Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 23
ad_rianna spune:
roxana ti-ai schimbat look-ul.
iti sta foarte bine! si eu m-am tuns de vreo 2 saptamani deja dar ... nu pun poze cu copiii daramite cu mine 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ochi_verzi spune:
Va multumim pentru complimente!
Si-i multumesc onitzei ca s-a oferit sa ma ajute!
Si voi aveti copii foarte frumosi,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Aproape in fiecare zi,Diana imi spune:"Hai, mami, sa vedem copii la calculatoi!"
Ideea de a-i serba ziua la centru a avut-o fratele meu, cand pe 22 oct. am sarbatorit-o pe Bianca(nepotica si finuta mea)
Noi si Ralucai nu i-am facut pomana cum se face,ci am facut 100 de plase cu dulciuri si fructe pe care le-am dus la un alt centru social pentru copii.
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Va multumim pentru complimente!
Si-i multumesc onitzei ca s-a oferit sa ma ajute!
Si voi aveti copii foarte frumosi,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Aproape in fiecare zi,Diana imi spune:"Hai, mami, sa vedem copii la calculatoi!"
Ideea de a-i serba ziua la centru a avut-o fratele meu, cand pe 22 oct. am sarbatorit-o pe Bianca(nepotica si finuta mea)
Noi si Ralucai nu i-am facut pomana cum se face,ci am facut 100 de plase cu dulciuri si fructe pe care le-am dus la un alt centru social pentru copii.
esti o persoana minunata si te admir mult, chiar daca nu ti-am spus inca m-ai impresionat inca de la inceput.
va doresc sa aveti o viata minunata, sa fiti sanatosi si sa vi se implin3easca dorintele

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am vazut poze cu printesa
lui ochi verzi si cu vrednicutii
roserbinei cea sexoasa![]()
pupici la toata lumea numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
ROXANA - Multumesc pentru raspuns! Poate vom merge si noi pe acolo primavara asta.
Mai, lamuriti-ma si pe mine cu vacc. astea!!
La 2 ani si jumatate stiu ca se face ceva. Ala de Hepatita A il vom face acuma. Am asteptat doar ca sa-i iasa analizele si sa stiu ca-i bine.
Deci, unde e teama? Ce vacc. nu am facut? Ca va dati seama ca vreau sa le fac si Damianei!
Faceti-mi si mie ordine la capitolul asta, va rog!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Ochi verzi, sa-ti traiasca printesa si felicitari pentru minunatul cadou care l-ai facut copiilor sarmani. Stiu si eu de Salvati Copiii, cand eram in Ro, firma la care lucram avea un dir. general care era darnic in privinta sponsorizarilor, mai ales cand era vorba de copii. Si am avut cateva actiuni de donatii la Salvati Copiii si-am cunoscut acolo o doamna minunata pe care din nefericire nu mai stiu cum o cheama.
Mi-a placut tortul-iepuras. Mai ales ca nu avea o lumanare obisnuita, ci o torta adevarata in mana ![]()
.
Adriana, nu-ti face probleme cu copii cu olita, o sa vina si randul ei. Si-ai sa vezi ca atunci cand va veni va veni repede, adica n ute vei chinui mult, mai ales ca la ei sigur e spirit de turma si ce face unul, face si celalat. Banuiesc ca amandoi vor invata de-o data.
Alex al meu vrea numai sa i se spuna poezii, dar de spus el n-a manifestat niciodata interesul, desii ii recit aceleasi poezii de mi s-a acrit mie de ele. N-are nici ureche muzicala. Ii mai cant eu cateodata ma-na-ma-na, pat-ti-bi-di-bi, ma-na-ma-na, pat-ti-bi-di, melodia aia din filmul ala de copii de cand eram noi mici, nu mai tin minte cu mse numeste, erau doi frati care au plecat de-acasa intr-o avenura intr-o vacanta de vara. Si daca il auziti cum reproduce el canteceleul ala va stricat ide ras, e o recitare, nu e fredonare, e lipsit de orice ureche muzicala copialsu' meu ![]()
, dar e un dulce.
Carmen, musca-ti limba sa nu-mi cada din pat ca eu am experimentat o cazatura cu alex cand era mic de m-a balacarit barbate-miu o saptamana ![]()
. In pat nu-l las singurel, de fapt nu-l prea pun in pat, daca are de unde sa-mi cada e de pe dulapul de la chiuveta de la baie (e lung si acolo ii fac masajul si-l pregatesc de baie si dupa baie). Si uneori mai plec de langa el sa iau sau sa duc ceva si mereu ma mustruluiesc in gand ca sunt neatenta si e de-ajuns sa pice odata de acolo. In rest nu prea are cum sa cada ca stam mai mult pe jos, iar in leganus cand il pun i ileg centurile. La el pericolul mare e de la alex care se joaca cu viteza pe langa el si din neatentie il poate lovi. Mereu sunt cu gura pe el, saracu', dar el inca n ustie sa aiba genul asta de atentie "stai ca-s prea aproape de el si pot sa-l lovesc".
Si da, Roserb, am baiat mare de-acum, gata. Avem un pic si face 6 luni, incredibil mai trece timpul asta, totul mi se pare departe si-n urma. Parca nici n-am fost gravida cu adrian, asa mi s-a parut de scurta perioada aia.
Ei ce ziceti ce cadou mi-a facut mie adrian? Dupa ce cu-o noapte inainte m-a terminat cu scularile, azi noapte s-a trezit la doar o ora dupa ce l-am pus la culcare. Si mi-am zis in sinea mea: "mamico, macar la 2 ore sa te trezesti, nu la fiecare ora cum ai facut noaptea trecuta". Si apoi baiatu' lu' mama s-a mai trezit la 4 dimineata. A papat infometat dintr-o tzitzi (ca la a doua n-a mai apucat ca a picat lemn) care era deja tare ca piatra de atata lapte. Si apoi s-a mai trezit la 7 dimineata. Nu-i asa ca am un baiat minunat?
Sa vedem ce-mi pregateste in noaptea asta.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
Cateva pozici cu Paul
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
ochiosul cel frumos, ce papase el asa de bun de era atat de fericit?![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Monico, nu dormi?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
nu inca....si am dormit o ora si la pranz asa ca...cine stie cand ma mai apuca somnul
hai io ca io
da' tu ce faci de nu dormi?
monica
si ruxi(16 dec 2004)