Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Lorym, eu zic sa te calmezi, plangand iti faci mai mult rau si sunt sigura ca esti constienta de asta. Din toata inima iti doresc sanatate!

Sotul tau nu se poate invoi de la serv sa stea cu fata? Chiar nu ai pe nimeni de incredere care sa stea cu puiul? Nici pe mine nu ma ajuta ABSOLUT nimeni, in afara de sot, Doamne fereste sa patesc ceva stiu ca copiul e pe maini bune, ori sotul meu se poate invoi mai oricand...e la bugetari si nu prea tre sa dea socoteala nimanui. O solutie tre sa gasesti, imposibil.

Cat despre laptele praf....ai citit si tu cam care-i treaba: unii bbi papa laptele cu pofta, altii il scuipa, altii vomita de la un fel, altii ar fi in stare sa pape si biberonul cu totul. A mea papa Nan HA 1, il papa cu pofta. Decizia iti apartine, vezi ce zic si fetele.

Sanatate multa!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Buna, fetelor, bine v-am gasit!
Ne treceti si pe noi pe listuta? Piticul Radu Ioan s-a nascut la 34 de sapt, in 10 noiembrie, la ora, 11.20, 2.250 kg la nastere si 48 cm, Apgar 8. Mami (n. 8 iulie 1975) a nascut natural, fara epidurala...
Este loc si pentru noi? Avem si pozici...

Nanuk - mami de Radu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,

LoryM, pe bune e cam ciudat..eu zic sa vorbesti cu doctorii din spital sa le spui ca alaptezi,poate te trateaza ambulatoriu.Sau nu stiu.La ce spital te duci?Ia pompita si trimite-i lapticul prin cineva.Sanatate multa multa!

Dandusa, ne-ai bagat in ceata,suntem in martie ,nu in aprilie.Crinuta are 4 luni jumate..daca am lua cate 600-700 g pe luna ar trebui sa aiba vreo 2500-3000 in plus.Dar nu ne-ai spus in lungime cat a luat .Ca depinde si de asta.Nici Mihaita nu ia spectaculos in greutate.Pediatra nu s-aingrijorat inca.Si de la 4 luni ei iau mai putin..cam 500 pe luna.
Si la urma urmei nu e nici o nenorocire daca ii vei da completare.
Sanatoasa sa fie!Pupam okioasa mica!

Bamboletta,suntem bine.Sunt necajita un pic ca Mihaitza nu arenici un program,nici o rutina.Doarme cand vrea el ..se trezeste cand vrea,iar noaptea inca mananca de vreo 3-4 ori.Aseara de ex.pe la 18 a inceput sa se frece la ocki.Am zis ca nu-l las sa doarma decat pe la 20,dupa baita.La 19.30 nu s-a mai putut..a a dormit si s-a trezit azi la 7.30.Si baita a sarit-o.
Ieri s-a trezit la 6.Oare cum sa-l organizez un pic?
Si inainte de a face kk inca are crampe si se zvarcoleste de pe o parte pe alta,spre disperarea mea,care nu mai pot inkide un oki.

Asiza,ce bolfos blondutz si frumos ai!Si colegul cine e?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

este o idee buna cea cu schimbatul parolei pt mail-uri, dar nu merge si la poze, vazusem ca unele fete au pus linkuri catre pozele din mailul comun. stiu ca tocmai de aia s-au facut albume in mailul comun, sa fie pe privat, nu pe public. dar daca nu s-au auzit proteste am crezut ca si-au schimbat fetele parerea.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dandusa ti-a spus sa-i dai completare inaite si apoi sin gindindu-se ca : daca ii dai dupa sin ,satula fiind o sa-ti refuze biberonul,si /sau s-ar putea sa nu-ti mai pape toata cant din bibe din acelasi motiv . eu am inceput demult completarea dar i-am dat intotdeauna sin si apoi bibe . cred ca la inceput poti sa-i dai bibe-sin iar dupa ce se invata cu bibe sa-i dai sin si apoi bibe
lory dute la dr la un control ,daca merge sotul cu tine poti sa o iei si pe Catrinel cu tine daca nu poti iesi din casa suna-l pe dr de familie sa vina sa te vada sau cheama salvarea ,de atitea zile cu febra cred ca tb sa te vada neaparat un dr . si multa sanatate

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

nanuk bine ati venit! vrem si noi sa vedem pozele!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

marani,12 martie, a scris si fata din graba, si cu atatea griji pe cap, a trecut pe alt fus lunar :)
dandusa mama, eu m-am gandit la asta de cand ai zis ca e maraita si dupa ambii sani, da'n-am vrut sa dau cu bata-n balta :) nu-ti face procese de constiinta, ca nu ai motive. laptele tau a fost si este in continuare foarte bun, doar ca era logic ca va veni si momentul in care nu va mai fi suficient. din pacate, nicio carte si nicio revista de specialitate nu-ti poate garanta ca acest moment se va intampla la 6 luni fix fix fix :) crinuta a crescut si s-a dezvoltat frumos si armonios, dar acum are nevoie de un pic mai mult decat ii poate oferi doar sanul. la san insa nu se renunta, vei continua sa alaptezi pana cand va considera copilul ca este suficient, acum a venit doar momentul sa ii mai dai si altceva pe langa. de biberon, prea multe nush ce sa zic, ca daca ati trecut deja de perioada colicilor.. ar merge cam orice tip. ai grija la tetina, sa fie una prin care sa curga cum trebuie, deci nu de-aia de inceput, 0+, ca prin aia abia daca se scurge cate-o picatura, si mai mult enervezi copilu' decat sa-l hranesti... biberon sa iei deja din ala mare, adica nu din ala pana la 120 de ml, ca peste cateva saptamani nu o sa mai fie suficent, si oricum, daca tot dai bani, macar sa iei ceva care sa-ti foloseasca mai mult timp. eu sunt fan biberoane + tetine de la nuk, iar la lapte cel mai bun a fost biberonul de la avent cu tetina nr. 2 (dar asta pt perioada cand aveam colici, acum cred ca ar bea si din sticla daca i-as da, nu mai face mofturi la nika). aaa, si sunt bune si alea de la primii pasi, daca mai tii minte setul ala de l-am cumparat cu tine, la farmacie la brotacei... sunt faine ca au si manere, si vb aia, peste o luna doua, o sa vrea sa-ti tina singuri aparatele :) si tetina are curgere ok...
oricum, gama e variata, si e greu sa recomanzi ceva anume, pt ca asa cum la noi aventul a fost ok la colici, la alti bebei nu a avut niciun efect... depinde ce prinde la fiecare :)
si ar mai fi o sugestie, nush cat de folositoare: sa incerci pt orice eventualitate sa cumperi si o tetina de latex, mai bine sa fie, ca nu stii la care reactioneaza mai bine, poate ii prieste mai mult cea de latex decat cea de silicon (motanu' de ex e completamente inamorat de o suzeta din latex, si io ma chinuiam ca tampita sa-i indes pe gat una de silicon... da' de unde sa ma duca capatana???)
pupici si fruntea sus, tot raul spre bine, inseamna ca ne facem mari :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

angi eu nu stiu daca ti-am trimis linkul; catre poze? e tarziu? mai primesti? si as mai avea o rugaminte, doar daca se poate-putem trimite si poza lui tati?
merci, si daca m-am trezit prea tarziu, asta e.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ma scuzati,va rog...,eram ametita...rectific...
Pe 23 Ianuarie ,la vaccin ,avea 5800,apoi la urmatotul control ,in Februarie,avea 6 kg si azi pe 12 Martie,avea aproape 6 kg...,are 63 cm,a crescut cu 1 cm...,cica asa trebuie...

LORYM,
de ce nu suni la salvare?Eu,una n-as sta cu asa febra fara sa iau masuri drastice...,suna o vecina,o verisoara...,o prietena,oricine...si neaparat suna la salvare...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am uitat sa zic despre ordinea san-bibe.. a zis si auras deja, si are dreptate. oricum, un bebe care a fost atata timp alaptat la san, cu siguranta la inceput va marai nitel la biberon... de-aia e cu atat mai greu sa-i dai biberon imediat dupa san... tzatzul ramane gustarica de dupa :) bine, nu chiar de la inceput, ca initial tot tzatzul rulz (cantitatea de lapte praf va creste progresiv, la fel ca si supita, suculetul si toate minunatiile pe care le vom introduce..), dar cu timpul, din pacate, atata se va alege de el, o gustarica for old times sake :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput