Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

waw ce bucurie!!!
felicitari mamica alexa!!!!
sa creasca frumos si sa fie sanatoasa delia si sa va aduca multe multe bucurii

pe mine va rog sa ma cam scuzati ca am o nebunie la job ca nu-mi vad capul: suntem in plin proces de reorganizare...rapoarte, situatii, angajari...ajung seara la 21.00 ACASA, NOROC CA "PITICII" SUNT CU MAMA LA TARA. SUNT BINE, nu s-au racit deloc, e lumea lor acolo: nisip, triciclete...am facut niste poze dar nu le-am pus pe net ca florin a reinstalat (din nou ...cica din vina mea ) windows-ul si nu ma lasa sa downloadez webshots-ul...
anyway, totul e bine la noi

danaam vfazut minunatiile de pantofi...si am sa dau comanda . eu le-am luat de acolo in iarna vreo 4 perechi la fiecare...la ce preturi sunt acolo mi se parea normal . si acum ca le-am vazut pe ale lui iris mi-am amintit ca trebuie reinnoita garderoba...prilej de cu florin

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

edit
paxela vreau o poza cu BBlusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ooo, Paxela, bine ai venit acasa! Ti-am admirat frumoasa in poza de pe mess, e o dolofana si o scumpa!Refacere rapida si asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Aime, io-s pe aici cu multe trebi , avem cateva licitatii nasoale in viitorul apropiat, dar nu rezist sa mai trag cu okiul, asa incat l-am admirat din nou pe Vladutul carliontat pe care il pup cu drag.

In rest noi suntem bine, un pic muciosi (copiii si eu, adica Mihnea a scapat, e cel mai tare ) a adus Bianca o raceala de la gradi, fara febre sau alte chestii nasoale deocamdata.Altfel, fi-miu face una pe zi sa nu ne plictisim: alaltaieri cat timp ii facea bona suc, s-a suit pe corpul pe care sta televizorul, si s-a ridicat pe varfuri asa incat a ajuns la inaltimea ultimului raft de mobila, pe care ta-su lasase un tub de "Picatura"(ceva gen super-glue), pe care l-a luat si frumos-frumos a pictat covorul pe alocuri. Bine ca n-a mancat din el, oricum. Sa vedem ce ne mai asteapta...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/album/558174332LBAmOk pozele printesei

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by paxela

http://family.webshots.com/album/558174332LBAmOk pozele printesei

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

e atat de frumoasa si de linistita .
sa va traiasca si sa fie cumintica si mancacioasa

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cu cine seamana Ana mica????E tare dulce,pare cuminte...sa cresteti mari

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Alexa, sa va traiasca si sa va bucure minunea mica!
Asa m-am mai emotionat si eu ... mi-aminteste atat de mult de Iris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Waw, ce bufleica mica si scumpica e Ana...sa creasca mare si cuminte!

Vreau si eu din nou graviduta si apoi un bebe mic in casa...!!!

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, e o frumoasa Ana ta,sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si fericita si sa va aduca numai bucurii!
Edit : parca tot cu tine seamana mai bine!

(M-au apucat nostalgiile si m-am apucat sa ma uit la pozele lui Mihnea din primele zile, nu-mi vine sa cred cum putea sa fie de mic)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXA ce scumpete mica am vazut in poze!!!!!
Mie mi se pare ca aduce un pic cu fratele tau, asa e?

Sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa!!! cand ai timp poate ne spui pe scurt prima reactie a lui Silviu cand a vazut-o pe Ana Delia!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Paxela, sa va traiasca mica printesa, dolofanica si frumusica, si ce de par are draguta de ea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Roxana si pe mine ma apuca nostalgiile, mai ales cand o vad pe Ada ca deja e maricica si nu mai am bebe

Dama si eu mai vreau graviduta desi cred ca nu o sa se mai intample....asta cred ca o sa fie visul meu sa vedem daca se va implini peste vreo 3 ani, ha ha....desi imi dau seama ca nu o sa fie usor cu 3 copii..nu e usor nici cu 2...in schimb cu unul e floare la ureche

Try de ce-ai spus tu ca iti place ca m-am pus la adapost????? ca n-am fost pe faza...

Aime pupici la Vladutz cel dragut ca tare dulce mai e

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput