Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cici, sunt minunate fetele tale, si poti sa stai linistita, Ada iti seamana tie perfect, cel putin mie asa mi se pare .Iar Alexiei chiar ca ii sta grozav cu parul lasat liber, solutia cu bretonul scurt sa stii ca e practica, asa am facut si cu Bianca si acum nu o mai deranjeaza ca are pletele luuungi, atata timp cat nu ii mai intra in ochi.

Dana, frumoasa foc si eleganta ca de obicei, micuta voastra ciclista

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Cici,sunt dragute foc domnisoarele tale,imi place Ada cum rade ea,Alexia cu motul ei..
Dannete,ca de obicei iris e frumoasa..stiti deja sa pedalati???Ca Mariuca NU..e drept ca nici nu prea ajunge bine la pedale....asta e,daca voi sutneti manachine.
Paxela,ce bine ca Silviu se acomodeaza cu BBlusa....
Noi aseara am fost invitati in oras,am fost la Beraria Germana,unde Mariuca a dansat non-stop,am plecat de acolo in niste urlete...lumea facea poze cu ea(chiar ma gandeam sa merg cu ea la vara pe plaja la mare,sa faca poze cine vrea cu ea).
Azi plecam la Predeal,tati are acolo niste cursuri in WE si vom sta si noi cu el.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, la clubul lui Botezatu ma refeream, desi aveam cateva semne de intrebare. Dar m-am abtinut ca, na!
Eu chiar am mers acolo, asa ca...

Da, alea din la care te refereai tu sunt misto. Si mie imi place sa intru cand merg la cumparaturi serioase.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

PAXELA - Ai scapat! Ati trecut si de faza cu acomodatul! Ce repede se rezolva lucrurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Tocmai m-am delectat si cu poze.
Mai, mami Cici, ai doua papusele scumpe foc care seamana intre ele de nu se poate. Si clar ca trebuie sa-l faci si pe al 3-lea (baietel) ca sa semene si cu tine cineva . Imi plac pozele cu Ada grasunica cand tine degetelul in gurita, iar Alexiei ii sta super cu parut mai lung. ca sunt dulci tare...sunteti o familie tare frumoasa.

Dana, Iris e fetita mare, mey, cum se tine ea deja pe bicicleta mare si mai si pedaleaza. Bravo ei de frumoasa, ca la aspect nu pot decat sa ma repet...si mie imi place cum e asortata in pozele cu paltonasul...o floricica, ce mai!

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

M-am uitat la poze cu fetite zambarete si bicicliste de performanta. FFF frumoase. Sper sa mai scriu de acasa ca aici sunt contracronometru.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva pozici.

http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/photo/294928804280312583/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetilor, o facuram si p-asta...a nascut paxelina mey...
sa va traiasca , sa fie sanatoasa micutza Delia, sa va aduca multe multe bucurii!

n-am ratat nici o poza...il vazui pe Vladutzu carliontzatu (aime, mey, acu mi se pare ca e picatura rupta din tine si cand era mic semana leit tati), pe ghemotoaca mica si mare de cicishor(moama da ce seamana intre ele si aduc si cu tati leit), pe biciclista de Iris (dana, iti sugerez sa-i cumperi o casca , macar sa o poarte pana invatza sa mearga bine de tot)...
miria, fi-ta e o searioasa in toate pozele ...si categoric ca e talentata la pictura abstracta......

si referitor la subect, David o sa ajunga in curand oaia neagra a grupei..chiar ieri mi-a zis educatoarea ca David ii musca si ii bate pe copiii de varsta lui , la cei mari nu se da (aici sunt amestecatzi in grupa de la 2 ani pana la 6, nu au grupe mici, mijlocii, etc). Asa ca ieri nu a capatat bobo sau alte alea bunatatzi , drept pedeapsa si mi-a zis educatoarea ca azi a fost cuminte (io stiu daca de la lipsa de bobo sau de la lipsa de chef de terorizat copchii?!)
in fiecare zi tre sa-i duc schimburi noi de imbracat , ca maria sa fuge la baie si umple chiuveta cu apa si se balaceste pe acolo, mi s-a povestit ca fura canitzele cu apa ale copiilor si arunca contzinutul pe jos, masa, bea si scuipa...poate ca saracu copchil intelege ca la gradinitza are voie sa faca ce nu are voie sa faca acasa
s-a trzit teror..fug..

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miria e super frumusica Damiana si imi place cum ii sta cu bretonel....ma mai gandesc daca sa-i tai breton si eu la Alexia sau nu....si stii prea bine ca seamana cu tine cand e vorba de arta.
Pupici la Damiana si artista o faci, sa stii

Fulguleatzo pai chiar ca e terorist rau David al tau, auzi, sa fure el canitzele si sa arunce continutul pe jos eu cred ca se plictiseste el pe-acolo si-atunci isi gaseste de lucru, hha si normal ca face ce n-are voie acasa

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Aaaa, deci pozele cu mazgalici v-au placut!

Nici nu stiam de ce sa ma apuc mai intai cand am vazut-o cum arata si ce facuse.

Mergi la inceput