Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Eu nu pot prelua stafeta, n-am masculul cu mine
si inca nu se stie daca ajunge de paste la noi.
Dana, ne-ai omorat cu pantofiorii, pai vreau si eu asa colectie
, cred ca ma incadrez la copii la marimea 36.
Ochi verzi, pe undeva pe la formul Probleme Tehnice cred ca am citit ca se recomanda sa folosim maxim 10 emoticoane ca sa nu latim pagina.
Ca sa remediezi problema poti intra pe mesajul scris de tine, este a patra iconita deasupra mesajului, arata precum o coala de scris si cu un pix deasupra, dai Editeaza Raspuns, stergi o parte din mesaj sau scrii altceva
si dai Trimite Modificarile. Este importanta optiunea asta in caz ca scapa greseli prin mesaj.
Delia, ma bucur ca ai aparut,
si tie si ginerelului meu, a cam uitat-o pe Ana de martisor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Felicitari, Paxela,sa-ti traiasca papusa dolofana si sa va bucurati de ea. Ai fost grozava, asa rapida, ma bucur din suflet ca sunteti bine amandoua, abia astept sa o vad in poze! Refacere rapida!
Bobita, tinem pumnii ca macar Amina sa scape de varicela, desi sansele sunt mici. Multa sanatate!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
Am vorbit si aseara cu PAXELA dupa ce a dus-o in salon, dupa ora 21... Imi zicea ca se simte bine si fresh... Daca la Silviu dupa nastere i-a fost rau, a avut frisoane, acum zicea ca se simte bine si in forma... 
Despre bebelina impresia ei cat a vazut-o at cd a nascut-o e ca e mai dolofanica decat Silviu la nastere... dar Silviu a avut cu aprox 100 gr mai putin si cu 1.5 cm mai mult![]()
Azi ma duc sa vad fetele...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Felis sa nu uiti sa iei si un aparat foto...sa impartasesti si cu noi bucuria asta....Si sa pupi fetele din partea noastra, a tuturor.
Ana si Bianca-iubita
miria_cristina spune:
FELIS - Bine ca ne-ai mai zis ceva, ca tocmai ma gandeam ce face PAXELA!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
oau..ce am pierdut

Paxela,felicitari!Sa ai o Ana frumoasa,sanatoasa si norocoasa.sa veniti acasa repede.Pupici muuulti[

Otilia..tu nu-l ai langa tine,eu il si degeaba
Monica,sper sa preiau eu stafeta
..da' mai incolo
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
Eu pregatesc galeria in timpul asta.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Eu sper sa preia Simona sau Jasmine stafeta, dar parca Jasmine vrea baietel. Deja suntem
de curioase sa vedem la cine vine iepurasul
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
simonacip spune:
wow, wow, wow....Paxela, sa-ti traiasca minunea mica, sa fie mincacioasa si cuminte, iar tu sa te refaci repede repede.
nu-mi vine sa cred fetele, ce-as mai trai si eu emotiile astea...si pentru mine nastera a fost un moment placut si fericit, asa ca as repeta experienta cu mare bucurie.
Deocamdata sper sa -mi iasa si mie un test pozitiv, ca numai de negative am parte
...si nu va spun cit imi doresc si sarcina in sine, toate momentele, tot...Doamne Ajuta! va pup pe toate si va doresc sa scapati de bubite, de raceli, de boli ale copilariei.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
aime spune:
Felis,ai fost la fete ? Cum sunt,cum e
Delia? Mancacioasa,somnoroasa? Poate ne arati si poze,pana vine mami a ei ![]()
aime si
Vladimir