Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTE - Frumoase poze! Iris e o dulce.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana super pozele, imi place cum e la voi in gradina...ma primesti si pe mine la o cafea maine dupa-masa daca e soare????? aduc eu cafeaua....numai vreau sa o beau acolo, ha ha ha
Iris e o frumoasa, ca de obicei si imi place mult paltonasul ei roz...si vad ca i-ai dat si papuceii cei noi.

Eu nu stiu cum sa-i fac altfel parul la Alexia pt ca cu agrafe nu-i place...sa-i fac la spate codite nu-i mai place..trebuie sa-i mai creasca putin parul si sa-i fac 2 codite....

Pupici la fete de la fete

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Paxellino felicitari!sa va taiasca micuta si sa va aduca numai bucurii!(seamana tare bine cu Alexa).

ieri am fost si eu cu baietii la cantarit:Ken are 95cm si 15,800g iar Amon la 2luni cantareste 7340g-parca-i dau fripturi nu lapte.

fetele cu baieti-ai vostri sunt batausi?Ken l-a disperat ieri pe prietenul lui,l-a casapit de n ori iar eu am ramas fara voce.l-am pedepsit punandu-l sa stea in baie cu lumina stinsa,prima oara a plans iar apoi se ducea de buna voie dupa ce-l casapea pe copil.nu vrea sa imprumute nimanui jucariile(cand era mai micut o facea)

l-am vizionat pe Vladutul inca indragostit de Thomas,pe Iris cu noua ei bicicleta de care pare fff mandra,si pe mandrutele lui Cici care-s dulci tare tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Bits ma gandeam ca tu o sa scrii la ora asta tarzie...tarzie in Ro ma refer, ca la noi e seara.
Sa-ti traiasca Amon, grasunelul de el, chiar ca e mare la 2 luni dar banuiesc ca e si lung, asa ca se compenseaza.....si lapticul inseamna ca e tare gras. De ex Ada mea a luat si in prima luna si a 2-a 1,4kg....Ada la 5 luni avea 7,9kg..acuma is curioasa cat are la 6 luni, o sa mergem la doctor marti si sunt tare curioasa cat mai are.
O fi o perioada si la Ken cu casapeala asta, sper sa-i treaca si sa fie baiat cuminte. Pupici la baieti de la fetite

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

m-ati omorat voi cu kilogramele astea la bebelusi. Mai am o verisoara ce-a nascut in ian. un bebe la 4300 si acum, la o luna jumate cantarea 6,4kg (e adevarat ca s-a nascut si foarte inalt, 55cm). Deci copilu' ei avea la o luna jumate mai mult ca fi-miu la 5 luni jumate. Si cand il vad ca parca nici tzitzi n-ar mai vrea . Daca ar fi dupa el ar papa numai mancare, ii place.
In seara asta s-a culcat fara sa suga nimci dupa baie. A supt o idee pe la 8, iar la 9, dupa baie n-a mai vrut nimic, eu ma chinuiam sa-i dau si el se tragea in spate si plangea. Pana la urma m-am enervat si l-am pus la nani in patut. A zmiertait un pic si l-a luat somnul.
Sa va zic poanta: azi i-am schimbat cearsaful cu unul deschis la culoare, unul cu oite si mi-a plans cand l-am pus dimineata sa faca primul somn. Pana nu m-am dus sa-l iau in brate sa-i dau sa suga nu a adormit. La al doilea somn la fel, a plans. Pana acum i-am spalat cearsaful si i l-am pus la loc in 2 ore. E singurul cearsaf normal, restul sunt din material de-ala de pijama si e material prea pufos si cu mel doarme pe burta am zis ca e aiurea sa nu cumva sa inghita pufisor de la cearsaf. Si-acu mm-am hotarat sa i-l schimb ca e destul de mare si nu mai e periculos puful. Si mititelul s-a speriat de situatie si a adormit mai cu greu.

Alex al meu nu le are cu bataia, el cand nimereste-ntr-un grup de copii la inceput sta si observa, iar cand se obisnuieste cu mediul se joaca cu ei exemplar.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY si Paul la fel ca si Alex, cand mergem in parc sau la Mall , la locul de joaca , sta un pic se uita la cum se joaca copilasii, apoi timid se duce si el , uneori chiar mi se pare ca e un pic retras!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bits

fetele cu baieti-ai vostri sunt batausi?

Nuuu...al meu ia bataie.. Uneori mi-e si ciuda pe el ca e toflea , dar pe de alta parte nu vreau sa-i stric bucuria ce o are cand e in mijlocul copiilor.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

...David va lua bataie de la d-aia mai mari, mai mult ca sigur...ca la locul de joaca zburda ca un mielusel pe langa copiii muuuult (de la 5-6 in sus) mai mari decat el si normal ca va reusi sa-i agaseze, cred...si el tine la lucrurile lui, dar eu ii spun sa imparta si cu altii sau sa se joace impreuna cu ei...deocamdata nu bate, dar isi ia jucaria si pleaca cu ea, mai ales daca "atentantul" e unul mai micut...ce, el e mare, nu se joaca cu pici .

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

e atat de bine acasaaaaa, iar silviu a acceptat-o uimitor, nu s-ar dezlipii de ea vrea sa ajute la tot, da raportul la fiecare miscare a ei, " mami uite asa face, mami uite sa trezit, mami uite a bagat mana in maneca, mami eu dau cu crema, mami eu ..." face zeci de ture la ea
ea e cumintica , papa si doarme bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Dana super pozele, imi place cum e la voi in gradina...ma primesti si pe mine la o cafea maine dupa-masa daca e soare????? aduc eu cafeaua....numai vreau sa o beau acolo, ha ha ha
Iris e o frumoasa, ca de obicei si imi place mult paltonasul ei roz...si vad ca i-ai dat si papuceii cei noi.

Eu nu stiu cum sa-i fac altfel parul la Alexia pt ca cu agrafe nu-i place...sa-i fac la spate codite nu-i mai place..trebuie sa-i mai creasca putin parul si sa-i fac 2 codite....

Pupici la fete de la fete

Poze
Poze Ada

Cici draga, mi-ar face mare mare placere sa vii la mine la o cafea. Asa ca eu te astept oricand...! poate iti faci timp cand vii la vara in RO.
Si eu sunt incantata de mobilierul de gradina, tocmai l-am schimbat zilele trecute, inainte aveam din plastic alb dar era deja cam uzat, iar asta din lemn si fier forjat e mai elegant. De-abia astept sa fie cald...

I-am facut ieri si-un filmuletz pe bicicleta, tare incantata sunt ca-i place, fiindca noi amandoi suntem excursionisti "calare".. Sper ca in cativa ani s-o putem lua cu noi...
aici e curajoasa mea:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=256a857f67e5f5a43425c2

Miria, azi dimineazta am vazut la o emisiune TV ceva despre clubul BAMBOO din Bucuresti si mi-a picat fisa ca tu credeai ca eu de acel club eram impresionata...
Habar n-am avut de club pana acum... eu de magazinele cu decoratii 'Bamboo' din Plaza si de la Carrefour Orhideea.. sunt indragostita.

Mergi la inceput