ceva treaba de facut, sunt foarte incantati si macar am certitudinea ca stau potoliti o perioada suficient de lunga!
Ma bucur mult de progresele lui Mihaita la inot, cred ca ai o mare satisfactie cand il vezi !
Try, bravo lui Adrian pentru rostogoliri, si daca in curand va fi si dintzos, se cheama ca ai baiat mare deja.
Ochi verzi, am vazut ce fetita frumoasa ai, o adevarata printesa!
Miria Cristina, pantofii i-am luat prin bunavointa unor colegi care au fost in delegatie la Oradea, si au trecut si prin Alesd , unde sunt fabrica si magazinul.
Andreea, bravo, deci ati scapat de pampers in curand! E adevarat ca la fetite e un pic mai dificil afara , cu tinutul,dar asta e pe termen limitat , cand mai cresc un pic n-o sa mai aiba nevoie sa faca afara.
Mihnea sambata mi-a facut surpriza afara , l-am scos fara pampers (in general il cam scot fara), si , pentru ca s-a luat cu joaca cu un baiatel, a uitat sa spuna ca face pipi, drept pentru care s-a udat fleasca, noroc ca am avut schimburi ( nu plec fara
) si l-am primenit!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
L-am admirat de asemenea pe Robert in tinuta de primavara!

quote:
Originally posted by Cecilia C
Miha vazut poze cu Robert cel frumos, pupam ochisorii lui
Multumim!
si noi motatele! 
Suntem in top 100, multumim tuturor
ad_rianna spune:
eu chiar nu mai pot tine deja pasul cu voi....abia va mai urmaresc
. am citit insa explicatia lui iris legata de kk-uta din pampers si mi-am amintit cum zic ai mei: daca o intreb pe bianca imi zice foarte hotarata NU! imi face si cu degetul "nu-nu". "pai dar cine a facut atunci kk in pampersul tau?"...zic eu
..."DUDA"...zice ea
...si invariabil e si invers la fel...
...eu cred ca nici la 5 ani nu-i dezvat de olita
, si tare ma mai complexez cand va aud ca nici noaptea nu le mai puneti pampers

dar fac si ceva bine: stiu 2 poezii, cea cu rata si cea cu pisicuta si pot numara pana la 10
. iar bianca ma dispera ca toata ziua "face lectii"
...adica foarte concentrata umple pagini intregi de cerculete aproape pefecte
. pe tudor insa nu-l pasioneaza, se plictiseste repede de scris si hopa sus pe bicicleta. a invazat "gararea cu spatele"
...adica insista sa-si"pacheze"zice el "cheta" in garajul bunicului si musai cu spatele, ca doar si bunicul baga masina cu spatele in garaj ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)