Acum 1 ora am aflat..........
Raspunsuri - Pagina 2
liadorian spune:
Felicitari!
E superfrumoasa povesteavoastra! Noi ne doream de mult timp un bebe, pierdusem o sarcina in noiembrie 2005 si dr. ne recomandase o "pauza" de 6 luni inainte de un nou bebe. Din mai 2006 incepuseram deja sa nu ne mai protejam si fiecare luna venea cu o dezamagire uriasa! Oricum, notam luna de luna UM, toate simptomele ciudate in speranta ca vor fi de fapt semne de sarcina. Si nimic..
In octombrie eram deja dezamagita de mine, de corpul meu, n-am mai notat nimic, nici macar data menstruatie (am reconstituit-o dupa aceea, dupa date mai vechi!!). In noiembrie am fost la un simpozion, la Cluj, si pentru ca nu-mi mai aminteam care era data menstruatie din octombrie, calculasem eu asa aiurea ca ar fi trebuit sa fie atunci, la Cluj... Si intarzia... Vorbeam in fiecare seara cu sotul meu la telefon, dar nu indrazneam sa-i spun nimic. Dar cat am stat acolo, am avut impresia ca plutesc! Si testul l-am facut abia cand am venit acasa, ca sa fiu sigura ca se pozitiveaza!
Adevarul era ca la Cluj eram dejka insarcinata de o saptamana, iar menstruatia ar fi trebuit sa vina mult mai tarziu, abia cand am ajuns acasa! Nu stiu daca e foarte clar ce spun au aici. Noi am trait oricum totul ca pe un miracol!
Lia
S19
Victo spune:
salutare...
he..he..he...
eu de vreo 3 ore am aflat ca sunt insarcinata...si cum ultimul Cm a fost in 30 ian..rezulta ca intru deja in sapt a 7a...:)
a fost la fel de necrezut. am incercat doar doua luni. si ne hotarasem ca daca nu iese, mai incercam, dar din toamna...
eu deocamdata sunt in Bucuresti,pana in iulie, desi de loc sunt din Cluj. Nu stiu nici un dr. pe aici, trebuie sa ma interesez, sa merg sa vb cu cineva de specialite..sa fac analize...phuii multa treaba, iar studiile mele imi ocupa tot timpul.
ma voi descurca eu cumva!
felicitari, Gill si...cum suntem cam de-o seama (cu sarcina), ne tinem la curent cu starile..mie inca nu mi-e rau. :)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
salutare...
he..he..he...
eu de vreo 3 ore am aflat ca sunt insarcinata...si cum ultimul Cm a fost in 30 ian..rezulta ca intru deja in sapt a 7a...:)
a fost la fel de necrezut. am incercat doar doua luni. si ne hotarasem ca daca nu iese, mai incercam, dar din toamna...
eu deocamdata sunt in Bucuresti,pana in iulie, desi de loc sunt din Cluj. Nu stiu nici un dr. pe aici, trebuie sa ma interesez, sa merg sa vb cu cineva de specialite..sa fac analize...phuii multa treaba, iar studiile mele imi ocupa tot timpul.
felicitari, Gill si...cum suntem cam de-o seama (cu sarcina), ne tinem la curent cu starile..mie inca nu mi-e rau. :)
victo, felicitari mamico!!!
si la mine UM a fost pe 31 ian, si calculasem eu ca intru in 7 sapt si azi al eco surprizaa de fapt is doar 5 sapt!!
sarcina usoara iti doresc!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
5 sapt +http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
lulu77 spune:
Noi am tot incercat aproape 2 ani ,si nimik ,iar doctorii imi spuneau ca nu am nici o sansa decat cu FIV .
Dupa luni de stres si urmarire temperatura ,etc ,am lasat-o "mai moale" in septembrie 2006 si mi-am gasit alte preocupari .
CM nu imi venea niciodata regulat ,asa ca atunci cand in decembrie mi-a intarziat chiar nu am dat importanta ,nu aveam nici un fel de simptome,insa sotul imi zicea zilnic ca se intampla ceva cu mine ,ca m-am schimbat .Eu nu intelegeam cum adik m-am schimbat ?!?!?!
Imi zicea ca sunt altfel ,ma vede altfel ,ma rog ,ma gandeam ca a innebunit barbatul
!
Pe 31 decembrie cu bagajul facut pentru plekarea la munte ,mi-am pus si tampoanele vesnic ein bagaj ,si eram tare nerovoasa ca voi fii cu "uratii" dupa mine la munte .
Sotul a cumparat de la farmacie un test si mi-a zis ca nu iesim din casa pana nu facem testul .OK am zis ,fac si asta ,dar vei fii dezamagit - i-am zis!
M-am dus in baie ,si imediat ,deci in cateva clipe au aparut ambele liniute ...deci am ramas muta si am uitat sa mai ies din baie !!!!
Am iesit cu testul in mana ...si muta ...si sotul a vazut testul ...si am inceput amandoi sa plangem !
Am ajuns la munte ,am mai facut pe 02 Ianuarie inca unul si si pe 10 ianuarie medicul mi-a confirmat sarcina de 7 saptamani (atunci ) .
Azi am implinit 16 saptamani!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
gill spune:
quote:Salutare tuturoe!
Originally posted by Victo
salutare...
he..he..he...
Eu azi merg la medic sa-mi confirme sarcina si sa-mi dea a-eventualele sfaturi...
Victo....nici eu nu am inca nici un simtom deosebit...decat niste dureri mici...de genul celor premenstruale.....sinii durerosi ...si o stare de somn si de oboseala continua...in rest.....fara gretzuri deocamdata.......
O sa va tin la curent.....si voi sper la fel....cu orice noutate....
pupici
ancadragoman spune:
Gill stai linistita ca aceleasi simptome le avem si noi ,te asteptam la mamici de noiembrie-decembrie sa stam la taclale.
FELICITARI!!!!!!!!!
anca
5+
vine bebe....
poze
gill spune:
Salut mamici!
Eu am fost aseara la eco...si am vazut o samanta mica de 3 saptamani......totul pare in regula.....iau acid folic.....in rest....deoacamdata nimic......
Voi ce mai faceti?.....mamici de noiv-dec ?
pupici
madybulancea spune:
Felicitari tuturor!!!
va asteapta o perioada grea, plina de griji si de schimbari (muuuuullllteeeee),dar va fi extraordinar...eu am aproape 33 de sapt si bb al meu se cam grabeste,dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa mai stea el in burtik 4 saptamani...aveti grija de voi si inscrieti-va in clubul mamicilor de care credeti ca aprtine (in functie de luna in care veti naste) caci o sa fie tare bine...
Mady
32+
crissintibun spune:
M-ati facut sa imi dea lacrimile...Si nu e doar din cauza furtunii de hormoni din sarcina care ma fac mai plangacioasa.
Mi-ati adus aminte de ce am simtit eu si sotul cand am realizat ca sunt insarcinata.Pe 23 februarie am facut primul test si a doua liniuta a iesit de aceeasi culoare ca si prima ,dar mai subtire.Am mai facut un test a doua zi si tot la fel ..era o diferenta clara intre cele doua liniute.Si atunci ,pt a nu stiu cata oara acest forum a fost cel care ne-a salvat din potopul de indoieli pe care le aveam si eu si sotul.Am gasit mai multe subiecte pe tema celor doua liniute buclucase si am inceput sa sper ca nu e doar un vis...Pe 26 am fost la dr si m-a trimis sa-mi fac bhcg ca sarcina era prea mica sa fie confirmata echo 100%..Si ea nu vroia sa ma faca sa sper ...E si mai precauta ca mine.
Am facut bhcgul si mi-a iesit 145..Fericire mare ,dar peste 48 h alt stress .zice du-te si repeta bhcg0ul sa vedem dak se dezvolta normal,nu va spun cum imi tremurau picioarele cand am fost dupa rezultat.1080...nu puteam sa cred ..Am sunat-o si nu i-a venit a crede ...Ea isi dorea sa fie 300 ,dar ma incurajase ca si 250 e bine pana la urma ..si cand colo ...M-a chemat la cabinet sa vada cu ochii ei minunea de rezultat si m-a pupat ...M-am simtit asa norocoasa ca am o relatie speciala cu dr meu.
A fost o zi minunata care s-a incheiat cu
.Si de atunci ne-a parasit orice indoiala.
Cristina
6+