Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
cookie spune:
Paxela, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, voioasa, norocoasa si s-o vezi mireasa!![]()
(Io, pe fuga, ca de obicei, aspept uikendu' , macar sa va citesc
)
Va 
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ce smecheras fotomodel si cu falcute am vazut!
Mey...si ce "aliganti" erau tati si mami de Vladut...Cand am vazut poza mi-am inchipuit ca eram si eu pe acolo...![]()
Ochi verzi,nici eu nu te pot "ajuta" la capitolul mancare,pentru ca Robert papa f bine si nu vreu sa mi-o iau pe cocoasa.
Felis,multumim ca ne tii la curent cu ce se intampla cu fetele! 
Try,felicitari pentru reusita lui Alex! ![]()
Ma inscriu si eu pe lista doritoarelor de preluari de stafeta!
Mai ales ca sunt si oarecum fortata de imprejurari...
Mi-am descoperit o mastoza fibrochistica si dr a spus ca asta e rezolvarea tuturor problemelor. 
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
daniela_sb spune:
Multumesc de intrebare, Try. Danutz al meu sta acasa cu bunicul cat suntem noi la lucru si ii place atat de mult ca seara nu mai vrea sa vina acasa (azi noapte de exemplu a trebuit sa-l lasam acolo). Bineinteles ca dimineata, daca e acasa, nu vrea sa mearga la bunicu'... In rest e cuminte, mananca, are program de plimbare de 2-3 ore in care il alearga pe bunicu' dupa bicicleta lui, ii place sa se joace cu "mocicletele", cu mingea prin casa, sa asculte povesti, sa scrie (chiar imi aminteam cand am vazut-o pe Damiana Miriei ce mult ii placea intr-o vreme sa-si picteze mainile...). Ma chinui de ceva vreme sa selectez cateva poze, dar nu am reusit inca. Sa-l vedeti si voi pe "marele blond"
.
shmecher de Vladutz. Cred ca avea si el freza ca Danutz acum daca nu-l tundea mami lui... Noi am cam intarziat cu foarfeca - asteptam cica sa se mai incalzeasca...

la toti. Si in special Anei Delia.
PS. Si eu vreau un bebe mic. Ma inscriu pe lista de 2008.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
dama spune:
Ochi verzi, inteleg ca problema Dianei cu mancatul e mai recenta, nu? Mai sunt momente din astea in perioada asta a lor negativista de la 2-3 ani.
Marturisesc ca noi nu avem probleme cu mancarea, decat rar unele fitze la anumite feluri de mancare. In general si noi avem 3 mese, care sunt cam asa: dimineata intotdeauna lapte cu cereale/feliuta de paine cu gem/un sanvich cu branza/biscuiti (nu am reusit sa-i dau ou fiert, nu-i place, dar voi mai insista), pranz (12.30-13.00) un singur fel de mancare, fie ciorba (de care recunosc ca fac rar), fie legume cu carne, dupa siesta (pe la 3-4) daca are chef mai rontaie ceva, gen cubulet de branza topita, un iaurtel si rar de tot imi mai cere lapte, dar cel mai des nu papa nimic, apoi ultima masa, seara pe la 7-8, mananca fie o supita groasa de legume, fie paste cu bran
za/sos de rosii, fie o omleta sau ce altceva mai prepar pt seara. Dar...pt ca e si un dar...David nu prea are acces (nici nu cere dealtfel) la rontaiala intre mese, adica chestii gen dulciuri, pufuleti, pufarine sau mai stiu eu ce. Nu zic ca nu ii dau deloc dulciuri, dar dramuit si in general prefer sa-i dau fructe. Mai nou e innebunit dupa stafide carora le zice bobo.
Daniela, ia sa-ti faci timp sa pui pozici cu Danutu, ca stiu ca e un frumusel si are si un parut tare frumos...
Aime, l-am vazut pe Vladutzu, e tare cretulin si dulce cu falcutele lui
...da' unde il vezi mai, mami, asa slab? e numai bine copilu'... si ce frumos papa el carnita cu furculita.
Felis, multumim pt ca ne aduci vesti de la fete, dar vrem si pozici.
Am uitat sa va spun ca la controlul de acum 3 zile, ne-am si masurat si cantarit...si am ramas tablou...David are deja 16 kile si 98cm. Om cu greutate, ce mai. Iar tot de vreo 2 zile se scoala fie pe la 3 noaptea, fie pe la 5-6 dimineata sa ceara pipi la WC, se pare ca nu mai are chef de scutece...asa ca am 3 pachete mari si late de facut cadou si nu stiu cui.
Va pupam si plecam sa zburdam ca e o vreme de vis afara
Mami de David (18.11.04)
aime spune:
'neata!
am scapat de audit, asa ca bantui si eu pe forum ![]()
Miha
mi-ar fi placut sa fiti cu noi acolo, alta data...tinem pumnii sa vina Teodora
, mai stii, poate ne prindem de cumatri
daca nu de cuscri.
Daniela
chiar vreau sa ni-l arati pe Danutu, mi-e o mila cand il tund pe Vlad, dar el transpira f tare si n-am de ales.
Dama
ai chiar un om cu greutate...pai noi la 13 kile, ce sa zicem...
Fetelor, eu v-am mai zis, la noi cura de oua de prepelita a fost super benefica, i-am dat ptr imunitate, dar i-a facut si pofta de mancare...papa ff bine(sa nu-l deochi, noi nici nu prea am avut probleme, da au fost suficiente 2-3 zile de mofturi ca sa ma alarmez). Aseara de ex mi-a mancat o pulpita cu paine, o banana si o cana cu suc de mandarine, la culcare si un bibe cu lapte cu cereale. Si asa manaca mereu. dimineata "patama" sau o praji facuta de mine si iaurt, la pranz ciorbica sau carnita cu legume, dar portie dubla, caci nu-i mai dam 2 feluri, la 4-5 lapte cand se trezeste si seara cu noi carnita sau ciorba daca n-a papat la pranz. El nu prea papa dulce, ii dam cioco sau ceva si gusta apoi ne-o da si zice "nu pace"
...asa ca profitam si noi ca "nu pace" si gata
. Intre mese, grisine, covrigei, sau saratele facute de bunica, mere, banana si Danette Duo, ii place la nebunie.
Zic si eu ca Try, somnul si mancarae nu prea ne-au dat batai de cap, slava Domnului.
Roxana, tu ce mai zici? Ce-ti fac piticii? 
aime si
Vladimir
andreap spune:
'neata!
Felis,nu o are pe pitica in salon cu ea?Cand vin acasa?Asteptam pozeeeee
Ochi verzi,asa am patit si eu cu Mariuca,dar cand era mai mica.Acum suntem 'scartaite',dar o pacalesc
;si daca nu vrea si nu vrea,daca e ceva la Tv ffff interesant,deschide gura fara comentarii
.Eu iti urez bafta multa..si poate e doar ceva trecator.
Try,ce-mi place cand aud ca mergeti in 3 in parc....ce bine de voi!Felicitari ptr.kk la WC!
Monica,offf..sper sa scapati repede de mucisori!
Aime,ce frumos sta el la tati in brate la masa..pai nebunica mea mai nou vrea sa manance stand cu fundu' pe masa!
..si stai linistita,Mariuca cred ca are cam 12 kg..v-am zis ca suntem 'piticii' grupei,atat la inaltime,cat si la greutate.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mariussimiuc spune:
Aime,pai pana una alta,adica pana o fi sa vina Teodora
pot sa-ti spun cumatra? ![]()
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
paxela spune:
multumim tuturor
am ajuns acasa suntem bine amandoua si revenim cu vesti
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
eveline spune:
WOW PAXELA bine ai revenit...te asteptam si cu mai multe vesti.
Pupam perechea ta de puiuti!
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Tocmai voiam sa va zic ca a intrat Paxela pe mess(ma gandeam ca-i sotul poate
)..cand colo a aparut ea aici.
Felicitari mamico,sa fiti sanatoase,sa va refaceti rapid.Bblusa sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa.

Sa o vedeti ce frumoasa e BBlusa,grasunica foc si..bruneta.E doar o poza micuta,pe mess,dar e asa dulce...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004