Comori de nov-dec 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otiliav,multumesc pentru sfat!
Mamicutelor,va rog sa ma iertatipentru problemele pe care le-am produs!Promit ca voi fi mai atenta!

Capul plecat,sabia nu-l taie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ochi verzi, stai linistita ca nu-i mare baiul cu lungimea mesajului. Nici noi nu ne-am nascut invatate, eu am vazut ca intervin moderatorii uneori si remediaza situatia si asa am aflat cum sta treaba.
Dar optiunea cu modifica este importanta, odata aveam in Clipboard o conversatie de pe yahoo si nu stiu cum am facut de am trimis-o pe forum, noroc ca m-am prins repede .
Andreea, mai copilareste si al tau putin.
Simona, deci sa tinem pumnii stransi in continuare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pai cand ai zis felis ca i-a rupt apa ma gandeam ca e avansata la dilatatie. Aici iti rupe apa spre final de nastere daca nu s-a rupt singura (e-adevarat ca mi-e mi s-a facut epidurala).
Imi reinnoiesc atunci urarile si-i doresc Deliei sa aiba parte de-o viata frumoasa, linistita si plina de bucurii si stiu sigur ca-n felul asta si Paxela va avea o viata frumoasa, linistita si plina de bucurii, ca asa-s mamicile, traiesc bucuria prin bucuria copiilor.
Sanatate multa la toti 4 si tuturor de aici, de fapt!
Este bebelina perfecta: la 50 cm si 3600g e pe media mediilor. Pupam falcutele dolofanutele!
Vrem po-ze! Vrem po-ze! Vrem po-ze! Vrem po-ze! Vrem po-ze! Vrem po-ze!

Cici, si eu cu alex eram dilatata 5-6 cand am ajuns a treia oara la spital si pe ultima suta de metri mi-au facut epidurala. Iar la adrian eram dilatata 5 cm, numai ca nu a mai fost discutia de nastere vaginala cand a vazut dr. cum e asezat. Mie-mi place ca te-ai pus la adapost . Pai la a treia nastere deja totul e muuult mai usor, asa ca daca o sa mai nasti vreodata sigur o sa fie usor. Off cand v-aud pe-aici de nasteri parca-mi vine si mie sa mai nasc odata, dar in urmatoarea secunda realizez ca nu se mai poate, nu mai e de noi. Dupa nasterea lui adrian am ramas cu o durere in suflet ca am ajuns la cezariana, e ca un fel de neimplinire, imi doream tare mult sa mai trec odata prin nasterea vaginala si-mi dau seama ca uneori de-aia mi-as dori sa mai nasc odata.

Simona, tinem pumnii sa se prinda luna care vine.

Daniela_sb, bine-ai mai revenit si printre noi, ca n-ai mai dat de mult semne de viata. Ce-ti face Danutzu'?

Otilico, mai e putin si se inventeaza teleportarea pana ajunge masculu' tau la tine [D:], hai odata ca, uite, se-apuca Cici de-al treilea pana-l faceti voi pe-al doilea .

Si raportul zilnic despre noi: gata, am inceput sa iesim zilnic afara, a dat si la no icaldura, ieri au fost 16 grade, alaltaieri au fost 10, azi la fel. Mergem in parc deja. Ieri alex s-a speriat de-un om care alerga pe trotuar (jogging), asa de tare s-a padurit, iar cand a ajuns la leagane se uita mut la ceilalti copii fara sa se miste. I-au trebuit vreo 15 minute pana-anceput s-alerge. Dar cuminteee foc, n-a facut scandal cand a fost sa plecam (desi s-a opus initial) si a mers aproape tot timpul tanandu-se de carutul lui adrian.Azi alex a facut singur kk la veceu. Eu doar l-am pregatit ca de azi o sa facem la veceu ca e baiat mare si el, cand a sosit momentul, s-a dus singur la baie. Eu doar am auzit ca a tras apa. N-am stiut ce-a facut. El facuse kk chiar in veceu (avea reductorul pus acolo de mine), dar habar n-am cum s-a suit pe veceu. Bine-nteles ca era juam de hartie igienica desirata pe jos, dar baiatu' mamii a facut singurel la veceu. Nu mai punem pampers la somnu lde peste zi de vreo 2 sapt. Si probabil ca-n vreo luna doua o sa scapam si de cel de noaptea. Si i-am si luat o cutie mare de pampersi noi (vreo 90 de buc) pe care sper sa nu mai ajung sa le mai termin.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
moama ce de doritoare sunt la preluarea stafetei...sa va dea Dumenzeu la toate bblashul mult dorit
try,felicitari lui alex pentru kkalica la wc
felis, nu ne pui poze cu proaspata mamica si fetitza ei grasunica?
noi ne "laudam" tot cu muci si tuse...dar acum nu mai e noaptea...ci ziua...
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

am intrat sa vad noutati despre puiul cel mai nou din gasca...ce fac fetele?

Sa ne mai "laudam" si noi, avem si noi 95 cm, am pus si ceva falcute da parca tot slabanog e...cred ca is eu dusa . Ne puteti si vedea in cateva poze din martie.

Delia bine ai mai revenit ce mai face Iustinelu'? Salutari !!!!!!
Monica sanatate multa la inventivii tai
Cucuietelor ce mai faceti? Hai cu povesti noi, sunt sigura ca sacul e plin
Dana, am murit sa vad ce pantofiori frumosi, sa-i poarte Iris sanatoasa.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Cum mananca copiii vostri? Nu stiu ce sa ma mai fac cu PRINTESA ca nu mai manancaDimineata cad sunt la scoala,saraca Adriana-dadaca se roaga de ea, i citeste,i spune poezii si altele si abia mananca niste cereale cu lapte sau ceva iaurt.Altceva nu vrea!!!Cand ajung acasa incep eu:"Hai sa ne spalam,ca peste 5 min. mancam.",iar ea incepe: am mancat cu Adiana,...,Nu veau,...,Nu-mi place,...Este si cane in cioba? cand i spun ca este se duce la masa dar,...Cu tot felul de pacaleli o ademenesc si reusim sa mancam carnea din farfurie si putina ciorba sau supa.Felul II nu mananca decat cand se trezeste si sa nu credeti ca accepta usor sau ca si mananca.Mananca 2-3 inghitituri si gata, iar seara e teroare.Noroc ca bea o sticluta cu lapte.
A doua zi o luam de la capat.

O fi de vina astenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, sa-ncingem hora maaaare!
Ne luam de mana? Ce zici?

Ca fii-mea face la fel, ba cred, ca si mai putin imi mananca.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... i-a rupt membranele si i-a facut injectii de dilatare tocmai ca sa ii provoace nasterea...

Am fost azi... dar am vazut-o numai pe PAXELA... care arata f bine si in forma... poate putin obosita... mai ales ca nu a putut sa doarma...
Pe bebelina am vazu-o numai pe telefonul Paxelei... wow... ce dolofanicaaaa.... si o mancacioasa dupa cum zice Paxelina...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felissi multumim de vesti, ma bucur ca paxelina si bebelina sunt binepe amandoua sanatate, refacere rapida si le asteptam "acasa"

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu crezui ca pe ea o apucasera durerile si contractiile. Deci i-au indus nasterea.

Ochi verzi, eu n-am cu ce sa te-ajut la mancat ca mie alex imi cam mananca ce-i pun in farfurie. Daca e ceva cu care n-am avut per total probleme cu alex acel ceva sunt 2 chestii: somnul si mancarea. Dimineata mananca 1 ou si echivalentul a 1 sandwich, ii dau bucati mai mici una cu branza topita sau branza moale tip Almette, alta cu cascaval si mezel. Cand avem, facem si-un cremvusti. Si o jumatate de cana de ceai indulcit cu miere. Deci mananca bine dimineata. Inainte sa se culce de pranz, cam intre 11 si 1, ii dau 2 iaurturi cu fructe, 2 madarine sau ceva fructe, eventual cascaval batoane sau ciorba (daca am facuta, dar cum in ultimul timp n-am mai apucat sa fac ciorba, papam altceva). Si cum in ultimul timp mi se scoala la 4-4:30 dupa-amiaza, mai papa de seara cu tati si asta inseamna ceva facut in seara respecitva: friptura cu ceva garnitura (piure, cartofi prajiti, legume calite).Asa ca al meu copil manca doar de 3 ori pe zi, e adevarat ca mai roade cate ceva printre mese. Marturisesc ca-n ultima luna nu prea mai mai ingrijit de facut mancare si cred ca ne lipseste tuturor in casa ciorba. Cre' ca maine fac o ciorba!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput