Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

va dati seama in ce stare de shok sunt eu cand face ruxi "modelaj" in kk...dar ar trebui sa-mi iau odata inima-n dinti si sa o filmez...asta ca sa am atunci cand o sa fie ea d-ra mare si sclifosita si o sa zica...vai mami eu nu pot sa fac "cutare" lucru...si eu sa-i arat

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Pai asteptam cu mare interes filmuletul !
Si mare dreptate ai, deja imi inchipui "Ruxi: vai mama nu-mi place noul balsam de rufe. Monica: de ce Ruxi nu are miros de kk"
Vai ce rea sunt, tocmai am papat usturoi de la asta mi se trage , da, sa nu te superi Monica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, spune drept, i-ai aratat Damianei poze cu Ana si albastru de metilen, sunt interzise sub 18 ani ? La altceva nici ca mi-a fugit gandul cand am vazut ce albastru era in jurul ei , pai daca tu erai in stare de soc, eu trebuia sa fac atac de cord, ca Ana a si baut culoare, cateva zile a facut pipi albastru .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oticum as putea sa ma supar

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica ce ma distreaza fazele lui Ruxi cu caca! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca Robert e mai rau ca o "moadmoazela" cand se murdareste pe maini.

Miria, la mica pictorita! Poate aveai nevoie de un strop de culoare?

Azi la noi a fost cald si frumos afara.Am fost in parc si n-am rezistat sa nu fac macar cateva poze

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Paxela,bine ai revenit acasa!Cam cu intarziere fac urarea,dar la mine acasa a fost santier.

FETELOR,va rog sa ma invatati si pe mine cum sa pun poze.Am dat clic pe album foto, dar scrie ca doar o data pe luna se poate pt incepatori.Cand este data aceea?Cum as mai putea pune poze si in alt mod?

Va pupam!
DIANA SI MIHAELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - O fi facand faca pipi albastru, dar macar stii ca s-a dezinfectat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi
FETELOR,va rog sa ma invatati si pe mine cum sa pun poze.Am dat clic pe album foto, dar scrie ca doar o data pe luna se poate pt incepatori.Cand este data aceea?Cum as mai putea pune poze si in alt mod?
Va pupam!
DIANA SI MIHAELA

Cel mai simplu ar fi sa pui poze pe Yahoo photo sau webshot. Pe yahoo, presupune sa ai adredsa de yahoo activa... la webshot nu stiu cum e...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

buna la toata lumea...
Daca tot lucrez acasa, am inceput iar alergatura si la restul doctorilor, nu numai urgentele ca at cd era bolnav sau pt certificat de handicap...
De 8 martie am fost la controlul de rutina pt inima... la care trebuia sa ajungem din octombrie... Ne-a zis ca e fff bine inima...
Ieri pe 17 mart am fost la ortoped unde trebuia sa ajungem din august anul trecut... si pt ca nu ne-a mers masina am luat cupilul in carutz pe la metrou... si cd am plecat de acolo pe ... jos tot Stefan cel Mare... (ca altfel bat pe cineva in mijloacele de transport (ma obliga o baba sa ii bag suzeta - Mihai care nu stie ce e aia... ca il dor dintii.., si i-am luat o scama de pe buza lui Mihai si m-a zmuncit baba de mana... ca "de ce ciupesti copilul !!!!!!!" tipa ea la mine
Dar sa revin la dr... A zis ca mai mult decat facem acum cu Mihai, nu putem sa facem... S-a bucurat f mult cd a auzit ca facem innot... ca e f bine... Sa continuam cu kineto, innot si mers cu ghetutele ca altfel ajungem la operatie la picioruse...
MAi trebuie sa vorbesc si cu un logoped sa incepem si logopedie... sa mai caut si un dr de ochi f bun, nu la cea la care merg o data la 3 luni la controlul periodic... sper sa nu fie cazul si de operatie la ochi...
Va pup...
V-am vazut si pozitele ... tare scumpi mai sunt toti copilasii...

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

a... uitasem... am fost si la dr pt tiroida sa luam trimitere pt analize... si la dr pediatru pt lista de vaccinuri si analize... etc etc etc.. Si la analize pe care le-am facut partial pe cele urgente ca terminasera fondurile cu casa de sanatate... si trebuiau platite toate...

Mergi la inceput

OCHI VERZI... felicitari pt printesa cat e de isteatza si imi pare rau pt bebelush... Am citit dar nu am avut timp sa postez...

ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07

Mergi la inceput