Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
diana2004 spune:
Felis , de cite ori citesc cit de multe probleme trebuie sa rezolvi imi vine sa ma fac mica si sa nu ma mai pling de orice nimic . 
Si mie ieri mi-a facut o harpie de bunica observatie ca Andrei l-a impins putin pe nepotu-sau . Nu e bine ce a facut dar s-a repezit la bietul Andrei ca eu am ramas interzisa ,l-am luat de acolo si am plecat fara sa ripostez .Apoi am ocolit-o cu maaareee grija .
diana2004 spune:
Paxela , sa-ti traiasca printesa ,seamana cu Andrei al meu cind era mic (asa s-a exprimat sotul meu ! ).
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
felis, sanatate si numai bine lui mihaitza sa dea Dumnezeu sa scape fara operatii si la piciorushe si la ochisori...
si pe tine si pe el...
ruxi e mai bine nu a mai tusit delok azi noapte a dormit bine si aseara cand i-am spalat dintiorii am simtit si un coltishor de la ultima masea ce trebuia sa iasa deci febra sper eu ca de la asta sa fi fost
va pup
pe toate si pe copilashi sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Ce mai faceti mamici? Va plimbati?
La noi tot vant si ploaie marunta si eu dorm pe rupte
, cred ca astenie de primavara combinata cu vremea urata.
Dana, cum ai invatat-o pe Iris sa pedaleze, Ana nu intelege ce sa faca.
Fulgule, spuneai de David ca musca. In cazul nostru de la noi a invatat, cum o prindeam cum o smotoceam bine si uneori o mai si muscam
, toti, eu, tacsu si bunicii, niciunul nu s-a abtinut de la funduletz si pulpite de Ana. Iar saptamana trecuta cand ne intorceam de la doctor, isi pune Ana piciorul pe usa masinii si-i spun ca nu-i frumos ca se supara domnul cu masina, iar Ana "daca se supara il mucsh"
, asa ameninta fata mea mai nou. Plus ca uneori din senin vine pe langa mine si hatz cu dintii ei ascutiti, ba chiar intr-o zi i-am dat o palma ca sa deschida gura si sa-mi elibereze pielea de pe coaste
.
In rest, are vreo 5 buline rosii, a cerut la baie si a facut kk, fericire mare pe capul nostru
chiar si cu 2-3 accidente pe saptamana.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
Poze cu printesa de Paxela si baietii nostri in albumul de martie 07!
Monica, Diana 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
dama spune:
Oti, imi pare rau ca e urat si nu puteti iesi...si aici la fel, a plouat toata dimineata. acum s-a inseninat si vom iesi desi e tareeee frig. M-ai facut sa zambesc de chestia cu muscatul...se pare ca trebuie sa ma pregatesc sa inceapa si David, pt ca si el sufera saracul de acelasi regim ca Anuta a ta (muscaturi finute pe bucute); btw intr-o zi cand il luasem la smotocit si il muscam de fundulet, el agasat (pt ca nu-i place, normal) se intoarce la mine si zice "mami, papa, nu acolo"...copil inteligent, nu ca ma-sa.
Legat de pedalat la bicicleta si eu as vrea sa stiu cum sa-l conving pe David sa pedaleze...el a inteles cum trebuie, numai ca ii e lene, cred...daca il imping eu, e ok, pedaleaza si el...daca iau mana de pe bicicleta, se opreste.
Dar mai nou noi ne confruntam cu scuipatul. Deci se pare ca toti copiii care invata sa scuipe pasta cand se spala pe dinti, apoi aplica procedeul si in alte situatii/scopuri. David scuipa acum pe unde apuca si, bineinteles, ca e pedepsit cam 80% dintr-o zi.
Ca sa fie in pas cu Ana, si David ne-a facut aseara surpriza si a facut kk direct la WC, si nu la olita cum obisnuia (desi nu avem reductor)...sper sa continue asa. Insa ce ma obsedeaza pe mine, e ca el cand vrea sa faca kkuta, zice tot pipi.
Felis, sanatate multa in continuare lui Mihaita. Ce bine ca inimioara e ok si sa dea DD sa nu mai fie nevoie de alte operatii.
Mami de David (18.11.04)
Otiliav spune:
Felis, multumim de poze, mi-a placut mult poza de aici.
Gata, fug sa mai fac o plimbare cu masina
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
felis, multumim de pozeee...pup pe toti mai ales pe printesica mica si frumushica
oti, jmecherutza ca de obicei anutza ta
dama, felicitari pentru kk la wc...super copilashi frate a mea nu vrea nici macar la oala...doar pe jos...daca o cert iese mai rau...se constipa, se inhiba, nu mai face...asa ca o las sa faca unde vrea ea numai sa faca si sa nu planga...tare greu dar speram sa crestem si sa intelegem unde se face kk![]()
pupici la mamici si bbici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Felis... ce multe drumuri trebuie sa faci... ma bucur insa ca e bine inimioara lui Mihai.
Otilia, pai am tot exersat cu fata mea exercitiile numite 'bicicleta'... stand pe jos in camera... cred ca stii la ce ma refer. Cred ca a prins miscarea si de aici.
Apoi cand am urcat-o pe bici adevarata dupa ce i-am fixat talpile pe pedale, am facut eu miscarile cu piciorusele ei de cateva ori si s-a prins cum trebuie sa apese.
Dama, noi am facut atata caz de reusita ei, am pozat-o, am filmat-o, am pupat-o... incat cred ca a avut impresia ca este ceva extraordinar sa te dai pe bicicleta...
o maaare realizare...![]()
Asat cred ca a impulsionat-o si mai tare sa incerce singura...se simte grozava!
danette spune:
Sa va zic faza cu Iris de azi dimineatza:
Iris, ai facut kk pe tine?
Iris: Nuuuu
Nu minti Iris, ca-ti creste nasul mare!
Iris: nu mint, pasarica a facut kk in chilotii mei.
(se referea la o pasare-jucarie care arata f. real si este printre preferatele ei mai nou.)