Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
doradora spune:
daca tot se anunta dintisori la orizont, stiati ca exista inel gingival cu vibratie?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
Si eu sunt rrrau de tot intoarsa pe dos, asa ca n-am apucat decat sa citesc ultimele postari.... si sa-l admir la botez pe printul Luca, in costumul de gala. Yagmur sa-ti traiasca! Felicitari!
Si barbata-meu e busit rau de ieri... se pare ca si Matei o va lua in curand pe urme... sa vedem daca rezistam noi ultimii, Grigore si cu mine. Preventiv am bagat in mine Echinaceea, Baraka, vit C + zinc si suc de portocala proaspat stors la greu.
Tocmai ce m-am intors de la farmacie, sa iau masti de protectie si crema minune Trixera de la Avene + lotiunea pt baie din aceeasi gama.. cred ca si Grigore s-a pricopsit cu dermatita atopica.
Am renuntat la uleiul Sanosan si-am trecut exclusiv la masaj pe ulei de masline+vit A. Apoi i-am inlocuit sapunul cu lotiune pt baie de la Mustella, dar nimic mai bine... din contra Sa vedem ce va zice maine pediatra..
Am citit pagini intregi din arhiva despre dermatita asta si m-am ingrozit.. sunt forme atat de uracioase...
Lorym, Madana la voi cum s-a manifestat dermatita atopica? Si ce tratament ati primit? Ati fost la dermatolog?
Lorym nu-i a buna mama draga sa stai atata timp cu febra 41 grade!!! Esti sigura ca nu-i termometrul stricat??? ca una e sa faca un copil 41 gr C, dar la un adult e o temperatura ENORMAAAAAAAAA !!!
Eu as da o fuga urgent la medic, mult prea uracioasa pt o simpla viroza... vezi sa nu fi venit o infectie pe de-asupra.
Imi pare rau ca mama ta te-a dezamagit asa..
Dianocica sunt de aceeasi parere cu expunerea. De aceea noi am preferat sa zicem pas.
Iar apropo de ce zice Mirona, cu parola comuna si are dreptate! (numai eu am observat de-a lungul vremii vreo 2 nou-venite care au zis 2 vorbe, au cerut parola si duse au fost) => propun s-o schimbam din nou. Si mai propun sa n-o primeasca oricare nou-venit ci numai dupa un anumit numar de postari la subiectul nostru. Si dupa ce un juriu format din membrii de baza si cu vechime si care au timp sa citeasca cam tot ce misca (de exemplu Mirona, Donia, Dolores, Asiza, etc., etc.) sa-si dea acordul.
Roxanica, multumim .
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
asiza spune:
Am pus poze noi cu Denis aici
A_deju, ma bucur ca ti-a trecut raceala!
Pentru fetele care au probleme cu detaliile tehnice (de ex. punerea pozelor la semnatura, deschiderea de cap. nou etc etc): in mail-ul comun sunt doua postari ale Mironei de la inceputurile inceputurilor si acolo ea a explicat foarte clar ce si cum se face! Rog vizionati ! De acolo am invatat si eu!
Miro
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Madana spune:
Ruxandra_sb au aparut niste bubite mici rosii pe maini, picioare si burtica
Am fost la dermatolog si ne-a dat Zyrtec (2 picaturi dimineata si 3 picaturi seara) si Advantan Milk (se aplica intr-un strat ff subtire o data pe zi). Deasemenea mi-a spus sa nu-i mai spal hainutele care vin direct pe piele decat cu sapun (oricare), deci nici macar cu detergent pt. copii. Si sa fiu fffffff atenta la ce manamc, cat timp o alaptez.
Au trecut 10 zile si in mare i-a trecut. Mai are doar pe picioruse, dar observ ca acum i-au aparut si pe fata putin. Azi merg din nou la dr. O sa va zic maine cum a fost.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006
Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Eu am spus fiecaruia sa imi trimita link-ul catre pagina unde sunt postate poze cu bb, daca vrea.
Exista persoane care nu au vrut sa apara acest link catre poze pe site si le-am respectat dorinta.
Exista persoane din grupul nostru care au ales sa nu le apara deloc poza pe site. Nu este obligatorie prezenta tuturor pe site.
De aceea, va rog sa imi spune-ti ce vreti si ce nu, ca eu nu am de unde sa ghicesc.
Inca se pot face modificari pe site, nu este tarziu sa va retrageti link-ul catre poze de pe site, nu este tarziu sa va retrageti sau sa trimiteti poze pentru site.
Trebuie sa tineti cont de faptul ca nu am primit nici o sugestie din partea voastra cum ati vrea sa arate site-ul, am facut totul asa cum m-am priceput ca sa arate cat mai frumos si mai atractiv. Daca era ceva care nu v-a placut, trebuia sa imi spuneti si modificam. Nu este site-ul meu, este al nostru.
Trebuia sa imi imaginez ca odata si-odata tot mi-o furam. Daca m-am bagat, asa-mi trebuie.
Consider si eu subiectul incheiat x.
Dianocica, trimite-mi, te rog, mesaj pe forum sau PM si spune-mi ce modificari vrei sa fac: sa sterg link-ul, sa sterg toate pozele voastre - este alegerea ta.
Alex, apare si Marius pe site, dar pe http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/tatici.htm.
Pe http://www.smi.ro/fulguleti/tatici.htm va aparea atunci cand va updata Mayaione site-ul cu ce i-am trimis eu.
Desiree, am primit poze noi cu bb Octavian, cu tine si cu tati. Le-am forwardat Florentinei si lui Mayaione. Spune-mi daca vrei sa inlocuiesc poza lui bb si poza ta de pe site cu cele primite acum. Spune-mi cum il cheama pe tati, daca vrei sa fie introdus pe site.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
ruxandra_sb spune:
Intru scurt sa va zic ca tocmai ce-am vb cu Raluca si ca si ea si dolofana Adinuta sunt bine. Din pacate are probleme cu net-ul si nu poate sa acceseze DC.. da incearca sa le remedieze cat de curand.
Va pe toate si ii e dor de voi!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Eu acum citesc din urma ca sunt "inapoiata" rau.
quote:
Originally posted by dianocica
angi alex s a indragostit de iulia...i am aratat cateva poze si a innebunit... da' sa nu ne auda oana...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Pai ce sa faca, mai, Iulia cu "babalacii", baga-l pe Dmic la inaintare
![](inlove.gif)
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
![](bibe.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dandusa spune:
LA MULTI ANI,DRAGA,DESIREE!!!
sa ai parte numai de bucurii,impliniri si sa creasca puiul Octavian frumos si sanatos...,multi trandafiri din partea noastra
Fetele mele dragi,va multumesc din suflet ca-mi sinteti alaturi,va multumesc ca existati,va multumesc ca va pasa de oful meu...,de cind stau noptile singura...,m-am schimbat tare...Din copilarie aveam o teama de intuneric...,acum pentru ca stau intr-o casa straina sint si mai si...,am incercat cit am putut sa ma imbarbatez...,dar nu prea reusesc...In fata lui Claudiu sint mai tare,pentru ca stiu ca ar sta cu grija non-stop si prefer sa nu-i arat cit de frica imi este...Am sa incerc curind sa rezolv aceasta problema ...,cumva...,nu vreau sa ma descarc de tot asa cum ma ruga scumpa mea cuscra,pentru ca mai sint si alte fete cu teama mea...si nu veau sa le creez aceiasi stare...Am vorbit cu mama si am rugat-o sa vina sa stea la mine o perioada cit de mica...,sa mai ies din stare asta...In ca o data vreau sa va spun ca sinteti minunate...si de asta va iubesc...
Nu va mai suparati cu lucruri neinsemnate sau daca se poate chiar deloc...Sint de acord cu ce a spus A-deju...si sa stiti ca daca chiar doriti sa nu va expuneti pozele asa usor...,puteti sa o rugati pe Angi,sa faca minunea si gata ...,asa am facut eu inca de la inceput...,dar asa cum spunea si Mirona...,daca vrea sa vada pozele ,tot le vede...,dar o inteleg si pe Dianocica,ca doar din acelasi motiv am cerut sa nu se poata vedea albumele mele...,doar dind un singur click,de catre orice persoana...Mi-aduc aminte ca Dolores,m-a atentionat ca dind click pe poza Crinutei de pe site...,se poate duce si imi poate sterge foarte usor pozele...,nu stiu cum s-a intimplat asta...,dar eu ...am rugat-o pe Angi sa scoata optiunea asta si gata...,s-a rezolvat.
Sint de acord cu propunerea Ruxandrei,sa se schimbe parola si sa se faca un mic grup de fete care sa decida cine din fetele noi va avea dreptul la parola...,eu sint de acord cu fetele propuse...
Am vazut pozele lui Luca,este superb ,sa-ti traiasca Yagmur,sa fie sanatos...
Donia,m-am umplut de optimism vizonind pozele tale si sa stii ca le-am salvat,ca-mi plac la nebunie...,super gradida,super pozele...io' si pe astea le-as inrama...
Roxanica,am sa iau si eu di tortul lui Desiree,pentru ca la acest capitol chiar nu ma pot abtine...,mor de pofta...
Si acum sa va spun veste cea proasta...
Am fost la control la pediatra si am dezbracat copilul...,am pus-o pe cintar...,avea un cintar nou,meserias,digital...,arata 9 kg fix,fix,fix...,io' ma uit la doctora ,ea se uita la mine...,nu are cum sa aibe 9 kg...,arata slabuta ...,asa ca o rog sa faca ceva...,cumva ca vreau neaparat sa stiu cit cintereste ,pentru ca nu mi se pare ca a luat in greutate deloc...Se duce...,aduce alt cintar...,din acela ,normal...,o pune,o cintareste...,o mai dezbraca putin si constata ca are 6 kg cu indulgenta...,adica nici macar 6...Pe data de 23 Febr ,avea 5800g...,apoi am mai fost pe la jumatatea lui Martie...si avea 6 kg...,acum pe 12 Apr...,nici macar 6 kg...S-a uitat la mine ,asa cu o fata trista si stiid cit de incapatinata sint eu cu diversificaea ,mi-a spus ca TREBUIE sa-i dau si alt fel de lapte...,DAR...,sa nu renunt la sin...,apoi daca accepta laptele ,dupa vreo saptamina...,sa incep sa-i dau si supa...,putin cite putin...Eu am insistat ...si i-am spus ca dupa ce maninca din ambii sini...,daca ma mulg...,mai curge ceva...,dar nu stiu exact cit...,ca mi-am distrus pompa de muls...,dar lapte curge...,si ea cica...,bine ,bine ,eu te cred...,dar daca nu a luat in greutate...,insemana ca nu asimileaza si nu putem sa mai asteptam ...Asa ca de azi,incepind mi-a zis sa-i dau Nan 2,30 ml...,mine 60 ml si zilele urmatoare sa-i dat putin mai mult...,dar sa ma orientez dupa cum maninca ea...Si mi-a mai zis ,sa-i dau lapte praf inainte de piept...,asa este normal?
Acum eu am calculat...,cit ar trebui sa aibe ca sa fie in grafic si mi-a dat 63oog...,ma puteti ajuta cumva ,daca am gresit calculul?
Si inca o intrebare...,ce bibe sa-i iau?I-as comanda bfree,de care s-a tot vorbit pe aici...,dar trebuie sa-i dau azi completare si deci trebuie sa-mi cumpar azi bibe...Dati-mi un sfat va rog,ca sint in pom...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Lorym spune:
A_deju, Aka, Alexandra25, Madana, Bamboletta,Chirs, Asiza, Ruxandra multumim pt urarile de sanatate.
Madana, Ruxandra din tot ce am citit este o boala cronica. Nu se vindeca niciodata. Mai mult voi dezvolta cind am cum.
Ruxandra ce asa da sa fie termometrul stricat dar e digital si foarte profesionist. Stiu ca e greu de crezut dar chiar am avut 41 aproape tot timpul.
Asiza daca revine temperatur de 41 ma duc la spital. Acum o ora era 37 acum sunt 38 deci creste.
Cind am inceput mesajul aveam 37 .Intre timp a crescut la 38 iar acum am 39 deja. Sunt varza de plins. Bun merg la spital . Dar cu cine las fata? Si asta insemna sa ma duc intii sa cumpar lapte praf. De care? Care e cel mai bun?Cum se face? E aberrant . A m lapte cit pt 2 si tb sa o trec pe lapte praf. Re voltator. Unde e dreptatea????????????
LoryCatrinel Rianna
poze lory
marani spune:
Dandusa, eu ii dadeam fetei mele san si apoi completare cu Nan. Se poate daca faci invers ca in timp sa-ti refuze sanul. Cum adica pe 12 aprilie?! Sunt eu beata?!
mamica de bubamara