Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
deeaA spune:
Imi fac de cap ca bebe doarme(cred ca m-a auzit cand l-am laudat ca nu doarme).
BEBINUTA pe bebe il imbrac noaptea in pijamalute,e asa de haios,si tot timpul ii pun sosetele mai groase dc pantalonasii nu au labute,iar de invelit il invelesc pana la jumatate ca da din maini tot tmpul asa ca i le las afara.
DANUTZ vazut pozici ,ce cuminte sta in leagan si ce concentrat este la jucarii!De cand l-ai pus in leagan(de la cate luni),ca mie mi-e frica ca sta prea in fund.
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
a_deju spune:
haideti mai fetelor, iar incepem????
angi, super siteul fulguletilor, dar din propriul punct de vedere, ca tot era vb de votat, ar fi mai bine sa ramana doar atat, un site al fulguletilor... pe mine pana si faza cu meteo ma lasa rece, ca teveul urla non-stop pe realitatea, si au aia grija sa ma anunte din ora in ora despre cum e vremea... si repet, e parare proprie, si mi-o asum. la fel si dianocica, fata a vorbit in numele ei, nu e vb nici de paranoie nici de vitejie post-belica, a zis ce gandeste si a inchis subiectul, mi se pare foarte corect, si asa ar trebui sa si ramana. mai pun si eu un X, ca poate ala de dianinte nu se vedea prea bine :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Lorym
Salut mamicile de fulguleti! Stiu ca scriu rar dar asta e , nu am timp efectiv! O primavara frumoasa si La Multi Ani de 8 martie!
Eu nu sunt bine deloc. De simbata am temperatura 41 grade care cedeaza foarte greu dupa doze de soc iar in 2 ore revine aceeasi temperatura.Nu stiu ce e gripa sau o infectie puternica. Am inceput cu oscilococcinum si baraka si supozitoare pentru febra.Nu ceda deloc. Apoi am bagat nurofen sirop pt copii care doar la asta a scazut dar reapare din nou. Eu alaptez exclusiv.A fost un weekend cumplit : mie imi era foarte rau,iuly statea cu fata care nu era obisnuita cu el si ii era dor de mine. Eu eram lata in pat in sufragerie si ma duceam doar sa o alaptez cu masca la gura.A plins saracutza dupa mine foarte mult.Cind plingea de nu mai putea respira ma duceam mai mult tinindu-ma de pereti sa- i vorbesc din usa.Nu va doresc sa patiti asta: sa vrei sa-ti puiul in brate si sa nu ai cum; sa se lumineze la fata cind te vede si nu poti sa o pupi.A fost cumplit si este de fapt.Azi iuly a plecat totusi la servici pt. ca cineva tb sa cistige si bani.A plecat cu inima indoita pt. ca dimineata nici cu mama dozei de soc nu-mi scadea sub 41. Mi-a bagat o frectie cu carmol si un dus fierbinte apoi si mi-am mai revenit. Acum mi-e frica efectiv ca daca ma ia din nou febra ce fac?
Nu mai zic ca simbata a trebuit singura sa ma duc sa iau medicamentele desi ma tiram efectiv ca iuly sa stea cu fata.Cind nu mai puteam de febra mi-am sunat mama care e in alt oras sa vina sa aiba grija de mine: sa-mi faca un ceai o supa , a inventat tot felul de pretexte stupide ca sa nu vina. E cumplit sa fii singur. A fost o zi de cosmar simbata: eu nu ma pueam misca din pat, imi era foame, iuly era cu fata care nu sta singura deloc si care plingea dupa mine. Saracul era depasit de situatie :ba urla, ba facea caca pina in git , ba vomita.
Colac peste pupaza am primit un cadou foarte frumos de 8 martie chiar:rianna are dermatita atopica.
LoryCatrinel Rianna
poze lory
off, lory, nici nu iti imaginezi cat de bine te inteleg... exact prin aceleasi stari am trecut sapt trecuta, except febra marea, am facut doar intr-o seara un 38 si ceva, dar am bagat fervex, si s-a dus.. de fapt, cu fervex mi-au cam trecut toate, stiu ca nu e f recomandat, dar e tot pe baza de paracetamol, si pana la urma daca a functionat si motanu'n-a reactionat in niciun fel, si eu acum sunt bine, ma consider multumita. tratamentul meu a constat in: un plic fervex dimineata, un efferalgan cu vit c la pranz, altul dupa-amiaza si din nou un plic de fervex seara, 4 zile. plus kile de lamaie, ceai de musetel, miere, faringosept, frectie (la picior de lemn..)...
sanatate multa si sper din tot sufletul sa-ti treaca, ca e ingrozitoare starea!!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Madana spune:
Buna ziua mamici si bebici
Cer ajutor pentru ca nu stiu cum sa pun poze cu bebelina mea in asa fel incat sa o vedeti si voi. Poate sa ma ajute cineva ca eu sunt cam ?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
Bianca
aka spune:
bebelusilor sarbatoriti azi
Bebinuta eu o imbrac in body cu maneca scuta si fara picioare, cu pijama si sosete in picioare. O invelesc pana la manute, dar in ultima vreme a inceput sa dea din picioare pana se dezveleste de tot.
Spuneati ca bebei vostri au 6-7 mese pe zi. Eu o sa mai iau de mana cu deeA. Si Cristina tot la doua ore mananca doar ca noaptea are 2 mese. Si nici nu suntem prea grasane. Poate ca ii place sa stea mai mult la san...Oricum o masa dureaza de la 20 min. in sus.
Lorym multa sanatate .
Dolores .
Desiree
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Madana spune:
Vad ca vorbiti de mese. Puiul meu parca zici ca stie sa citeasca, are un program de mese ca la carte. Mananca 5 mese pe zi: 7.30, 11.00, 14.15-14.30, 17.30-18.00 si ultima masa dupa baita pe la 21.30-22.00.
Dormim toata noaptea de vreo 3 saptamani.
Lorymimi pare rau ca esti bolnavioara. Sper sa-ti revi repede. Si Bianca mea are dermatita atopica. E destul de nasoala si trece greu. Din cauza dermatitei am renuntat sa-i mai fac masaj dupa baita pentru ca o ustura rau de tot. Dar nu-ti fa probleme ca trece, cu putin rabdare si tratament corespunzator o sa treaca in cateva zile.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
Bianca
bamboletta spune:
Lorym-imi pare tare rau ca esti bolnavioara asta i-ti mai lipsea,ai fost la medic? cand ai febra mare stiam ca se face duc rece nu cald si scade febra ,la mine a fost probat,cand eram la liceu am avut 40 grade si m-a bagat mama sub dusul rece de-mi tremurau si dintii dar mi-a scazut febra
iti doresc multa sanatate
Lavinia_p-ce-ti mai face puiutul?
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
alexandra_25 spune:
Buna fetelor.......v-a fost dor de mine????......am ramas in urma rau cu raspunsurile ca de citit sunt la zi....!
Imi cer iertare.......Yagmur...pentru urarile de botez....oricum felicitari si sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Luca..si ma bucur ca totul a iesit ok si am vazut pozele si Luca a fost superb....
Cu raspunsurile nu mai are rost sa o iau de la capat ca oricum nu mai au valoare...nu??????....
Pupici celor care ne-au dus dorul...Dianocica,Bambo,Asiza,Dandusa...sau poate si celelalte dar nu au spus...........
Poate nu v-au lipsit pupaturile noastre.....
Asiza...am vazut pozele..sunteti o familie tare frumoasa!
LA MULTI ANI pentru toti cei care au mai implinit o lunisoara.......si pentru Marcela_C...
...pentru sarbatorita de azi....mamicuta noastra forumista....Desiree....sa ai parte numai de fericire si bucurii alaturi de cei dragi!
Dianocica...ai un flacau...sa-ti traiasca...frumos foc..pacat ca nu am o fetita ca ti l-as fura........si felicitari pentru cuvintele tale...sa stii ca asa va fi si al meu...ai mei asa ne-au crescut...noi am fost cele mai frumoase,cele mai destepte...si sa stii ca avem mare incredere in noi...mama zicea ca niciodata un copil nu va avea incredere in el daca ii vei spune :"nu esti bun de nimic,nu esti in stare de nimic...si etc....
Dandusa...referitor la saturatul bebeilor...sa stii ca si Mark deja mananca de la amandoi.....si destul de rar se satura numai de la unul...!Apoi de somn ce sa mai zicem...daca l-ai auzi cum face..."aaaa...aaa...aaa"...si cu suzeta in gura..se adoarme singur...
Angi_m...nu ai primit poza mea cu taticul Marius?????...
Si noua ni s-au albit gingiile si roadem toara ziua degetelul sau cerculetul care i l-am luat....si se pare ca lucreaza bine de tot gingiile...!
Carla...sper sa fie bine pana la urma si sa nu trebuiasca sa recurgeti la altceva....
Panaa...bine ai revenit....te asteptam mai des...
Donia....iti multumesc personal pentru pozele de la Zoo...sunt superbe...eu nu am fost la Zoo de cand eram mica...nu avem asa ceva in oras...chiar mi-ai facut o bucurie...
Kokorina....asta e Korinuta mea...si-a revenit........uite aici suntem.....citim din umbra...si sa stii ca mesajul ala de ieri a fost super emotionant si tu esti o mama model pentru noi....pupici pentru Sophia....
Roxanica...ehe...se vede ca nu ai citit din urma...cat am intrebat si eu de tine si cati pupici ti-am trimis....
Lorym...imi pare rau de raceala ta...sa te faci bine repede...
Las pe mai tarziu restul...ca daca scriu tot asa termin singura capitolul....!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni
doradora spune:
lory multa sanatate! sa ne dai vesti bune cat mai repede!
pus poza saci dormit. e ultima.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
Vaaaiii, kokrina ce m-ai impresionat cu pozele...Ai niste copii absolut minunati si perfecti! Poza in care erau amandoi la san m-a dat gata! ...De curiozitate: in familia ta sau in cea a sotului tau au mai existat gemeni????
Lory, imi pare extrem de rau sa aud doar vesti proaste de la tine! Te inteleg perfect! Chiar nu ai pe absolut nimeni sa va ajute??? Cheama-ti soacra SAU nasii Riannei sau o prietena...nu se poate sa nu fie NIMENI!!! CERE AJUTOR, ca altfel e jale...si mai cred ca trebuie sa mergi URGENT la medic daca nu-ti scade febra! NEAPARAT! Te rog frumos! Cat despre dermatita atopica, imi pare rau sa aud asta, dar trece cu perseverenta...si ramsan a avut asa ceva cu bb Rares si pana la urma au scapat! ...
Alex, sunteti bine?aaa...Alex vad ca ai aparut..m-am linistit
Sustin in continuare crearea domeniului fulguleti.ro!!!!...asta ca o legatura indirecta cu ceea ce s-a discutat! Si fiecare are dreptul sa-si spuna opinia aici, nu trebuie sa ne atacam...regulamentul forumului va fi respectat in acest fel: nu combateti persoane, ci idei!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici