Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Chris, ai trimis deja link catre pozele lui bb. Verifici asta pe site facand click pe poza. Poti sa trimiti poza cu tati, dar sa nu uiti sa imi spui cum il cheama.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

deLAVINIA_P ti-am vazut minunea se baietel,e un scumpic,si cum zambeste el asa strengareste!
LORY_M trebuie neaparat sa te duci la spital ca atatea zile cu o asa temperatura nu este ok!Iti doresc multa sanatate!
Fetelor, i s-a intamplat la careva sa aiba un san mai mic,dar mult mai mic ca nici nu stiu daca mai are ce suge bebe din el,asta o insemna ca incet ,incet raman fara laptic?Sper ca nu,ca nu avem decat 2 luni si 2 saptamani si ar mai fi o gramada pana la 6 luni cand ar trebui sa incepem cu diversificarea.

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by angi_m

Chris, ai trimis deja link catre pozele lui bb. Verifici asta pe site facand click pe poza. Poti sa trimiti poza cu tati, dar sa nu uiti sa imi spui cum il cheama.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

la poze m-am uitat, dar clic pe ele nu am dat! merci mult! am trimis si mail cu poza alex.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, alexandra, roxana..multumesc de urari ! am si pt voi o felide tort daca va grabiti !

angi, da, schimba pozele te rog cu cele noi ! sarumana !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Kokorina: Draga de tine...,dupa ce ca ai atetea responsabilitati si activitati, mai ai timp sa te gandesti si la noi, cele care intram mai rar? Cred k esti singura de aici care mi-a simtit lipsa ...Am ramas placut surprinsa...
Bineinteles k am citit poveste vostra si am plans in hohote...Ti-am mai zis-o si cu alte ocazii: esti demna de toata admiratia mea.Esti o luptatoare...Mereu ma emotioneaza povestile tale pentru ca am fost la un pas de a fi mama de gemeni.In 2004 am avut o sarcina gemelara , dar la un moment dat unul din bebei s-a oprit din evolutie.Sfatul mai multor medici din C-ta a fost "intrerupere de sarcina" datorita riscului de septicemie...Nu stiu cat de buna a fost varianta lor , dar m-au convins....Nu am fost o luptatoare k tine...Poate dc aveam atata putere macar acel bb acum ar fi trait...
cand citesc despre voi ma gandesc daca m-as fi descurcat la fel de bine k tine cu doi...Poate data viitoare ...

Dandusa:Cum zicea si a-deju, nu-i un capat de lume k vei da si completare. roaga-te sa il accepte, caci am o prietena cu bb de 6 luni, care plange k nu se satura, dar nu a acceptat niciun lapte praf, desi au incercat vreo 5-6 tipuri...
Eu folosesc tetine de la nuk si primi pasi, ortodontice din silicon. Am luat si din latex , dar au curgerea prea rapida si nici nu le pot steriliza la microunde.

yagmur: bun venit noului crestin printre noi.urarile sunt cu intarziere pt k in w-end am fost plecati la bunici...
V-au trecut mucisorii?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Am ajuns la 40. Printesa mea parca simte doarme si maninca. cum l-am chemat pe iuly de la servici. Nu stim ce sa facem cu fata. Nu avem pe nimeni cu cine sa o lasam. Rudele pe care le avem sunt in alt oras. Prietenii nu prea au treaba cu copii. Daca o luam la spital cu noi sa nu ia ceva de pe acolo.

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Madana

Ruxandra_sb au aparut niste bubite mici rosii pe maini, picioare si burtica
Am fost la dermatolog si ne-a dat Zyrtec (2 picaturi dimineata si 3 picaturi seara) si Advantan Milk (se aplica intr-un strat ff subtire o data pe zi). Deasemenea mi-a spus sa nu-i mai spal hainutele care vin direct pe piele decat cu sapun (oricare), deci nici macar cu detergent pt. copii. Si sa fiu fffffff atenta la ce manamc, cat timp o alaptez.

Au trecut 10 zile si in mare i-a trecut. Mai are doar pe picioruse, dar observ ca acum i-au aparut si pe fata putin. Azi merg din nou la dr. O sa va zic maine cum a fost.

Multumesc, Madana. Bafta maine la dermatolog.

Da, si eu ca si Lorym stiu ca dermatita atopica este o afectiune cronica, care nu trece. Dar cica dupa varsta de 2-3 ani de obicei se amelioreaza sau simptomele dispar cu totul. Este un fel de alergie, fiind favorizata daca aveti persoane cu alergii in familie.. cica in special bunicii. O simpla rinita alergica si e suficient..

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Lorym

Am ajuns la 40. Printesa mea parca simte doarme si maninca. cum l-am chemat pe iuly de la servici. Nu stim ce sa facem cu fata. Nu avem pe nimeni cu cine sa o lasam. Rudele pe care le avem sunt in alt oras. Prietenii nu prea au treaba cu copii. Daca o luam la spital cu noi sa nu ia ceva de pe acolo.

Draga mea du-te la spital!
daca nu puteti s-o lasati pe Rianna cu cineva => sa stea cu Iuly si roaga pe cineva sa te insoteasca pe tine la doctor. Acum!!!!
Un prieten, un vecin, sa nu te duci singura. Te rog frumos!

Sau macar cheama salvarea. Spune-le NEAPARAT ca ai si bb mic.

Si sa ne dai vesti bune.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am sosit si noi de la plimbare si NORMAL - am intrat sa vad ce faceti.

LORY- tinem mami pumnii stransi sa fie bine. Un racoros de la Timisoara - desi e soare afara - bate un vant ....
Imi pare tare rau de laptele tau - sper sa reusesti sa-ti revi repede si sa continui cu alaptatul.

Dandusa - asa faceam si eu - bibe inainte de san - ca daca punea gura pe san ... delicatesa pt ea - nu mai puteam sa-i bag bibe in gurita. In timp - s-a invatat cu ambele. Tin si tie pumnii stransi.

Ruxandra - lucrez la planul diversificarii si apoi vb. Mama - de unde crezi ca am eu atata timp - mai nou si eu citesc pe diagonala - nu mai am timpul liber de prin timpul graviditatii - ma stoarce Kara ca pe o lamaie. Am luat si leagan - crezand ca asa pot sa stau mai mult cu voi - dar din pacate - mai mult de 5 minute nu sta in el - tot in brate, sau in centru de activitate, sau oricum altcumva tre sa stau cu ea. Nu-i place sa stea singurica.

Hotarati ce vreti - eu ma supun majoritatii - numai haideti sa nu ne certam - suntem atat de bune prietene ... ca mi-ar parea rau sa plece careva. Va pupez pe toate.

Dolores nu a trecut supararea? Hai inapoi si posteaza - ne e dor de tine.

Dianocica un gras de la mine pt tine - hai si posteaza si nu mai fi suparata. Ai vazut ca nu am mai spus nika - numa sa nu te supar. Ti-a trecut???? Hai ca daca nu-ti trece - pun mana pe telefon si sun la cuscra-ta sa iasa si ea la apel sa te strige ... poate asa te indupleca. inca o data.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa of, nu mi vine sa cred ca aud de crinutza? mai dar esti sigura cu cantarul ala?si al meu e mecanic de la chicco si nu pot sa sesizez diferenta de 50grame pe el...pur si simplu n ai cum...plus ca tre sa l reglezi la fiecare cantarire ca daca nu...are si 3 kile sticla de 2l...si tu ziceai ca doar de vreo saptamana nu se mai satura, nu? eu as incerca-o cu ambii sani la toate mesele cateva zile si de-abia dupa as trece pe bibe...intr-adevar, nu e capat de tara daca dai completare dar stiu cat de mult iti doreai sa ii dai doar tzitzi pana la marea diversificare....eu iti tin pumnii si iti dam un maaaare. si noaptea te sfatuiesc sa te muti cu crinutza in camera...si eu am avut niste vise horro toata noaptea, m am trezit de nu-stiu-cate ori, daca nu era alex o bagam pe maneca....de mult timp nu am mai avut asa cosmaruri...o fi ceva cu astrele...
angi eu zic ca tu ai inteles ce am vrut sa zici si ca nu te ai suparat...asa ca raspund cu ...daca poti sa lasi doar poza, fara link, ar fi super.mersi mult pt tot efortul...ai inteles tu...
miro nici o suparare doar ca s a trezit d si...adio forum...5 minute ca iar ma striga...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput