Acum 1 ora am aflat..........

Acum 1 ora am aflat.......... | Autor: gill

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
Eu sunt noua pe aici....de fapt...subiectele de pe forum la citeam demult dar...nu eram membru........
Acum....s-a produs surpriza......am aflat ca sunt insarcinata.....cred??!!!...am facut 2 teste de sarcina diferite si ambele sunt pozitive........
Nu stiu cum sa reactionez........sunt inca in stare de soc......
Eu si sotul meu planificasem sa avem un copil anul acesta....dar nu ne-am pus"pe treaba" decat de 2 luni..........si nu credeam ca voi avea un rezultat pozitiv atat de repede........
Voi cum ati reactionat la aflarea vestii?????
Am nevoie de cateva impresii si totodata sugestii de la voi!!!!
Pupici si o .....odisee a sarcinii frumoasa si usoara tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gill bine ai venit ,la mine a fost la fel ca la tine am avut 2 teste poz si nu puteam sa cred,noi astetam minunea de un an si jumatate.Eu zic ca si la tine este sigur bb ,dar ca sa te convingi mergi maine si fa un test de sange.
Cand ai abvut UM?
Te asteptam la mamici de noiembrie-decembrie
Pup burtica

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gill bine ai venit ,la mine a fost la fel ca la tine am avut 2 teste poz si nu puteam sa cred,noi astetam minunea de un an si jumatate.Eu zic ca si la tine este sigur bb ,dar ca sa te convingi mergi maine si fa un test de sange.
Cand ai abvut UM?
Te asteptam la mamici de noiembrie-decembrie
Pup burtica

anca 5+

vine bebe....
poze

Ultima data am avut UM pe 4 februarie.......deci exista o intarziere de 8 zile...dar....pentru mai multa siguranta...voi face maine un test de sange.......
daca iese pozitiv...dupa datele mele......sunt un mamici de 3 saptamani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gill iti tin pumnii ptr maine si astept raspuns de la tine.
Pupicei

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

FELICITARI GILL!
Si daca pui la calcul si cele 2 saptamani de la prima zi a ultimei menstruati pana in momentul conceperii, eu as zice ca esti o mamicuta cu o sarcina de 5 saptamani.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Multumesc tuturor !Cand am rezultatul testului de sange..va anunt!
Eu...inca nu stiu cum sa reactionez.......imi vine sa plang......sau sa rad.....de bucurie....sunt inca buimacita.....
..Am 27 de ani.....deci...ar trebui sa am o reactie normala......dar ma simt coplesita..........
Am un sot care ma adora si care e innebunit dupa copii.......dar eu......nu pot inca sa concep ca voi fii mama....e un lucru care ma bucura si ma sperie in egala masura......
Pupicei tuturor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by gill

Multumesc tuturor !Cand am rezultatul testului de sange..va anunt!
Eu...inca nu stiu cum sa reactionez.......imi vine sa plang......sau sa rad.....de bucurie....sunt inca buimacita.....
..Am 27 de ani.....deci...ar trebui sa am o reactie normala......dar ma simt coplesita..........
Am un sot care ma adora si care e innebunit dupa copii.......dar eu......nu pot inca sa concep ca voi fii mama....e un lucru care ma bucura si ma sperie in egala masura......
Pupicei tuturor......

Pai draga mea, cred ca amalganul asta de sentimente , e perfect normal si cunoscut majoritatii mamicilor!
Eu cand mi-am facut testul am inlemnit cu el in ana in baie, am iesit(al meu nu stia nimic, si striga disperatt ca orice as face sa ma grabesc ca vrea sa-mi arate ceva la calc), m-am asezat langa el si priveam ecranul fara sa am idee ce seintampla...numai doua liniute albastre aveam in ochi,si griji!
La un moment dat mi-am ridicat privirea spre el pierduta, palida si am busit in plans si un tremurat de a avut al meu soc...
nu am reusit sa-i spun de ce plang, ce se intampla, in urma intrebarilor insa i-am prezentat testul cu cele doua liniutze f conturate, si l-am vazut ca i se umezesc ochii si ii tremura barbia, in incercarile lui de a scoate cateva cuvinte...
a fost frumos, neasteptat,din cele 12 luni in care nu ne protejam, luna in care l-am conceput pe bebik a fost singura in care ne-am protejat(mai babeste asa!) si chiar nu am vrut sa raman, hotarasem sa aman.
Insa D-zeu a avut alte planuri cu noi, si iata ca avem 20 sapt de sarcina acum....m-am intins cat o zi de post!
In concluzie...sa fie intr-un ceas bun, si multa multa sanatate sa ai, o sarcina usoara si un copil asa cum il visati!
Pupici

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

felicitari!
Noi nu programasem bebelul, voiam intr-adevar ca prin 2007 sa facem un bebe...dar era doar o idee...si pe 18 sept (dupa 2 zile de intarziere a ciclului) am facut un test: 2 liniute...nu-mi venea sa cred...tremuram...imi doream copilul, dar nu ne pregatisem psihic pentru asa ceva..o singura data nu ne-am protejat deloc (pe 3 sept, cand am sarbatorit un an de la nunta) si iata ca a fost cu noroc! Nu-mi venea sa cred, am fost la farmacie si mi-am mai cumparat 2 teste, diferite,si le-am facut si pe acestea...erau pozitive, bineinteles.
Si uite-ma acum, asteptand sa treaca mai repede timpul, sa imi tin baietelul in brate....miercuri implinim 30 de sapt!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Felicitari!!!!! La fel de coplesita m-am simtit si eu.
Iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

felicitari! noi am fost f bucurosi, nici nu speram sa se intample asa de repede. primul lucru a fost sa ii anuntam pe nasi, sa se pregateasca

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput