Acum 1 ora am aflat..........
Raspunsuri - Pagina 3
okusan spune:
wow felicitari draga gill
VREAU SI EU CU DISPERARE UN TEST POZITIV>

incaodat felicitari si multaaaaaaaaaaaa sanatate ca ai nevoieeeeeee!
oficial mi -e bine!
annitha_cl spune:
Fetelor, felicitari! Despre reactii ce sa va spun sunt perfect normale. E mi-am dorit acest copil mai mult decat orice pe lume , trei ani m-am chinuit fara succes dar acum cand a venit nu-mi venea sa cred. Imi aduc aminte ca pe 28 ian. am avut ultimul UM cand am avut un deces in familie. Toate bune si frumoase... nu ma gandeam la bebe de vre-o luna, imi luasem gandul si... pe 14 februarie imi bagam demisia la munca. Tin minte ca pe 16 febr. i-am spus sotului meu ca ar fi culmea ca acum sa raman insarcinata ( nu aveam alt loc de munca). Pe 28 a fost ultima zi de munca iar pe 2 martie am facut testul de sarcina si a fost pozitiv. Plangeam de bucurie si panica... Ma gandeam ce o sa fac eu fara un job... Acum stau acasa si ma gandesc doar ca bebe sa fie sanatos si sa nu am probleme. Si deja ma gandesc cum o sa fie cand o sa ii simt primele miscari. Sunt linistita pentru ca fiecare copil Bunul Dumnezeu il trimite cu painea lui si are grija de el, si stiu ca v-a fi ok.
Annitha
6+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
elpower spune:
Fetelor, asa m-am emotionat citind povestile voastre despre cum e sa afli ca esti insarcinata! Mi-am amintit si eu cum am facut 2 teste de sarcina si pt ca nu am fost prea sigura m-am dus a doua zi si am facut si un test de sange dupa care am mers si la ecograf sa fiu sigura ca nu e sarcina extrauterina. Nu stiu de unde imi venise mie ideea asta, ca as fi avut dureri daca era asa, dar dupa trei ani de incercari nu prea voiam sa sper si sa fiu dezamagita.
Acum numar zilele pana cand printesa mea se hotaraste sa vina pe lume si ma
la Doamne Doamne sa fie totul bine cu ea si cu mine!
Va pup si va doresc sarcini cat mai usoare si ganduri pozitive! Sanatate!
Ela
in 39s fix cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
mirela0521 spune:
desi programat si hotarati sa facem un BB, nu ne asteptam sa se prinda atat de repede. dupa doar 5-6 incercari am ramas. ma asteptam cel putin la 3-4 luni de "exercitii". testul l-am facut mai mult de gura sora-mii. eu tot asteptam sa imi vina. eram convinsa ca nu sunt atat de repede. cand am aflat i-am dat un sms sotului. am vrut sa vad dupa cat timp vede sms-ul si cum reactioneaza... acum deja ne gandim pt vara asta la urmatoarele exercitii
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
bb_yasmi spune:
nici noi nu ne asteptasem sa iasa bebe asa de repede, a doua luna de incercari am ramas!!! desi cu cateva zile inainte sa imi vina uratzii am fost la 2 doctori, unul mi-a zis ac nu o sa raman prea repede, pt ca am o ovar ffff inflamat si posibila trompa infundata iar al doilea dr (la numai 2 zile diferenta) mi-a zis ca trebuie sa imi vina intr-o zi doua. vazand ca au trecut 2-3 zile si nimik desi aveam toate simptomele de uratzi, avand un test prin casa am zis ia sa-l stric macar sa nu-l mai vad pe acolo.....si surpriza....in primele secunde au iesit amandoua liniutze!!!! am inceput sa tremur, nu mi-a venit sa cred!!! am zis ca e "stricat" testul , am mers si am cumparat ink unul, si ala la fel de repede sa pozitivat. tot nu imi venea sa cred si peste alte 2 zile am mai facut unul care era tot clar pozitiv!!!
cum nu imi venea sa cred, nici nu am putut sa ii spun sotzului asa ca i-am trimis un email cu poza cu testul
in cateva minute ma si sunat!!! nici lui nu-i venea sa creada!!! acuma avem 7-8 saptamani de sarcina, asteptam marti sa ii vedem cum ii bate inimioara si ne rugam sa fie totul bine cu minunea noastra!!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
lily_25 spune:
buna,eu sunt noua pe forum;sunt insarcinata in 10 saptamani si ma chiunui cu greturile,voma,durerei de cap si de spate.Voi cum va simtiti?Am nevoie de sugestii si sfaturi!
Sarcina usoara!
diana_jors spune:
Eh, sa va spun si eu cum am aflat si cum am reactionat, ca povestea mea difera de ceea ce am mai citit pe aici...
Nu eram casatoriti, ne plac copiii, dar intotdeauna am spus "mai incolo" si ne-am straduit sa ne "comportam" ca atare... si iata ca in luna august 2006 nu-mi vine ciclul... intrucat ma mai "sarise" cate o luna si inainte, pandeam orice semn care ar fi putut sa dovedeasca vreo sarcina... dar n-am avut nimic special, si n-am avut nici curaj sa fac test... speram sa revin la normal din septembrie... si a venit si septembrie, si a trecut si ziua in care ar fi trebuit sa vina... asa ca m-am programat imediat la medic... dar tot fara curajul de a face vreun test.
N-am facut eu, dar a fost primul lucru care mi s-a facut in cabinetul medicului... si s-a dovedit a fi pozitiv. Am inceput sa plang. La intrebarea "de ce?" n-am stiut ce sa raspund... pentru ca - sincer - nici acum nu stiu exact de ce plangeam. Pe de o parte pentru ca venea intr-un moment pe care il cosideram "prost", in al doilea rand pentru ca parca totusi il vroiam, si in al treilea rand pentru ca nu aveam idee care va fi reactia taticului...
Pana la urma s-a dovedit ca facusem eu o dereglare, si juniorul e mai mare cu o saptamana fata de varsta clinica... dar povestim deja cu el si asteptam sa vina pe lume cu aproape totul pregatit... se dovedeste a fi o personalitate puternica (e in prezentatie pelviana si nimic nu-l convinge sa se intoarca
) dar am invatat sa ne bucuram de el 
Felicitari proaspetelor mamici, si aveti grija de voi si de comorile din burtici!
Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
anasol spune:
Gill,felicitari scumpa!
Si la noi a fost surpriza mare,ca s-a intamplat chiar sa raman in prima luna ,de cand ne-am hotarat,si la fel ca si tine 2 teste am facut ,pe care le-am aruncat la gunoi,ca ziceam ca nu-s bune,ca nu am chiar cum sa raman din prima si uite ca asa s-a intamplat si acum avem o frumusete de baiat de 14 luni.
Sarcina usoara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Alyna24 spune:
quote:
Initial creeata de gill
Salutare tuturor!
Eu sunt noua pe aici....de fapt...subiectele de pe forum la citeam demult dar...nu eram membru........
Acum....s-a produs surpriza......am aflat ca sunt insarcinata.....cred??!!!...am facut 2 teste de sarcina diferite si ambele sunt pozitive........
Nu stiu cum sa reactionez........sunt inca in stare de soc......
Eu si sotul meu planificasem sa avem un copil anul acesta....dar nu ne-am pus"pe treaba" decat de 2 luni..........si nu credeam ca voi avea un rezultat pozitiv atat de repede........
Voi cum ati reactionat la aflarea vestii?????
Am nevoie de cateva impresii si totodata sugestii de la voi!!!!
Pupici si o .....odisee a sarcinii frumoasa si usoara tuturor!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara , fara probleme si un bebe sanatos!
Sa stii ca si noi ne-am hotarat anul trecut in iulie si in august s-a intamplat!nu ne asteptamsa fie asa repede insa....sa-i multumim lui Dzeu ca s-a intamplat repede
decat sa intram in panica, sa ajungem la tratamente si altele!Primul test a fost cu o liniuta foarte stearsa insa al2 lea a confirmat si a 2a liniuta!
Ai grija sa-ti faci toate analizele si sa tii cu strictete tot ceea ce spune dr!Bafta multa!

Alyna
33+cu