Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
dama spune:
Miria, ti-am vazut poznasa pictorita, e o scumpa si cu o fatuca de smecheruta. Aoleu, dar nu ai facut apoplexie cand ai vazut opera de pe mobila aia alba si pe perete sau s-au curatat usor?
Fulgule, mey, de ce invatati copilu' sa muste?
mai bine sa
...
Davidutz terorist pe care incerc sa mi-l imaginez la locul faptei
.
Mami de David (18.11.04)
miria_cristina spune:
Nu s-au curatat usor, dar aveam la indemana vopsea alba.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Fetelor, e asa comica fii-mea!
Acuma sta singura in patut si se joaca. Sunt obosita, iar taica-su doarme. Deobicei, cand face ceva nasol strig la ea: "Bubuuuu!".
Adineauri am auzit o busitura, dupa care fii-mea: "Bubuuu!"
Iubita mea!
Cristina si D
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
paxelina
nici nu-mi inchipuiam sa fie altfel...ma bucur tare mult ca silviu o iubeste pe bbelina...asa facea si alex...totul ar fi vrut sa faca numai el![]()
miria, super tare faza cu vopseaua alba la indemana...nu-sh cate "kile" mi-ar trebui mie sa am la indemana![]()
pup artista
fulgule
davidutzul, pai inseamna ca are acealeasi preocupari ca si ruxitza...nu degeaba ne-am incuscrit noi![]()
bits-ule, cu astia mici nici nu sti cum e mai bine...si alex cand era mic ii batea pe toti, l-am tot certat sa nu-i mai bata...apoi o lua in cap si de la copilashi de 1 an de zile si statea ca o leguma si se uita la ei...nici asa nu a fost bine
ideea este doar ca trebuie sa mai creasca un picutz si sa inteleaga ce e bine si ce e rau...si sa poata mai ales sa "clarifice" totul intre ei cu vorbe...nu cu bataia...
andreap
mi-o si inchipui pe mariutca la berarie...distractie placuta la munte...
danette,
mandretea de fetitza
ruxi este bine nu a maif acut febra dar continua totusi sa tuseasca(si noi la fel) dar daca este doar atat...nu ma mai inspaimant asa de tare![]()
va pup pe toate sa aveti un we fain si copilashi sanatosi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Fulguleatzo, daca David al tau o s-o ia pe Ruxi a Monicai iti dai seama ce copchii ies din ei doi? Nebunieeee ![]()
![]()
Mie-mi plac copiii cu personalitate, las ca stie copilu' ce vrea si nu-i e frica de nimic. Bravo lui, ai sa vezi mai tarziu cat de buna e latura asta si ce poa' sa faca cu ea.
Intre timp, fi-miu iar s-a dus la veceu sa faca kk, m-am oferit sa-l sui pe veceu si n-a vrut "sigu" "sigu", adica singur. S-a suita si-acum se screme. Am baiat mare face la veceu, gataaaaa.
Noutatea la noi in casa e ca aseara, dupa 5 luni jumate m-am culcat si eu la mine-n dormitor, l-am lasat pe adrienushu sa doarma singurel. E adevarat ca m-a trezit din 2 in 2 ore (s-a cuclat la 9 apoi s-a trezit la 10, 12, 2, 3, 5 si 7, iar la 8:30 s-a trezit definitiv), dar ma bucur ca macar sugea un pic, mai mult prin somn si-apoi il puneam in patut fara probleme. Am decis sa-l las singur dupa ce cu-o noapte-n urma am incercat de la 3 dimineata sa-l pun in patut sa doarma si sa nu-l mai culc cu mine si cum ma intorceam si eu pe-o parte, cum se frichinea si el, deci copchilu' e sensibil si nu vrea alte zgomote pe langa el, la fel ca si alex de altfel. Si-uite-asa l-am facut si pe tac-su fericit ca nu mai doarme singur.
Banuiesc c-o sa se trezeasca din ce i nce mai rar, da rasta fiind prima noapte intreaga fara mami langa el cred ca se trezea mai mult ca sa ma simta langa el ca nu prea vroai sa suga, inceta sa mai suga dupa 2 minute dupa ce-l puneam la tzitzi. Insa stateam si-l stimulam sa pape ca sa-mi mai goleasca din sani ca se umflau repede. Dar marturisesc ca in felul asta a supt mult mai mult decat cand dormea cu mine-n pat.
Ma duc sa sterg prichindelu' la fund c-a tras deja apa.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
carmen spune:
Miria ce nervi tari ai daca ai mai putut face si poze dupa ce ai vazut opera de arta.
Danette e tare frumusica Iris si pedaleaza bine. NIci nu ai spune ca e acelasi copil care ti-a incercat rabdarea cu cateva zile in urma
.
Cici fetele seamana f bine intre ele. Sunt asa de scumpe si de zambarete, la voi in familie cred ca e o veselie continua, trebuie sa fie fain.
Try si eu daca dorm cu fetele (se intampla rar) sau daca ma trezesc peste noapte si le aud foindu-se sau "icnind" tresar de zici ca am auzit hotii, nu ma odihnesc bine daca le aud de fiecare data cand se invart in pat, nu ca m-ar deranja ci ma intreb de ce face asa, de ce se aude asa etc
.
Andreeapweekend placut la munte.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
miria_cristina spune:
Eram in stare de soc.![]()
Cristina si D
monica-elizabet spune:
va dati seama in ce stare de shok sunt eu cand face ruxi "modelaj" in kk
...dar ar trebui sa-mi iau odata inima-n dinti si sa o filmez...asta ca sa am atunci cand o sa fie ea d-ra mare si sclifosita si o sa zica...vai mami eu nu pot sa fac "cutare" lucru...si eu sa-i arat![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
Ochi verzi ti-am trimis un mail.
raspunzi cand poti 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE